Napindító – 2019.07.20.

2

Íme a Napindító rovatunk következő része, amelyben összegyűjtjük a Milan háza táján felmerülő aktuális híreket, érdekességeket és átigazolási pletykákat.

– A Milan a hivatalos honlapján jelentette be Andreas Kristoffer Jungdal szerződtetését. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a fiatal kapus orvosi vizsgálatokra érkezett Milánóba. Jungdal 2022. június 30-ig írt alá és a Vejle Boldklub utánpótlásából érkezett. A 17 esztendős dán kapus a soron következő szezonban a Milan Primavera csapatát fogja erősíteni.

– A Tuttosport szerint a Milan és az Inter új stadionjának befogadóképessége várhatóan 63 ezer fő lesz. A két klub nemrég bemutatta a projekt műszaki és gazdasági megvalósíthatóságának tervét az önkormányzatnak, most pedig a városi tanács válaszára várnak.

– Ismael Bennacer, a Milan leendő játékosa tegnap végigjátszotta az Afrika kupa döntőjét, amelyen Algéria 1-0-ra legyőzte Szenegált. A 21 éves középpályás 1 gólpasszal vette ki a részét a finálé megnyeréséből. A MilanNews szerint Bennacer a jövő hét elején érkezik orvosi vizsgálatokra, majd aláírja a szerződését a Milannal.

– Andrea Berta, az Atletico Madrid igazgatója várhatóan kedden Miéánóba érkezik, hogy találkozzon a Rossoneri vezetőségével és megvitassa Ángel Correa esetleges klubváltását. (Di Marzio)

– Jorge Mendes sztárügynök a Monaco alelnökének társaságában csütörtökön Milánóban járt. A felek között folytatódnak a tárgyalások André Silváról. (Sky)

– A Juventus hajlandó kölcsönadni Demiralt a Milannak, azonban Maldini és Boban megköszönte és elutasította a lehetőséget – írja a Corriere della Sera. A klub nem szeretné kölcsönvenni a török védőt és megpróbálja más átigazolási formulával elhozni.

– Alessandro Lucci, Suso ügynöke Serginho társaságában tegnap délután a Casa Milanban járt és találkozott Paolo Maldiniékkal. A Sky szerint a Milan a játékos értékéhez képest megfelelő ajánlat hiányában nincs meggyőződve Suso eladásáról.

– Susót akarja a Roma, de a Milan nem fog megválni a spanyol támadótól 40 millió euró alatt. Az összeg csökkenthető, amennyiben a Roma a piros-feketék számára megfelelő játékost von be az üzletbe. A Milan vezetősége Nicoló Zaniolót kérte, de a Farkasok visszautasították, mivel érinthetetlen. (Di Marzio)

– Angelo Mangiante, a Sky Sport újságírója szerint a Suso-biznisz részeként a Milant érdekelheti Cengiz Ünder.

– Patrick Cutrone egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy csatlakozzon a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonhoz. Bonyolultak a tárgyalások, de folytatódnak.

– Ma délután 14:30-kor indul a csapat Bostonba, az Egyesült Államokba. (MilanNews)

2 hozzászólás a bejegyzéshez