Az Elliott Management zöld utat adott a Milan vezetőségének, hogy megkezdjék a tárgyalásokat Gianluigi Donnarumma szerződésének meghosszabbításáról.

A La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy a Milan nem akarja elveszíteni Donnarummát, akinek mindössze egy év van hátra a szerződéséből. A 21 éves kapus legutóbb 2017 nyarán hosszabbított, akkor négy évre írt alá és a csapat legjobban kereső játékosa lett.

Napirenden van – akár az elkövetkező napokban – egy személyes találkozó a klub vezetősége és Mino Raiola között, ugyanis elkészült az első ajánlat és az Elliott engedélyt adott a tárgyalások megkezdésére – erről már Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja számolt be. A milánói együttes nem azért akar hosszabbítani a legnagyobb kincsével, hogy a közeljövőben magasabb áron értékesítse, hanem a jövő Milanjának szimbólumaként tekintenek rá.

A klub készen áll felgyorsítani az eseményeket és minden jel arra utal, hogy a felek hamarosan meg fogják találni a megállapodást, ugyanis Gigio vágya, hogy maradjon. A Gazzetta szerint az olasz válogatott kapus 2023-ig írhat alá és továbbra is 6 millió eurót fog keresni, vagyis valószínűsíthető, hogy az új szerződése nem tartalmaz majd fizetésemelést.

Időközben Raiola, a játékos ügynöke nagy erőkkel azon dolgozik, hogy egy kivásárlási árat illesszen Donnarumma szerződésébe, amely a Bajnokok Ligája-kvalifikációtól függően lép életbe a következő szezonokban. Egyes hírek szerint a sztárügynök 50 millió eurós záradékot akar kiharcolni.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet