Paolo Maldini szavai ellenére olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége mérlegeli Marco Giampaolo menesztésének a lehetőségét, azonban szinte biztosan kizárható az a forgatókönyv, hogy Andriy Shevchenko veszi át a csapat irányítását.

Maldini a Fiorentina elleni vereség után megvédte a nyilvánosság előtt Giampaolót és elmondta, hogy időt adnak és bizalmat szavaznak az edzőnek. A MilanNews és az ANSA információi szerint Maldini kijelentése ellenére az olasz vezetőedző alatt erősen inog a kispad és a vezetőség értékeli a lehetséges utódokat.

A hírek szerint a legesélyesebb jelöltek között van Claudio Ranieri és Rudi Garcia, míg Massimiliano Allegri vagy Luciano Spalletti kinevezésére kevesebb az esély a fizetésük miatt. A Tuttomercatoweb közvetlenül a Fiorentina elleni meccs után bedobta Andriy Shevchenko nevét is, de ez a forgatókönyv nagyon valószínűtlennek tűnik.

A Gazzetta arról ír, hogy Shevchenkónak más tervei vannak és nem lesz a Milan vezetőedzője. A 42 éves korábbi klasszis csatár 2016 óta az ukrán válogatott szövetségi kapitánya (Mauro Tassotti a segédje – a szerk.) és a legfőbb célja, hogy Ukrajnával kiharcolja az Európa-bajnokságon való szereplést.

A Milan a következő fordulóban a Genoa otthonába látogat a Serie A 7. fordulójában.

27 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Nah, mondom én.
  Hogy mindenki Allegri-t kívánja vissza számomra felfoghatatlan. Sokan elfelejtik mennyire balfék volt nálunk. Akkoriban mindenki kergette a csapattól. A balhátvédet a jobb szárnyként, a jobb hátvédet balhátvédként használta, stb stb stb. Sikeres volt a juve-ban, de ez nem csak az ő érdeme.
  Conti rendesen lefektette az alapokat, a klub pedig folyamatosan költi a pénzt jobbnál jobb játékosokra.
  Ott megtudták engedni, hogy megvegyék Ronaldo-t 30 milliós éves fizetéssel. Nálunk már Donnarumma 6 milliós fizetése is sok. Allegri-nek a Juve-nál csak arra kellett vigyáznia, hogy ne rombolja le azt, amit Conte felépített. Ennyi. Ő nem képes csapatot építeni. Ő egy meglévő csapatot el tud vezetgetni, de ennyi. Az Inter-el is próbálkozott már sok mindenki, de csak Conti-nak sikerült.
  Conte tud építeni! De őt mi még vagy 10 évig nem leszünk képesek idecsábítani. Nincs is mivel.
  Gattuso-t nem hívjuk vissza. Mekkora arctalanság lenne, ha csak akkor hívjuk mikor ég a ház? Montella majd Giampaolo után?
  Schevchenko-t mindenki imádja, de nem hinném hogy túl jó edző lenne. Csak vezesse a válogatottat. Ott kevesebbet kell tenni.
  Rudi Garcia? Ne máááár??? Majdnem hogy ugyanaz a kategória, mint Giampaolo + Montella.
  Ranieri? Ez az ötlet viszont már tetszik. Az öreg tudna mit kezdeni ezzel a csapattal. Van megfelelő tapasztalata. Ért már el sikereket külföldön is. A nemzetközi kupák se idegenek számára. Ha csak ennyi a felhozatal, akkor én őt választanám.
  Mourinho? Rühellem ezt az embert. A Porto óta nem kellett csapatot építenie. Azóta csak olyan kluboknál dolgozott, ahol szezononként 400 milliókért igazolnak és még ezt is keveselte. Mindig az volt a kifogása a sikertelenségére, hogy nem igazol a klub többet. A Milan-nál garantált bukás lenne ráadásul sokat is kér a semmiért.
  Spaletti? Nem. Nem. És nem.

  Ha mindenáron MILAN legendát akarunk edzőnek, akkor viszont én Seedorf-ot hoznám vissza. Amikor ő edzette a csapatot már kezdett eléggé pofás lenni a játékunk. Sajnos nem tudhattuk meg mi lett volna, mert ugye volt egy kis balhé Berlusconi-val a saját házában tartott interjú miatt. Szerintem Seedorf-ban meg lenne az ami ide most kell.

