Úgy tűnik, hogy Ante Rebic neve már nem szerepel átigazolási listán a piros-feketéknél.

Négy és fél hónap kellett ahhoz, hogy Rebic megszerezze első gólját a Milanban. A horvát válogatott támadó a szezon első felében csak kevés játéklehetőséget kapott és sokáig úgy tűnt, hogy idő előtt már januárban visszatér az Eintracht Frankfurthoz. Néhány hete még borítékolható volt a távozása, ám mostanra megváltozott a helyzet.

Rebic a Spal elleni Olasz kupa meccsen kezdő volt és végigjátszotta az összecsapást, amelyen meglehetősen jól teljesített. Ezt követően félidőben állt be az Udinese ellen és kétszer vette be az ellenfél kapuját – amellyel végül a Milan megnyerte a bajnokit.

Vito Angele, a SempreMilan újságírója arról számolt be, hogy Rebic biztosan marad a Milan játékosa és a várakozásokkal ellenben nem fog visszatérni Németországba a télen. Ennek megfelelően az ügynök által kezdeményezett tárgyalások végleg megálltak a klubváltásra vonatkozóan.

Ezen kívül elég jó esély van arra, hogy Rebic a következő mérkőzéseken kezdeni fog.

A megegyezés értelmében a Milan két évre vette kölcsön a 26 esztendős támadót, akinek a szerződése 2021. június 30-ig szól a Rossonerivel. Az üzlet részeként André Silva hasonló feltételek mellett csatlakozott a Frankfurthoz.

Rebic góljai az Udinese ellen itt megtekinthetőek

4 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Tiszta vicc ami folyik. Nem it… az egész világ így működik. Suso 3-4 meccsen szinte foghatatlan volt és mindenki előtte térdelt, most ingyen is elkergetnék. Rebic a kupa meccsen nem volt jó…csak elfogadható, most pedig remek félidőt hozott le. Így maradhat 2 évig. 😀 Én nem mondom, hogy ezt vagy azt el kell küldeni. Csak szépen el kellene mélyülni. Még mindig nincs edző, csak remek játékosedzőt igazoltunk Zlatan személyében. Én így látom.
  RR-t már millióért elkutyázni óriási baromság. Valami vakot se tudunk idehozni annyiért, amennyit mostanában kérünk a Svájci válogatott kulcsemberéért. Amikor idehoztuk és volt 1-2 jó meccse én megmondtam, hogy lassú. Hát… nem gyorsult fel, de ettől még lehetne használni padon, illetve Theo mögötti rést jobb lenne ha mezőnyjátékos tömné be, nem pedig Donnarumma.
  3-5-2 épp az ilyen csapatoknak van kitalálva. Conti/Calabria és Theo remekül támad viszont szélső középpályásunk nem igazán van. Samunak most megy, de nem tudom ez meddig lesz így. Én nem látok benne se többet, mint Suso-ban, sőt!
  Akkor 3 (védekezésben 5) védő és egy megerősített középpálya a 2 támadó mögött elég ütőképes lehet. Ebben pedig lenne helye akár Rodrigueznek is. Rebic/Leao és Zlatan/Piatek elég jó támadósor. Kiegészülve a támadó középpályával Hakan/Bonaventura/Samu
  Azt sem mondom, hogy ez legyen az alap taktika, de remekül lehetne váltogatni. Akár meccsek közben is.

  • Egyedül azt nem veszed figyelembe, hogy sem Süsüke, sem RR nem akarnak epizódszereplők lenni. Mert egyelőre nagyon úgy fest a dolog, főleg RR-nél. Süsükénél még kérdéses, hogy Samu mennyire tudja tartani ezt a formát. De ha @HegyalJaninak hiszünk (ő sokat látta a LaLigaban), akkor valószínűleg rendben lesz a srác.

   • Én Samu leigazolásakor mondtam, hogy a 2 spanyol felesleges 1 csapatba. Szóval ha úgy tetszik Suso mehet. Bár most épp legrosszabb pillanatban akarjuk eladni.
    RR viszont a felvázoltak szerint ha nem is alapember, de stabil pont lenne ha váltogatjuk a hadrendet.

 2. RR ill Suso sem akar epizódszerepet,azok után, hogy alapemberek voltak.A Suso-ós cikkben is leírtam, így profiként nem lehet viselkedni, aki nem küzd a kezdőbe kerülésért összeszorított foggal, az mehet. Mindkettőnek örültem mikor jöttek, de ha nem tetszik a szitu, menjenek el , szerintem senki sem tartóztatja itt őket, rombolják a csapat morálját.