Két héten belül újra mérkőzéseket rendeznek Olaszországban és a Milan a Juventus ellen fogja lejátszani a szünet utáni első találkozóját, méghozzá az Olasz kupában.

Ugyan a hivatalos időpontokat még nem tették közzé, de a tervek szerint június 13-án és 14-én rendezik az Olasz kupa elődöntőinek visszavágóit. A Milan ellenfele a Juventus lesz. Mint ismert, a februári első mérkőzés 1-1-es döntetlent hozott a San Siróban, miután a 91. percben Cristiano Ronaldo értékesített egy büntetőt és egyenlített.

A Milan első bajnoki meccse várhatóan június 23-án lesz a Lecce otthonában. A MilanNews tájékoztatása szerint egy sérülés és számos eltiltás nehezíti Stefano Pioli munkáját a Juventus elleni meccsre készülve. Ezenkívül számos játékos esetében fennáll az eltiltás veszélye, ha sárga lapot kapnak a következő meccseken.

A Juventus elleni kupameccsen – amelyen a tét a fináléba jutás – biztosan nem léphet pályára eltiltás miatt Samu Castillejo, Theo Hernández és Zlatan Ibrahimovic, ráadásul utóbbira vádlisérülés miatt több hét kényszerpihenő vár.

JUVENTUS-MILAN
Eltltott: Castillejo, Theo Hernández, Ibrahimovic
Veszélyeztetett: Kjaer, Krunic, Rebic, Kessié, Calabria
Sérült: Ibrahimovic

LECCE-MILAN:
Eltiltott: –
Veszélyeztetett: Musacchio, Romagnoli
Sérült: Ibrahimovic

2 hozzászólás a bejegyzéshez