Marco Giampaolo több helyen is változtathat a következő mérkőzésen, így Lucas Biglia és Ricardo Rodriguez is jó eséllyel pályázik a kezdőbe kerülésért.

A Milan vasárnap 3-1-re kikapott a Fiorentina együttesétől és sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Serie A-ban. A piros-feketék az előző két fordulóban az Inter és a Torino ellen is kikaptak, így lecsúsztak a 16. helyre a tabellán.

A Sky Italia szerint Giampaolo a kezdőcsapatban szavazhat bizalmat Bigliának a soron következő Genoa elleni bajnokin. Ez azt jelenti, hogy Ismael Bennacer a cserepadon kezdhet, miután a Fiorentina elleni meccsen két büntetőt is összehozott az ellenfél javára. Ezt leszámítva az algériai középpályás mutatta be a legtöbb sikeres szerelést illetve az ő nevéhez fűződött – Rafael Leao után – a második legtöbb sikeres csel is. Bennacer a Fiorentina elleni meccsen megnyerte az összes fejpárbaját (1/1), valamint 92 százalékban passzolt pontosan és kiosztott két kulcspasszt is a csapattársaknak.

Biglia az előző két fordulóban a cserepadon ült és nem kapott lehetőséget, de Giampaolo újra bizalmat szavazhat neki a hétvégén. A 33 éves középpályás a szezonban eddig kétszer volt kezdő: a csapat az egyik meccset elveszítette (Milan-Inter 0-2), míg a másikat megnyerte (Hellas Verona-Milan 0-1).

A Sky megjegyzi, hogy Giampaolo a Genoa ellen erőteljesen fontolóra veszi Ricardo Rodriguez pályára küldésének lehetőségét Theo Hernándezzel szemben.

17 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Szerintem át kell forgatni a csapatot teljesen. Biglia hasznos tud lenni, de akkor Bennacert inkább Hakan helyére tolnám box to box poszton. Suso helyett Paqueta és elől lehet Piatek/Rebic-Leao
    Kessie is érdekes, kezdhetne Krunic helyette. Theo kimaradását nem érem… max ha fáradt!

  2. Akkor a mérkőzés után meg is lehetne köszönni végre a Mágus munkáját. Igazából nem csoda, hogy visszakerülnek az említett úriemberek, hiszen lássuk be, a Fior ellen totális csőd volt az új “garnitúra” is. Viszont, ha valaki ennyire nem képes kitartani az elképzelései mellett (amit folyamatosan hangoztat ugyebár), ott komoly kérdések vetődnek fel. Nem ment a régi társasággal, hát szerepet kaptak végre az új játékosok. Ők se szerepeltek túl fényesen, hát jöjjenek vissza a régiek… beszélhetnénk a keret jól átgondolt forgatásáról is, de véleményem szerint nem ezt látjuk.