  De nálam első helyen Ranieri. 🙂

  • Amit Allegriről írtál, azzal többé-kevésbé egyetértek. Olvastam, hogy 10 millió eurót kérne szezononként. Azért nem kellene megőrülnie. Nem a Cesenával nyert Bajnokok Ligáját, hanem a Juventusszal néhány kötelező bajnoki címet… Nem tudom, mi alapján gondolja, hogy ő ekkora szám. Olaszországban a Milan óta mindig a legerősebb keretek álltak a rendelkezésére, egy kivételtől (2011/12) eltekintve meg is nyerte a bajnokságot.

   Gattuso, Seedorf és Shevchenko nálam szóba sem jöhetne. Azért szerződtessen valakit a Milan, mert az illető jó edző, ne pedig azért, mert jó játékos volt, és a vezetőség haverja.

   Rudi Garcia nálam a határeset kategóriája, de inkább nem. A Románál egész jól rajtolt, látható volt a keze nyoma a csapaton, de nem sikerült a nagy áttörés. A több mint két évtizedes edzői pályafutás alatt a 2 trófea nem valami veretes.

   A Ranieriről írtakkal egyáltalán nem értek egyet, legalábbis azzal, hogy megfelelőnek tartod. Voltak érdemei és eredményei természetesen, de nekünk nem egy olyan tréner kell, akinek a sok évtizedes edzői pályáján a legnagyobb sikere egy Leicesterrel nyert angol bajnoki cím… Én úgy látom, hogy Ranieri a kisebb együttesekkel relatíve jó eredményeket tudott elérni: bent tartani a csapatot, viszonylag jó helyre kormányozni, egy-egy sorozatban viszonylag messzire jutni, feljuttatni a csapatot a magasabb osztályba… A Milannak olyan tréner kell, akinek a neve mellett ott vannak a trófeák, mert a játékosok joggal hiszik magukról azt, hogy “fapadosok”, ha az edző is az. Ranieri hasonló kaliber, mint Gasperini, de gyanús, hogy Sarri is ilyen… Az Atalantával remek eredményt ért el, de sötét lóként. Nekik nem való nagycsapat, olyan, amely eredménykényszerben játszik. Vannak edzők, akik viszont arra születtek, hogy nagycsapatokat vezessenek. Conte például ilyen, Ranieri nem. Igazából a fizimiskájuk sem olyan, ami egy nagycsapat padjához illene… A lényeg, hogy Ranieri lehet, hogy jó edző lenne egy középcsapatnak, de a Milannak nem. Persze kérdés, mire szerződtetnénk. Én úgy gondolom, amilyen mélységben most van a Milan, Ranierivel is csak kockáztatnánk, márpedig most biztosra kellene menni. Én nem támogatnám a kinevezését. A Milan az utóbbi években olyanokkal próbálkozott, akik “kicsiben” valamit elértek. Giampaolo a 4-3-1-2 és a Sampdoriával pozitívra értékelt eredményei miatt. Inzaghi, mert a fiatalokkal jól bánt… A Milan szintjén ez nulla. Jelenleg egy papíron fél milliárdos keretet kellene felfejleszteni, ez lenne a feladat. Ehhez pedig trófeákkal bizonyított edzőre volna szükség.

   Mourinho… Meggyőződésem, hogy az ő igazi terepe a Serie A lenne. Az a fajta tempós futball, ami Angliában van és volt, hozzá már nem annyira illik, az olasz foci viszont lassabb, szerintem jobban passzolna hozzá. Igazából ez a mostani időszak sem annyira az ő edzői felfogása, hitvallása szerinti. Ő egy olyan rendszert szeret létrehozni és irányítani, amelyben az ő szava szent. Ez most egyre kevésbé érhető tetten a világfutballban, illetve csak kevés csapatnál, ahol a vezetőség előbb mondana le egy játékosról, mint az edzőről. A Real Madridnál egy Casillas vagy Sergio Ramos előrébb volt a sorban, mint Mourinho. A Manchesternél Pogbával nem tudott mit kezdeni. Mourinho ott tudott igazán alkotni, ahol a vezetőség beállt mögé, és ahol a játékosok sorsáról ő dönthetett. Az Internél és a Chelsea-ben töltött bizonyos időszakaiban volt ez a helyzet. Bár beszél néha hülyeségeket, remek szakembernek tartom. Kicsit régimódi, olyan Herrera-szerű tréner, aki mindent az ellenőrzése alatt akar tudni. Az szerintem nagyon nem stimmel, hogy a Porto óta nem kellett csapatot építenie. De bizony kellett. Nyilván nem a nulláról, mert Ranieri is egy ezüstös Chelsea-t adott át neki, de azért nagyon kevés edző van, aki teljesen lesöpri az asztalt, és 11 új játékost pakol fel. (Ennyi erővel Allegrit is lehetne csapatépítőnek tekinteni, mert 2010-ben egy rakás új embert kellett a csapatba illesztenie…) És az Internél is változtatnia kellett, ő csinált a kék-feketékből európai szinten jegyzett gárdát, bár ezt Mancini a saját érdemének tekintette… Hogy minden idők egyik legjobb csapatával, a Barcelonával nem nagyon tudott mit kezdeni a Realnál, nem hiszem, hogy fel lehet neki róni. Ráadásul ott a fent említett okok is közrejátszottak. Persze igazolt játékosokat, de azért ehhez szem is kellett… Essient például a Real is nézegette annak idején, de végül Gravesen lett a befutó, a ghánai meg ment Londonba… A transzfereit ketté kell bontani, voltak nagyon jó igazolásai meg nagyon gyengék is. Mint mindenkinek. Azért azt, hogy mindig olyan rengeteget költött volna, nem mondanám. A legnagyobb sikereit nem azzal érte el, hogy két kézzel szórta volna a pénzt. A manchesteri időszakát egyébként én kivenném a pályafutásából, az nagyon látványosan nem sikerült, de érdekes, hogy előtte van Gaalnak sem jött össze, pedig jó edző volt ő is. Ott valami mélyebb probléma van Ferguson óta. Egyébként kísértetiesen hasonlít a dolog az Ancelotti-éra utáni Milan helyzetéhez.

   Mourinhót egyértelműen el tudnám képzelni a Milan élére. Hogy nem bírod, az egy dolog. A játékosokkal tudna-e valamit kezdeni. Először is, hinnének-e neki a játékosok. Az biztos, hogy az Ancelotti utáni edzők közül egyedül Allegri első évében sikerült valamit mutatni, az utána következő trénerek közül egyetlen egy sem nyert korábban semmit! Montellának a Szuperkupa volt az első trófeája… Ezért írtam, hogy nem kellene kockáztatni most már. Ráment több mint fél évtized arra, hogy a Milan korábbi legendáiból akartunk Guardiola 2.0-t csinálni, csak mindezt normális utánpótlás és pénz nélkül…

   • Én értelek. Ha Mourinho hozná a változást biztos meg is kedvelném, ahogy akkoriban – mint játékost – megkedveltem Ibra-t, vagy Inzaghi-t is, pedig nagyon nem csíptem őket.
    Világos, garantált eredményeket inkább olyan edzővel lehet elérni, aki mögött ott állnak a trófeák.
    Csakhát van itt egy kis gond. Egy ilyen edző nem fog hozzánk jönni 3-5 millióért évente, sőt garanciát kér, hogy a klub szezononként 300-400 milliót fog költeni igazolásokra.
    Ezt a mai Milan nem tudja megadni.
    Így Mourinho, Guardiola, Conte stb. vonal nálunk komplett kilőve.
    Így olyan edzők közül kell kiválasztani a legjobbat, akit meg is tudunk fizetni.
    A többi csak álmodozás.

    Ilyen edzők közül Ranieri a legjobb választás.

    • Ráadásul én úgy érzem, nem is a pénz itt a legnagyobb probléma. Hiszen most is gyakorlatilag eltapsoltunk 100 milliót tulajdonképpen “noname” játékosokra. Ha idehoznak egy olyan markáns edzőt, mint Conte vagy Mourinho, itt kuss lesz a vezetőségnek. Legalábbis úgy értve, hogy eddig azért olyan edzőket tartottak maguk mellett, akiknek lehet “javaslatokat” osztogatni. Gattuso és pláne Giampaolo is igencsak figyelembe vette a -feltehetőleg- felsőbb utasításokat. Egy markánsabb edzővel ez valószínűleg nem így lenne, több lenne a konfrontáció, többet kéne engedniük.

    • Ja, én azt hittem, a képességek, eredmények, csapatra való hatásuk alapján elemezgetjük a jelölteket… Én inkább arra reagáltam, hogy Mourinhót milyen edzőnek tartod, hogy nem tud csapatot építeni, hogy sokat költ stb. A te álláspontodat próbáltam cáfolni.

     Lehet persze elemezni a jelölteket abból a szempontból is, hogy mennyire reális az érkezésük. Én azt valóban kihagytam, hogy melyik edző mennyit kérne a munkájáért. Őszintén szólva nem nagyon érdekel ez a része a dolognak, mert nagyon úgy néz ki, hogy miként a játékosok, úgy az edzők között is egyre nagyobb különbségek vannak. És vagy a középszer vagy a felemelkedés. Sajnos ott tart a Milan, hogy lassan nem lesz választási lehetősége és veszíteni valója. Az elmúlt évek azzal teltek, hogy egy csomó 0 km-es edzővel próbálkoztunk. Ki lehet számolni, mennyit költöttünk csak edzőkre Allegri óta. Lehet, hogy ha csak 1-2 évig megfizetett volna a Milan egy tapasztalt trénert, akkor előrébb lennénk.

     Szóval Mourinho sokat kérne? Lehet. De inkább neki fizetek 7-8 milliót évente, mint egy olyannak 2-t, aki nem látja a fától az erdőt.

     400 millióért soha senki nem igazolt még. 300 millió fölé is csak három csaat ment az elmúlt 10 évben: 2017-ben a Barca és a City, 2019-ben meg a Real. Azt is vegyük figyelembe, hogy itt most egyelőre nem BL-t kell nyerni, csak egy 4. helyre beérni.

     • Lansky, mi már azt a szintet elhagytuk jó pár éve és még mindig nem verekedtük vissza magunkat arra a szintre, ahol akkoriban voltunk.
      Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy TOP edzőkből csemegézzünk. Donnarumma 6 milliós fizetése is megterheli a klub-ot. Ha megengedhetnénk magunknak, akkor lenne tippem bőven nekem is, de egyelőre olcsóbb megoldásokban gondolkodhatunk csak.
      Különben mai hír… vagy inkább csak pletyka, hogy az ELLIOT-nak elfogyott a türelme. Nem mintha túlzottan érdekelné őket ki az edző, vagy hogy kik játszanak a csapatban, annyira se hogy a derby-re senki közülük még csak ki se látogatott. Őket csakis a pénzügyi dolgok érdeklik, ahhoz pedig eredmények kellenek.
      6 forduló után a 16. hely nem elfogadható, hiszen letisztázták a csapat adósságait és adtak pénzt is igazolásokra. Eredményeket szeretnének. Az előző szezonban épp csak lecsúsztunk a célról.
      A klub értékét fel akarják tornászni 1,5 milliárdra és túladni rajta. Ehhez viszont kell a BL. Állítólag drasztikus változások várhatóak. Hogy ez mit jelent nem tudom. Lehet Giampaolo-t kirúgják és hozzák Allegri-t? Szintén mai pletyka, hogy Allegri-t, mint egyetlen opciót emlegetik.
      Lehet Maldini-t áldozzák be? Nemtom, de egyelőre úgy néz ki, nem hogy BL helyet, de EL helyet se csípünk el ebben a szezonban.

      Ha már nem tudtunk komolyabb edzőt hozni, Gattuso-t is meg lehetett volna tartani. Végre voltak igazolások és lett volna embere a padon is.

 2. Ezt az Allegri dolgot én sem nagyon értem. Arra emlékszem, hogy anno alig vártam a menesztését, annyira nulla, semmilyen játékot mutatott az a csapat. Persze most örülnénk egy olyan csapatnak, de az az csapat sokkal jobb játékosokból állt mint a mai Milan. Én nem gondolom, hogy Allegri bármit is tudna kezdeni itt. Nem vagyok biztos benne, hogy akkor is eredményes tud lenni, ha nulláról kell valamit felépíteni.

  Ez egyébként szerintem az egyik fő gond is ma a Milannál. Kicsit olyan érzetem van, mint a magyar válogatottal. Mindig irreális célokat céloz meg, aztán csalódik mindenki. Ki kell mondani, hogy a mai Milannak az első négy hely bármelyike teljesen irreális. A jelenleg uralkodó morállal, stábbal, tapasztalat teljes hiányával, pénzügyi korlátozásokkal ez nem megy. Ez inkább egy középtávú cél kellene legyen. Szerintem a szurkolók is jobban viselnék ezt az egészet, ha a vezetőség azt mondaná, hogy kérem ez most építkezési időszak és a cél, hogy kialakítsuk a csapatot, amely majd ütőképes lesz.

  Két út van. Az egyik, hogy telepumpálják a csapatot pénzzel és tapasztalt, rutinos játékosokból (igazi bajnokokból 🙂 ) felhúzzák a csapat gerincét és ezt kiegészítik fiatal, tehetséges játékosokkal, akik a vezérektől tanulhatnak. Ebből pár év alatt lehet eredmény.

  A másik, hogy csak fiatalokba fektetnek. Ez viszont nem 1-2-3 éves projekt, hanem 8-10. Emellett nagyon nem is könnyű és kimondottan erre kiélezett szakember gárda kell hozzá.

  A mai Milan beesett a két szék közé. Csupa fiatal játékos van, de iszonyatos eredménykényszer mellett. Gianpaolo viselkedését elnézve ehhez ő sem nőtt fel. Sokakkal ellentétben én még mindig nem hiszem, hogy ő egy komplett kretén lenne, egészen egyszerűen nem bírja el azt a nyomást, ami rá nehezedik. Nem tud gondolkozni és nem hoz jó döntéseket. Sokszor semmilyen döntést nem hoz. És bármennyire a foci doktora, ha erre nem képes, akkor sajnos nincs helye top csapatnál. El tudom képzelni, hogy kisebb csapatoknál ő nyugodtan építget ezt-azt, de erre itt nincs idő és nincs türelem sem hozzá. Nekem ez az ember az első forduló után tett nyilatkozata óta mintha teljesen kizökkent volna.

  A felsoroltak közül én is Ranierit tartanám a legjobbnak, de igazából annyira lent van már a csapat önbizalma, presztizse, hogy mindenki lutri egy kicsit. Az ember bízik egy újabb edzőben és a csodában. De mit lehet tenni, ennyi év után franc se kezd el a Realnak , Barcanak és pláne nem egy PSG-nek, vagy Citynek szurkolni. Ez van. 🙂

 3. Csak néhány megjegyzés a jelöltekhez:
  Giampaolo teljesen dilettáns, mennie kell, sosem lesz jó edző. Nem ide való.
  Rino ne jöjjön vissza, az arcátlanság lenne ha visszahívnák, dr szerintem nem is jönne.
  Korábbi legendák…ne…nem kell lerombolni a nimbuszukat, és nem érettek a feladatra.
  Allegri… nagyon vártam hogy elhúzzon…még a Juvés haverom is várta hogy onnan lelépjen. Nem akarom a padunkon látni.
  Rudi Garcia…no comment…nem ide való.
  Mourinho nekem most megítélhetetlen, jól is elsülhet de be is éghet nálunk is. De furcsa is lenne, nekem ő Interes…de elfogadnám.
  Spalletti…az előző csapataival sem volt meggyőző, nem szeretném.
  Ranieri. A felsoroltak közül őt tartom a legjobbnak jelenleg.

 4. A felsoroltak közül szerintem is Ranieri lenne a legjobb megoldás. Amúgy bármelyik , csak Allegri ne, én is alig vártam hogy kirakják innen. Mourinho Inter fan, ne is jöjjön. Rudi Garcia lutri.
  Spagetti pedig az utóbbi időben nem alkotott valami nagyot sehol. Dárdai?! 🙂

 5. Nekem konkrétan elegem van az olasz edzőkből.. Az összes olasz edzőnek be van gyepesedve az agya és nem tudnak átlépni az elavult gondolkodásmódjukon.. Be kell látni, hogy ami 15-20 évvel ezelőtt működött az a mai labdarúgásban már nem..
  Tehát én mindenképp csak külföldi edzőben gondolkodnék..

 6. A felsoroltak közül én egyiket sem tartom elfogadhatónak!

  Ranieri egyszerűen kptelen igazi nagy csapatokat irányítani! Már nagyon sokszor bebizonyította, hogy nincs meg benne az a plusz amivel képes lenne egy top kategóriás csapatot sikerre vezetni.

  Rudi Garcia féle Roma kezdetben még elég jónak volt mondható de aztán ott is kipukkadt a lufi, nem Milan szint.

  Spalletti ugyan nem rossz edző, de nekem pontosan az az érzésem vele kapcsolatban mint Ranierinel. Éveken át nézte az Inter hátát még a Roma kispadján ülve és sosem volt képes megugrani az utolsó akadályt ami a csapata útjában állt.

  Allegri… Hát… Annak idején szinte imádkoztam érte, hogy zavarják már el a fenébe. De ha már mindenképp ez a 4-es lehet a potenciális utód akkor inkább köhöghön ki a csapat 10 milliót és szenvedjkük ki a 4. helyet, mint hogy megpróbáljanak még egy hatalmas lutrit olcsóbban.

