Andriy Shevchenko cáfolta a pletykákat, miszerint a Milan vezetősége kapcsolatba lépett vele és elmondása szerint csak az ukrán válogatottra koncentrál.

A vasárnapi Fiorentina elleni vereség után olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a klub felvette a kapcsolatot Shevchenkóval és esélyes, hogy Marco Giampaolo menesztése esetén a korábbi ukrán Aranylabdás klasszis veszi át a csapat irányítását.

Shevchenko tegnap a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott és elmondta, hogy csak az ukrán válogatottra összpontosít.

“Imádom a Milant, de a klub nem lépett velem kapcsolatba és jelenleg nem gondolok a Milanra. Az ukrán válogatott szövetségi kapitánya vagyok és minden erőfeszítésemmel a hazámra koncentrálok. Szeretnék kijutni a játékosokkal a 2020-as Európa-bajnokságra. Maldini és Boban valódi garancia a Milan számára. A klub talpra fog állni.”

Az ukrán kapitány a napokban Milánóban járt és kedden a helyszínen tekintette meg az Atalanta Bajnokok Ligája mérkőzését a Shakhtar Donetsk ellen, amelyen ukrán játékosokat figyelt. Sheva a meccs után vacsorázni ment a milánói barátaival.

“A Milan továbbra is a szívemben van és biztos vagyok abban, hogy hamarosan megtalálják a megoldást.” – tette hozzá.

Nemrég írtunk arról, hogy Giampaolo esetleges menesztése esetén Rudi Garcia, Claudio Ranieri és Massimiliano Allegri neve is felmerült a Milan kispadjára.

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ez a Milan minden csak nem nagy falat. Nagy falat egy real, city stb, màr ha a nagy falat alatt sokan nem a szarbòl vàrat építést értik.
    Maldini is mint sokan emlitette, hogy a mez terhe….ugyan màr, ki nem suarja le a mai 20x évesek kōzūl, hogy tizen x éve kik rohangàltak ebben a mezben. Rég volt az már

  2. Ide sztár edző kell, ez a kupac kaka már nem tanulópálya.

    Tele a zsák, hogy mindenki szerencsét próbál a Milannál (köztük úgylátszik Paolo meg Boban is) és közben teljesen lezüllesztik, elértéktelenítik az egészet. Jelenleg sokkal-sokkal rosszabb a helyzet mint bármikor.