2022. december 05., hétfő

Összeverekedtek a Milan játékosai

-

Az olasz sajtó értesülései szerint az öltözőfolyosón egymásnak ugrott Alessio Cerci és Ignazio Abate, az AC Milan két játékosa az Atalanta elleni, vasárnapi bajnoki félidejében. Filippo Inzaghi szerint semmi komoly nem történt.

Egy hónapja nem nyert bajnokit az AC Milan labdarúgócsapata, a milánóiak vasárnap sorozatban másodszor kaptak ki otthon, ezúttal az Atalanta ellen bukták el 1-0-ra a mérkőzést.

Olasz sajtóértesülések szerint a félidőben az öltözőfolyosón összeverekedett egymással Alessio Cerci és Ignazio Abate, előbbi nem is jött ki a folytatásra, a helyé Giampaolo Pazzini folytatta a mérkőzést.

A Milan edzője, Filippo Inzaghi szerint semmi komolyabb incidens nem történt. “Egy ilyen összetűzés teljesen normális, ha a csapat vesztésre áll. Cercit azért cseréltem le, mert a hét közi kupameccsen 80 percet futballozott” – nyilatkozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Cerci vagy Torres vagy akárki más tök mindegy, mert abban van igazad,. hogy mindenek előtt a szakmai stábot (edző + segítői) kell lecserélni. Egy csapat építését nem a játékosokkal kell kezdeni, hanem egy olyan edzővel, akinek koncepcóija van, miként lehet a mai labdarúgásban sikereket elérni. Ha van ilyen szakmaiság a csapatnál, akkor a meglévő játékosok is szárnyakat kapnak. (had emlékeztessek a nálunk már kifütyült Pirlora, aki mit tesz isten Contenál újra megtanult focizni).
   Mi most olyan csapat vagyunk, ahol mindenki tudása alatt teljesít. Nos ez a rossz edző tuti ismérve !!!
   DE MI INNEN AZ ÉLETBEN NEM FOGJUK MEGBUKTATNI AZ EDZŐT.

   • Számból vetted ki a szót!
    Én nyáron ezzel magyaráztam Seedorf menesztését is. Szerintem egy elbukott ősz után neki csapat építés lett volna a feladata, erre a rutinos haverokat játszatta. Most mit látunk? Ugyan ez!
    Szinte hétről-hétre a legmagasabb átlagéletkorú csapat játszik. A fiatalok (akikért ráadásul pénzt is adott a klub) már lassan lemorzsolódnak. De eredményeket tekintve sehol sem tartunk! Nagyjából 50%-os mérlege van a csapatnak.
    Én Pippo helyében lemondanék. De manapság ez nem módi… Allegri, Seedorf példájából kiindulva erre esély sincs. Hova lett a “gerinc” az emberekből?

  • Lehet, hogy ő is észlelte Abate védekezésbeli hiányosságait, amit Lansky szépen megfogalmazott a másik posztban és szóvá is tette azt! “Figyelj öreg! Én azért vagyok itt, hogy te ne rohangálj fel az ellenfél alapvonaláig és kapjunk gólt az így nyíló üres területek miatt!”

 1. A meccs alatt kellett volna izmozni… ott valahogy nem jött ki ez.
  Mindenesetre elég elkeserítő, hogy egy 2-3 hete érkezett új játékos már összetűzésbe kerül a csapattársával. Nem ismerni a hátteret, de ha új vagyok valahol, nem kezdek el balhézni rögtön a legelején, mert az lehet nem tesz jót az amúgy is szárnyaló csapatomnak és jövőképemnek a klubnál.

 2. Nah, ez már azt hiszem több, mint szégyen.
  http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/tiz-bizonyitek-arra-hogy-pocsek-a-milan-es-az-inter-2389121

  Ha ez lenne az első rossz évünk, nem szólnék semmit, de már lassan 4 éve nem bírunk kimászni a gödörből.
  Én személy szerint sajnálom azt a napot, amikor már azt hittem változás lesz a MILAN-nál, és elkezdik kitisztogatni a managementet (is).
  Aztán lett, ami lett és folytatódik, az amit már akkor meg kellett volna állítani.

  A szurkolók nem tudom, hogyan állnak a dolgokhoz Itáliában, de én nem mennék el egyetlen meccsükre se. A vezetőség fulladjon bele abba a levesbe, amit megfőzött.

  Arrivederci!!!

 3. Ez már mindennek az alja….. srácok,lehet azt mondjátok ne jöjjön ide arab-orosz milliárdos,de ez a teljesítmény,és ezek az igazolások régen átlépték a határokat… mutogathatunk itt a régi szép időkre, de ez már több mint gáz… el kell hagyni a büszke dumát,és be kell látni,ez így nem mehet tovább…. azaz mehet,csak egyre rosszabb lesz…. nem jönnek az eredmények,ezért senki sem akar majd hozzánk igazolni… lássuk be,Berlu már nem egy ütőképes milliárdos… sőt…. rég el kellett volna adnia a csapatot…. jó szájízzel elválni jobb lett volna…. így akit idehív edzőnek,elzavarja fél év után és rájuk mutogat… egy ilyen kerettel nem lehet csodát tenni…. nem azt mondom,lehetnénk jobb helyen,de ez nem feltétlen az edző hibája… jöjjön valami változás,mert így nem sok jót remélhetünk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS