Florentino Luis, a Benfica portugál utánpótlás-válogatott játékosa továbbra is a Milan célpontjai között szerepel a középpálya megerősítése érdekében.

A klub vezetősége januárban megkísérelte Florentino megszerzését, azonban a portugál klub visszautasította a megkeresést. A játékos számára vonzó volt a Rossoneri hívása és állítólag a honfitársával, Rafael Leaóval is kapcsolatba lépett, hogy a csapatról, a klubról illetve a városról érdeklődjön, de a nevelőegyesülete nem engedte el.

A Milan ismét tárgyalásokat folytat a Benficával a 20 éves középpályás megszerzéséről. A MilanNews tájékoztatása szerint a felek között létrejött egy általános megállapodás az átigazolási formuláról, így Florentino kölcsön+vásárlási opcióval érkezhet a nyáron.

A Milan háza táján szinte egy teljes átalakulás várható a középpályán, hiszen Lucas Biglia és Giacomo Bonaventura szerződése lejár, míg Franck Kessié és Lucas Paquetá maradása erősen kérdéses. Ennek megfelelően szükség lesz az erősítésekre és Florentinóban nagy potenciál rejlik.

A 20 éves védekező-középpályás végigjárta a portugál korosztályos válogatottakat és az U19-es illetve az U17-es nemzeti csapattal is Európa-bajnokságot nyert, ráadásul mindkét alakulatban kulcsember volt.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Én abszolút látom benne a potenciált, jó védekező kp-s. Bár tagadhatatlan, hogy a brazil/portugál örömfoci más kávéház mint az európai.

    Kölcsönnel megnézhetnénk mit mutat aztán ha tényleg jó akkor megvehetnénk.