Hakan Calhanoglu ügynöke megerősítette, hogy a játékos nagyon boldog a Milanban és kifejezte maradási szándékát a következő szezonban lejáró szerződésére való tekintettel.

A 26 éves támadó-középpályás remek teljesítménnyel rukkolt elő a Lecce ellen a Serie A újrakezdésekor, két gólpasszal zárt és a csapat négy góljában kulcsfontosságú szerepet töltött be.

“Hakan boldog a Milanban és büszke arra, hogy a 10-es mezszámot viseli a csapatban. Mindenkinek élvezi a bizalmát ennél a dicsőséges klubnál. Egyéni ambíciói is vannak. Calhanoglu jelenlegi szerződése 2021-ben lejár és még nem beszéltem a klub vezetőségével, de nagy ambícióink vannak.” – mondta Gordon Stipic, a játékos képviselője.“Véleményem szerint nagyon jó meccse volt a Lecce ellen. Mindegyik gólban főszereplő volt. Nem túlzom, ha azt mondom, hogy kiváló felkészülése volt a járvány miatti szünet alatt. Ő egy igazi profi. Személyes és csapat szinten egyaránt fontos törekvései vannak. Nem vagyok meglepve a teljesítménye miatt, de ez csak egy kis része annak, amit látni fogunk tőle.”

“Azt gondolom, hogy Hakan egy olyan játékos, aki képes több pozícióban is játszani, de kétségtelen, hogy ebben a játékrendszerben nagyon jól érzi magát. A csatár mögött remekül teljesít, már Németországban is játszott hasonló szerepkörben. Jól tudja olvasni a játékot és taktikai szempontból rugalmas a pályán.”

“Nem titok, hogy az egyik célja pályára lépni a Bajnokok Ligájában.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gratulálunk Hakan és az egész csapat ambíciójàhoz! Megsüvegelendő! Sokkal boldogabbak vagyunk egy ambíciózus középszer töröktől, mint egy céltalan középszer töröktől!

  2. Vsak tehetsége csekély. Szégyen, hogy a 10-es mezt szentségtrleníti immár évek óta. Én kérek elnézést a korábbi, valódi értéket képviselô 10-es mez viselôitôl. Ultra gáz

  3. nagy ambícióink vannak= nagy igényeink vannak, készüljetek! Szóval ezek is kufárkodni fognak… Ugyanakkor nem egy nélkülözhetetlen játékosról beszélünk. A nagy ambícióddal érezd megtisztelőnek, hogy a Milan-ban játszhatsz!

  4. Tehát most felejtsük el a múltat, és szarjuk össze magunkat, mert Calhanoglu a több tucatnyi értékelhetetlen mérkőzése után jól játszott egy Serie B-be való, egyébként is felkészületlennek tűnt Lecce ellen, amelynek kb. négy hónapja nem volt egyetlen tétmeccse sem… Majd jönnek szépen sorban az élbolyba tartozó csapatok, ezek ellen majd bizonyíthat. Az ambícióival nem sokra megyünk, valószínűleg nincs olyan profi futballista, aki szívesebben játszana az kirgiz harmadosztályban, mint a Bajnokok Ligájában. A képességekkel van a gond. Az, hogy valaki kb. minden tizedik meccsén játszik elfogadhatóan, messze van az elvárttól. Legalábbis a Milanban. Bár ebben a mostaniban már nem is tudom, mi az elvárt…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet