Napindító – 2019.07.23.

0

Íme a Napindító rovatunk következő része, amelyben összegyűjtjük a Milan háza táján felmerülő aktuális híreket, érdekességeket és átigazolási pletykákat.

– Ismael Bennacer hétfőn délután érkezett Milánóba és rögtön a Madonnina klinikára sietett, ahol teljesítette az orvosi vizsgálatokat. Az algériai középpályás várhatóan ma írja alá a szerződését a Casa Milanban.

– Bennacer lesz a Milan történetének harmadik algériai nemzetiségű játékosa.

– Hamarosan lezárulhat Ángel Correa átigazolása. A MilanNews szerint nagyon előrehaladott stádiumban vannak a tárgyalások és a 24 éves támadó 40 millió euróért + 4-5 millió bónuszért válthat klubot. Di Marzio szintén 40 milliós árról ír, azonban az újságíró szerint az összeghez további 10 millió euró könnyen elérhető és 7 millió nehezen elérhető bónusz társul.

– Az Atlético Madrid sportigazgatója ma Milánóba érkezik. (Di Marzio)

– Suso a Roma kiszemeltjei között szerepel, azonban a Farkasok nem hajlandóak 40 millió eurót fizetni érte. (Di Marzio)

– A Milan 5 éves szerződést kínált Correának évi 3 millió eurós fizetéssel. (Alfredo Pedulla)

– Nico Schira újságíró szerint néhány héttel ezelőtt a Tottenham bejelentkezett Andrea Contiért. Paolo Maldini visszautasította a lépést és nagyon bízik abban, hogy az olasz jobbhátvéd visszanyeri régi formáját.

– A klub továbbra is élénk érdeklődést mutat Merih Demiral iránt, akinek az értékét 35-40 millió euróra tartja a Juventus.

– André Silva lesz a Milan első nagy értékesítése a nyáron – írja a MilanNews. A portugál csatár két évvel ezelőtt érkezett, majd egy év milánói kaland után kölcsönben a Sevillában játszott, most pedig egy lépésre van a Monacótól. A francia alakulatnak van egy elvi megállapodása Silvával, a piros-feketék 30 millió eurót kaphatnak a játékjogáért. Ezzel az üzlettel és a befolyó pénzösszeggel a Milan felélénkítheti a nyári mercatót. (MilanNews)

– Silva már Monte-Carlóban van és hamarosan a Monaco játékosa lesz (SportMediaset)

– Diego Laxalt ma csatlakozik a csapattársakhoz az Egyesült Államokban.

– A Milan 3 millió eurót kap az International Champions Cup tornán való részvételért – írja a Gazzetta. Az olasz klubok közül a Juventus 6 millió euróra, míg az Inter és a Fiorentina 2-2 millióra tesz szert a szereplésért.

– A klub érdeklődik az FC Barcelona 19 éves védője, Jean Todibo iránt. (FranceFootball)