2022. október 04., kedd

Scaroni: “Egyelőre bízunk Pioliban és Maldiniben”

-

Paolo Scaroni, a Milan elnöke a legutóbbi interjújában beszélt a bajnokság újraindulásáról, Ralf Rangnick esetleges érkezéséről, a San Siróról és a nemzetközi porondról is.

“Reméltem, hogy az Olasz kupa augusztusban kerül lejátszásra. Közvetlenül a szünet után két ilyen nagy adrenalinnal bíró meccs nagyon stresszes a játékosok számára. Végül kompromisszum született és optimista vagyok. A liga gyűlésén egyhangúlag szavaztunk az újraindításról és egységesek vagyunk abban, hogy a lehető leghamarabb játszani akarunk.” – mondta Scaroni.

“Egyelőre bízunk Pioliban. Rangnick? Nem tudom, hogy érkezni fog-e a német szakember. Gazidis fogja meghozni a döntést. Nem tudom, hogy beszél-e egyáltalán más jelöltekkel. Jelen pillanatban bízunk Pioliban és Maldiniben.”

“Nagy erőfeszítéseket tettünk a költségek csökkentése érdekében. A vezérigazgatónk erre összpontosított és a jövőben ésszerű árakkal rendelkező fiatal játékosokat keresünk. Nem akarunk több büntetést kapni az UEFA-tól. A Milan egy hosszú ideig tartó krízisből lábal ki és utópia lenne számomra azt gondolni, hogy az újjászületés gyorsan megtörténik.”

“Ibrahimovic? Remélem, hogy hamarosan újra látni fogjuk és játszani fog. Olvastam a megnyugtató híreket Svédországból.”

“Szeretnénk csökkenteni a költségeket és növelni a bevételeket. A prioritásunk az új milánói stadion és bízom benne, hogy hamarosan pozitív híreket kapunk. A stadion nem történelmi emlékmű, meg fogjuk őrizni a San Siro maradványait és nem fog eltűnni, hanem egy korunknak megfelelő modern stadiont építünk. Két befektető szeretné létrehozni a világ legszebb stadionját.”

A Milan 12 fordulóval a vége előtt a 7. helyen áll 3 pontra a hatodik helyezett Napolitól. Az Olasz kupa-győztes automatikusan indulhat a nemzetközi porondon a következő szezonban, azonban ha ez már a bajnoki tabella alapján teljesül, akkor a hetedik helyezett együttes EL-selejtezőt játszik.

“Remélem, hogy az Olasz kupával sikerül kiharcolni a nemzetközi porondot. Ha ez nem sikerül, akkor a bajnokságban fogunk harcolni érte.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hasonló, semmilyen tartalommal bíró nyilatkozatokat kellett volna Maldininek és Bobannak is nyilatkozniuk és nem csapkodni az asztalt fűt-fát kiteregetni a sajtóban.
    A tulajdonosok nagy többsége bólogató típusú embereket keres, mint Scaroni akik tudják, hogy mit szabad és mit nem a sajtóban nyilatkozni.

  2. Tulajdonképpen ez a Scaroni minek van? Mert elég vicces, hogy ő az elnöke a Milannak, mégis Gazidis dönt a legfontosabb pénzügyi és szakmai kérdésekben, mint az edző személye. Berlusconi legalább belepofázott mindenbe, és folyamatosan érzékeltette, hogy ugyan Galliani végzi az operatív tevékenységet, de az ő szava a döntő. Ezt a Scaronit viszont nem tudom hová tenni. Akkor legyen Gazidis az elnök, nem tök mindegy?!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS