2022. október 07., péntek

Suso közölte a Milannal, hogy távozni akar

-

Állítólag Suso hétfőn távozási kérelmet nyújtott be a Milan vezetőségének.

Suso az elmúlt három tétmeccsen egyaránt csere volt, egyedül a Spal ellen kapott kevesebb mint 30 perc játékidőt. Úgy tűnik, hogy a spanyol támadó végleg elveszítette a bizalmat az edző illetve a szurkolók részéről is és Samu Castillejo remek formájának köszönhetően hosszú idő után kikerült Stefano Pioli kezdőcsapatából.

A spanyol támadó hétfőn a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és találkozott a vezetőséggel. A La Gazzetta dello Sport és a Corriere della Sera értesülései szerint a 45 perces tárgyalás eredményeképpen Suso közölte, hogy távozni akar a piros-feketéktől.

A 26 éves támadó minél hamarabb, már januárban el akarja hagyni a Milant, ám nem lesz egyszerű 10 napon belül új klubot találni neki. A Rossoneri egyértelművé tette, hogy nem gördít akadályt Suso távozása elé, de csak a feltételeknek eleget téve.

Suso szerződésében egy 40 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ám lehetetlen, hogy ezt valaki kifizesse a Milannak, tekintve a játékos utóbbi hónapokban mutatott gyenge formáját. A Milan készen áll csökkenteni az igényét és 25 millió eurót kér a spanyol játékosért. Ez az összeg lehetővé tenné a klub számára, hogy jelentős nyereséget könyveljen el a transzferrel.

A Gazzetta szerint az AS Roma az első számú kérője Susónak, azonban a fővárosi alakulat csak kölcsönben vinné és abban az esetben, ha nem sikerül megszereznie Matteo Politanót az Intertől. Nemrég felmerült egy Suso-Ünder játékoscsere, de a Roma jelentős összeget kérne még a spanyol játéljoga mellett a török válogatott játékosáért.

Állítólag Suso iránt Spanyolországból is van érdeklődő, nevezetesen a Sevilla.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kétségtelenül jobban hangzik hogy ő akar távozni, mint az hogy mindenki a Milant is egy kicsit szereti eltakarítaná innen lehetőleg már ma.
    A 25 millióért összetehetnénk a két kezünket… Az ő esetében az sem érdekelne hogy tőlünk mindenki fillérekért vesz, csak menjen már innen!

    • És tényleg.. elképesztő mennyit ártott Giampaolo a csapatnak, nem elég hogy szétbarmolt mindent a nagy “karakterépítés” zászlaja alatt, még meg is vétózta Suso eladását. Pedig már pont elfelejtettem, de most, hogy újra eszembe juttatad, újra feltámadtak a Giampaolo ellenes érzelmeim.. 😀

  2. Gattuso keze alatt jól ment neki, de ez egy profi labdarúgótól, hogy nem kerül be a kezdőbe és egyből távozási kérelmet nyújt be, elfogadhatatlan. Ibrától látta mi a profizmus, lehet be is szólt neki a ” nagy öreg” ez elég is volt a primadonnának. Ezek után akármennyit is ad érte valaki, az már haszon. Viszlát.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS