A klub nem hosszabbít szerződést Musacchióval

3

Az argentin középhátvéd a nyáron távozhat, ugyanis a Milan vezetősége nem kíván új szerződést kínálni neki.

Mateo Musacchio három évvel ezelőtt szerződött a Milanhoz a Villarreal együttesétől, azonban könnyen elképzelhető, hogy a soron következő szezont már nem a Rossoneri játékosaként fogja megkezdeni. A 29 éves védő szerződése eredetileg jövő nyáron jár le, amikor is ingyen igazolhatóvá válhat.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan vezetősége tájékoztatta Musacchio ügynökét arról, hogy a klubnak nem áll szándékában új szerződést kínálni a játékosnak. Ez azt jelenti, hogy az argentin középhátvéd nem szerepel a jövőbeli tervekben és a nyáron megfelelő ajánlat ellenében távozhat – hogy a klub még pénzt kaphasson érte.A Milan körülbelül 8-10 millió euróra tartja Musacchio értékét, aki iránt legfőképpen Spanyolországból érdeklődnek, nevezetesen a Real Betis és a Sevilla.

Musacchio volt a kínai korszak első igazolása, azonban az első idényben csak elvétve kapott lehetőséget. Ezt követően két szezonon keresztül is szinte állandó partnere volt Alessio Romagnolinak a védelem tengelyében, így összesen 73 tétmeccsen játszott.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 2 évig volt állandó kezdő…ez mindent el is mond a jelenlegi csapatunk erősségéről, ez a faszi egy akkora nulla hogy nem is fér ide ki…a 2 éves kisfiam legyorsulja nyuszimotorral…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet