Theo Hernández teljesítményére számos klub felfigyelt, azonban a játékos ügynöke megnyugtatta a kedélyeket és leszögezte, hogy ügyfelének esze ágában sincs váltani.

A 22 éves balhátvéd tavaly júliusban érkezett a Real Madrid együttesétől és talán nem túlzás kijelenteni, hogy nem csupán a nyár, hanem az elmúlt évek (egyik) legjobb igazolása volt. A klub vezetősége mintegy 20 millió eurót fizetett a Bajnokok Ligája-győztes védőért, aki azonnal megmutatta, hogy milyen nagy potenciál rejlik benne.

Hernández eddig 17 tétmeccsen lépett pályára a Milanban és ezeken 6 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett. A francia balhátvéd az elmúlt három meccsen 2 alkalommal volt eredményes és 1 asszisztot osztott ki.

Carlo Pellegatti sportújságíró és kommentátor a napokban arról számolt be, hogy meg nem nevezett európai topklubok hamarosan ajánlatokkal bombázhatják a Milan vezetőségét Hernández játékjogáért.

Manuel García Quilón, a játékos képviselője a Corriere della Serának nyilatkozott Hernández jövőjéről és leszögezte, hogy a Milan a megfelelő hely a játékos számára.

“Theo marad, ahol van. A Milan a megfelelő hely számára. Theónak fejlődnie kell és most ideális csapatban van, hogy ezt véghez vigye.” – mondta az ügynök a megkeresésre.

A Corriere della Sera megjegyzi, hogy Theo teljesítményére meglehetősen sok klub felfigyelt és “fél Európa” vinné őt. Ez nem meglepő, hiszen a Serie A legjobb formában lévő szélsőhátvédjéről van szó, akinek fél év alatt több mint a duplájára nőtt az értéke. Hernández piaci értékét jelenleg 50 millió euróra taksálják.

Hernández a kiváló teljesítményével hamar közönségkedvenc lett Milánóban.

4 hozzászólás a bejegyzéshez