  Akiket én személy szerint szivesen megnéznék a kispadon:

  Mourinho úgy gondolom hogy a legtökéletesebb megoldás lenne ehhez a csapathoz. Ő a játékosokból való maximális kisajtoláshoz ért. Na ez az ami a Milan egyik legnagyobb problémája. Állandó formaingadozások. Ha képes 2-3 játékost a csúcson járatni minden egyes meccsen akkor már előrébb vagyunk.

  Arsene Wenger nevét is megemlíteném, ha a fiatalitási projekt mellett maradunk. Lehet itt szidni az öreget, de nem kevés világklasszis köszönhet neki a világ futballja. Ha ő képes kihozni a fiatal játékosainkból a maximumot akkor ismételten hatalmasat lépnénk előre.

  Az utolsó név akit talán megemlítenék az Laurent Blanc. Nem véletlenül került a PSG vagy a francia válogatott kispadjára. Valószínűéeg olcsóbb is lenne az előző két fentebb említett uriembernél, és ha már tényleg totál haszontalan edzők neveit kell hallgatni akkor Blanc még mindig topkategóriás edzőnek számít egy Rudi Garcia mellett.

 7. Ranierinek egyszer kijött a lépés a Leicesterrel,a következő évben viszont már el is küldték!
  Ő tud hozni egy szintet,nyilván felhőkarcolokkal nagyobbat,mint dzsempaulo,de ő is csak ideglenes megoldás lenne.
  Garcia szintén.
  Wengerről ne is beszéljünk,az európai kupaporondon semmit nem ért el.
  Mou és Allegri lenne a hosszútávú megoldás.Mielött valaki megkérdezné,Allegri se nyert semmit Európában,de 2szer Bl döntőt játszott.
  Lehet Allegrit szídni,ahogy Pirlót is annak idején,de ahogy innét elmentek,még címeket nyertek és nekünk azóta se volt ilyen edzőnk és írányitónk

 8. Wenger egy csúcs edző, nekem ez a véleményem. Meg az is hogy korábban le kellett volna lépnie az Arsenaltól, mert ők is csak gazdasági alapon működtek, hogy meglegyen az első 4 hely valamelyike és BL-ben kb a 8-ba jussanak. De ha a munkássága elejét nézed, ő összerakott egy fiatal és éhes Arsenalt, megtörte a Manchester United dominanciát, veretlenül nyert PL-t…és egy BL döntő neki is volt…

  Én nagyon szívesen látnám őt nálunk vezető edzőnek…csak hát az ő nevét nem is említi a cikk…

  Wenger messze jobb lenne mint Mou, Allegri, Spalletti, Garcia, Ranieri vagy akármelyik más eddig felmerült név…

 9. Az én tippem: Frank Rijkaard
  Milan kötődése van, nem zsoldos (pl Mou.)
  Edzői múltja van, és eredmények is mögötte, nemhiába választották az ő csapatát minden idők legszebben játszó Barca-jának. Tudom, más volt a merítés, de ki tudja, talán egy próbát megérne

 10. Ami Mou-t illeti nem csak szerintem, hanem sokak szerint is nyomja a fehér port.. Korábban pletyka is volt arról, hogy drogozik, aminek nem tudom mennyi valóságalapja van, de nem zörög a haraszt..
  Szóval egy ilyen drogos majom ne jöjjön ide edzősködni..
  Arról nem is beszélve, hogy az a játék amit Mou aktuális csapatával játszatott simán jó altatónak..
  Annyi kreativitás volt a játékban, mint egy lapát földben.. Hogy az valamilyen szinten eredményes volt nem lehet elvitatni, de én marhára nem akarom azt látni, hogy 1:0-ás vezetésnél betoljuk a buszt a kapu elé..
  Jelenleg is a támadó játékkal van a legnagyobb problémánk, amire Mou személye nem jelent megoldást, mert ő soha nem arról volt híres, hogy mindent elsöprő támadójátékkal irányította a csapatait..

 11. Üdv mindenkinek . Régóta olvasgatom a komenteket de sosem regisztráltam . De most szerettem volna elmondani szerintem mi lehet a probléma a csapattal . Maldiék szerintem próbálták elpasszolni a nyáron azt a 3 lókötőt a de nem nagyon kellett senkinek . Viszont a legnagyobbat akkor hibáztak amikor bakayokót nem vették meg vagy legalább 1 évet nem hosszabbítottak . Most ennek a levét isszuk + szétpörgették tavaly kessiet rendesen rá se lehet ismeni annyira lassú lett .