2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan búcsút int a Via Turatinak?

-

A Tuttosport értesülései szerint a Milan 50 év után elhagyhatja a Via Turatin lévő székházát. Az olasz lapnál tudni vélik, hogy a lombárd klub közelebb költözne a San Siróhoz, amire várhatóan ősszel kerül sor.

A Via Turati az évtizedek során összeforrt az AC Milannal, számos a szurkolók és a klub számára fontos esemény zajlott a főhadiszálláson és a székház előtt egyaránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Most ez vagy egy nem annyira fontos lépés, vagy tényleg nagy dolgok vannak készülőben, és ennek egyik eleme a költözés. Remélem, több dolgon is változtat a klub. Amit a következő fél évtizedben meg kellene valósítani, az egy új stadion. A Bayern vagy a Juventus számára ez volt az egyik legfontosabb lépés. Ezt kellene követnie a Milannak is.

    • Ez új stadion projekthez egy komoly befektető kell.A Bayern esetében ott volt az Allianz akitől a két bajor klub bérli a stadiont.A Juve esetében a klub 40millió eurot fektetett a stadion projektbe a fennmaradó 70milliót meg egy cég fizette ki akinek egyben eladták a névhasználati jogot is.Tehát egyik klub sem saját erejéből építette fel a stadiont vagy csak részben.

  2. Na, akkor gyártsuk az elméleteket! 😀

    Berlusconi megveszi a San Sirot, csak nem akarták rögtön ezt nyilatkozni, mert úgy túlságosan egyértelmű lenne a költözés, a stadion mellé meg felhúznak egy kisebb irodaházat a Via Turati helyett 😀

    A másik lehetőség, hogy egy Berlusconi tulajdonában lévő irodaházba költöznek, hogy ne kelljen bérleti díjat fizetni és így is tudnak spórolni egy keveset.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS