Az első mérkőzésen győztes Juventus hosszabbítás után 2-2-es döntetlent játszott a bajnokságban listavezető Milan együttesével a labdarúgó Olasz Kupa elődöntős párharcának keddi visszavágóján, így bejutott a döntőbe. Az első találkozót idegenben a Juventus nyerte 2-1-re. A Milan a szezonban negyedszer sem tudta legyőzni a Juventust, vigasztalódhat a Serie A-ban és a BL-ben.

Zebrák Del Piero találatával szerezték meg a vezetést, de a milánóiak fordítani tudtak, Mesbah  és, Maxi López góljaival. A hosszabbítás hatodik percében Vucsinics 26 méteres bombagóljával dőlt el a továbbjutás.

Juventus-AC Milan 2-2 (1-0, 1-2, 1-0)

Juventus: Storari; Lichtsteiner (Caceres 90), Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Giaccherini, Pirlo, Vidal; Pepe (Marchisio 63), Del Piero (Borriello 73), Vucinic

Milan: Amelia; Antonini, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Aquilani (Nocerino 67), Seedorf, Muntari; Emanuelson; Ibrahimovic (Maxi Lopez 46), El Shaarawy (Inzaghi 77)

gól: Del Piero (28.), Vucinic (96.), illetve Mesbah (51.), Lopez (81.)

Sárga lap: Vucinic (39.), Boriello (80.), Storari (85.), Vidal (112.), illetve Muntari (16.), Aquilani (35.), Seedorf (57.), F. Inzaghi (80.), T. Silva (102.), Mexes (111.)

Továbbjutott: a Juventus, hosszabbítás után, 4-3-as összesítéssel


31 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajnos ezt a meccset elvesztettük,de méltán lehetünk büüszkék a fiúkra,nagyszerüen helytálltak. Remlem Maxi Lopez még sok ilyen szép góllal ajándékoz meg minket.

 2. Urby és Maxi volt nálam a meccs embere. Amit a juve a hosszabbításban csinált undorító volt. Arra mentek h Silva megsérüljön. Színészkedtek tördelték a játékot. A rosszabb csapat ment tovább…… Szép volt fiúk ettől függetlenül. Forza Milan!

 3. Remélen nagyon jól látta Berlusconi is hogy nincs középpálya!!! És már nagyon rég. Nincs Boateng akkor nagyon gyenge a középpálya. Ezt nagyon jól lehetet látni a hoszabitásban, mert ott csak a hátvédsort lehetet látni, meg Emanuelsont ahogy mindig felszaladt a labdával….és így hogy nincs középpálya a csatársor is gyakran tehetetlen…az elsó félidóben mint mindig Ibrat nagyon gyakran lehetet látni mélyen a középpályán. Seedorf, Muntari nagyon gyenge volt szerintem. És szerintem nemis volt anyira fontos nekik ez a meccs, mert Nocerino sem volt a kezdőben, és Ibra is le volt cserélve.
  Remélem a nyáron nem 1 középpályást fogunk venni hanem legalább hármat.
  Nembaj, szép volt fiúk, nem lehet mindent megnyerni, csak szép lassan 😀

 4. Azért látszott, hogy miért nem játszik már Inzaghi. Ha nem ő jön be, hanem Seedorf helyett valaki középpályára, akkor szerintem más lett volna a helyzet. Mert a többi csere az jogos és jó volt.

 5. harcoltak a fiuk és igy mi büszkék lehetünk rájuk…..megvertük a juvét a 90 perc alatt 12 sérültel én nagyon büszke vagyok rájuk ……

 6. Szerintem is See,és Muntari harmatgyenge volt. A 70.perctől már csak lézengtek a pályán. Írhatnám csúnyábban is mihez sem volt erejük. Azt sem értem,h miért voltunk megelégedve,h kiharcoltuk a hosszabbítást??! Azt a pár percet meg kellett volna nyomni a 2. gólunk után!! Vannak itt bajok a kondival is,mert a túlórában a kezdők közül csak Urby ment úgy,mint ahogy kellett volna. Ahogy írta Toti82,Irányító nélkül nem lehet trófeákat nyerni! Olyat,mint meg amit Antonini csinált Mirko gólja előtt megye III-ban nem láttam még!!! Ahelyett,h beleugrana a lövésbe mit csinál?! El kezd hátrafelé tolatni!!!! Mit akart??!! Miért csak akkor halunk meg a pályán mikor már szorul a hurok?? Kövezzetek meg,de nem érdemeltünk továbbjutást,ha a 210 percet nézzük….

  • Még jut eszembe,h Ákviláni észrevehetetlen volt,míg játszott. Azt meg halkan megsúgom,h azért a belépőért Vucsival szemben,simán zuhanyozni lehetett volna küldeni.

 7. Nem tudom, hogy van ez, de mintha a végén a Juve az erőnlétével őrölt volna fel minket. Van olyan helyzet, amikor ez a lassú tili-toli már sehová nem vezet pláne nem amikor gólt kellene rúgnunk. Hihetetlen, hogy jöttek… Nálunk meg Inzaghi, Seedorf és Antonini csak lihegett a pályán. Urby-on, Maxin és Noce-n kívül nem láttam igazán az elszántságot a csapatban.

 8. El Sharawy pedig minek jött le? A mostani Milan már nem bír el egy olyan Inzaghi-t aki a mezőnyjátékhoz semmit nem tesz hozzá…kvázi olyan volt, mintha a végén 10 emberrel játszottunk volna.

 9. Megint kezdtek átesni a ló túloldalára. Tegnap letoltunk egy jó második félidőt, effektíve megvertük a Juvét (90 perc alapján), nem hinném, hogy ilyen negatív végkövetkeztetéseket kéne levonni.

 10. Ezek mind igazak ! de itt meg védeném Inzaghit és Seedorfot talán nem őket kellene futtatni sztem hanem talán a fiatalabb játékosokat. Inzaghi cseréje elég nagy butaság volt…sajnos Pippot ki kell szolgálni a lasztikkal és nem futtatni érte,és ez a helyzet See-vel is neki meg ki kellet volna szolgálni…. ami sajnos most nem jött össze. Rossz volt látni h Pipponak le kellet ülnie és ki kellet fújnia magát mert nem bírta az iramot…..most jegyezném meg sokan kritizálták a mester “h mért nem játszatja Inzaghit” hát ezért mert ő látja h teljesít és tudja h már nem bírná…3 fronton harcoltunk és rengeteg a sérült ilyen feltételek mellet jó hogy nyert a juve ! a kupa olaszban úgy is a kis csapatoknak szól a nagyok “le sz@rják” sztem legyenek boldogok mást úgyse nyernek

 11. Muntari nagyon gyenge volt, mikor már sokadszorra lőtte el távolról a labdát eredménytelenül már idegesített hogy miért csinálja… csatárok ma ismét nem kaptak labdákat, és úgy nehéz gólt lőni, Maxi is csak egyéni megmozdulásából szerzett gólt. Mesbah katasztrófa volt. Antonini is Vucinic akkor ment el mellette amikor csak akart, no és Vucinic közel sem a legjobb csatárok egyike, hogy Antonininek problémáinak kellene legyen. ez a két szélső hátvéd lesz a arca ellen is, csúnya lesz a vége..
  Engem nem zavar hogy kiestünk, minden évben szarunk az olasz kupára, tartalék csapattal próbáljuk meg megnyerni, és velük sose sikerül, persze most talán próbáltunk tovább jutni, de elég sok volt a sérült hiányzó, szóval most is elégtartalékos volt a csapat. Bajnokság meg a BL sokkal fontosabb, Juve meg kitörölheti az olasz kupával, már ha a Napolit eltudják verni. Akkora volt az öröm mintha BL-t nyertek volna. 😀

 12. Az én meglátásaim, a meccs alapján!
  Amelia baromi jó volt!.. kétszer iv egy, az egy ellen vezették ellene kapura a labdát, és mindkétszer megfogta!, Mellette nagyon szépen és magabiztosan védett!

  Pippo nem bírta! Nagyon szeretem őt, de láthattuk hogy a földön fekve lihegett, és nem azért mert megsérült, hanem már poros a csontja és nem bír futni!
  És mégegyszer mondom, tisztelem, s szeretem őt, de végig izgultam, hogy mikor kap szívrohamot a pályán. Allegri a közönség végett lépte meg ezt a cserét, és láthattuk mind, hogy miért hagyta ki a BL keretből!

  Maxi, nagyon magabiztos, és küzdött a labdákért, a gólja nagyon szép volt!

  Mesbah, a gólját leszámítva, hitvány teljesítménye volt, róla kaptuk a gólt is, mert 2 támadó ellen cselezget hátul, ahelyett hogy előre rúgná a g…be.
  A szögletnél, rugdalta az egyik zebra lábát, és szerencsére nem kapott sárgát,(ami véleményem szerint jogos lett volna.) hanem még szabadrúgást kaptunk!

  Mexés, imádom. egyszerüen tökéletes belsővédő, és silva mellet jól helytáll, már a románál kiszúrtam, hogy jó védő, de ezt itt is bebizonyította!..
  És nem tudom hogy csak nekem tünt-e fel,, de Boriello és Mexés között izzott a levegő.
  Néha amikor oda-oda csapott eggyet a kis rözsebajszosnak, az megért mindent! 😀

  Silva ellen undoritó belépéseket csináltak, minthacsak a sérülésére pályáztak volna.

  Vucinic gólja meg nagyon szép volt, nem komálom a zebrákat, de ami szép azt el kell ismerni! És úgy bebaszta 26 méterröl mint a huzat!..
  Éreztem hogy az egyik lövése befog menni, és a kilencedik be is ment!.
  Nem szabadna teret engednünk ilyeneknek!

  Az meg hogy 90percben megvertük őket, egy harmat gyenge, B csapattal, akik nem is vették komolyan a meccset, (leszámítva Lopezt, és Ameliat, akik bizonyítani akarnak mindig ha szóhoz jutnak) nos ez a Juvét minősíti!..

  • Igen Mesbah is mehetett volna idő előtt zuhanyozni, de vmiért mi kaptunk szabadot és nem Mesbah sárgát.

 13. Én is úgy gondolom, hogy nincs okunk szégyenkezni a meccs miatt.
  Sajnos a széleken agyonvertek minket!! Látszott, hogy Vucinicnak megmondták, hogy csak a szélen Antoninire vezedgesse és előbb utóbb bejön neki. Az igaz hogy a gól nem ebből lett, de kb 10 szer elment mellette a meccsen, folyamatosan stresszelve a védelmet.
  Gusztustalan volt, ahogy rámentek Silvara a Barbyk. Folyamatosan a bokáját rugdosták, ráadásul mikor látták hogy fáj neki, akkor már célzottan arra a bokára mentek rá amelyiket fájlalta.
  A szélső védekezésünkkel ki kell találni valamit a Barca ellen mert, nagyon kiporolnak minket, ha nem történik valami. Most látszik igazán mit jelent a csapatnak Abate!!!
  Két játékost emelnék ki: Maxi és Urby!!
  Maxi a villanása miatt. Nagyon szépen csinálta. Urby meg akkora szívvel játszott, hogy hihetetlen. Már a seggén vette a levegőt, de akkor is futott,futott,futott.
  Még két ilyen középpályásra lenne szükségünk és meglennénk!!!

 14. Valóban ez volt a helyzet, amit Jackoby5 írt. Annyival egészíteném ki, hogy nagyon sajnálom, hogy számunkra a legkedvezőtlenebb forgatókönyv született. hosszabbítás és kiesés. Ha már hosszabbítás nyerni kellett volna, deelsősorban a hosszabbítást kellett volna elkerülni. A francnak se hiányzottt ez az extra 30 perc pont most.

  Sajnos, bármenyire is ikon Pippo, ez a mérkőzés rajta ment el leginkább. Beállásával az egyébként is fáradt csapat hirtelen emberhátrányba került. Egyetlen jó megoldása sem volt, a véletlen visszapasszát leszámítva, ami meg annyira meglepő volt, hogy Maxi elfelejtett mozogni a megfelelő irányba, ezért nem lett gól. De ezen kívül semmi hasznosat, használhatót nem csinált, csak terhelte a csapatot. Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de be kellene már látnia, hogy már 2 éve szögre kellett volna akasztania a stoplist, s akkor rossz szájíz nélküli ikonként mehetett volna nyugdíjba. Mostanra én már kezdem nagyon unni a ténykedését, s hogy ezt nem látja be, sőt a sajtón keresztül tüzeli a közönséget, hogy követeljék ki a beállítását. És nem kell a védelmére kelni, mert én is imádtam, amikor gólokat rúgott, hatalmasakat röhögtem, s nagyon örültem neki, hogy még a seg..fenekéről is befelé pattant a labda, hogy megőrültek az ellefél védői, kapusai, hogy mennyire eszméletlenül fura gólokat kapnak ról, s állandóan veszélyes. De ez már a múlté. Bármennyire is volt ikon Van Basten, már őt sem szeretném csatárként a pályán látni nálunk. Ez van. Az ember megöregszik.

  Antonini meg volt zavarodva, hogy kb egy éve nem játszott azon az oldalon, s nemigazán találta a helyét. Kár, mert bíztam benne, hogy Barca ellen ő lehet az egyik megoldás a jobboldalra, de láthatóan nem az. Így marad Zambrotta, Antonini meg mehet vissza baloldalra. Sebaj. Így Urbynak nem kell hátrajönnie, támadásokban segédkezhet.

  See már szintén elfáradt. Sajna, már 1-1 mérkőzésre sincs ereje felpörögni. Kár. Reméltem, hogy még 2 hetente 1-1 mérkőzésre jó lehet, de nem. Rohamosan épül le az ő játéka is. Kár érte, mert még hasznos lehetett volna, de semmiképpen sem szabad megtartani, sőt, játszatni se nagyon. Borzasztó, hogy ezt mondom, de akkor már inkább Ambrosini, de remélem, még inkább Gattuso. Jó lett volna megnézni, hogyan alakugat Gatta állapota. Őt kellett volna behozni See helyett, Pippo csere ellenében. Akkor egyrészt továbbjutunk, szerintem, másrészt hasznos lett volna Gatta játékra szokatása, mert kellhet még hamarosan a játéka…

  A mérkőzés pozitívuma, hogy oda a 90 perces veretlensége a Juvénak, s mi vettük el 🙂
  Másik pozitív vonatkozása, hogy Ibra nem játszott végig, s pihenhet kicsit. 🙂

 15. nemszabad most a fiukat kritizálni,én igyis büszke vagyok hogy megtudtuk forditani a meccset 90perc alatt!És legnagyobb elismerést Allegri kapja ez a meccs után,ebben az évben amit művel az csoda!Most kezd beérni mint edző,jól cserél,jol nyulbele a meccsben és taktikailag ismét tönkre vertük az adott ellenfelet!Most lehetett igazán látni hogy 3kupában helyt álltunk és nemvoltunk annyira frissek de igyis kihoztuk a maximumot a játékbol.Muntari-t megvédeném mert nézzük is meg hogy január óta hány meccset játszott és átlagba a”belét”kihajtotta 90percen keresztül.Ha lenne 1-2 minőségi cserénk mi lennénk már ott a dőntőbe.És jó volt látni hogy nem Ambrosini rohangál a pályán nélküle sokkal gyorsabb,pontosabb a játék!Barca ellen nemszivesen nézném a pályán mert neki már nincskeresni valója ebben a csapatban!Antonini jobb oldali pozicioba jobban meggyőzőtt mint mikor bal szélsőt játszik.de nálam a meccs embere Emanuelson!hatalmasat fordult vele a világ,év elején nemgondoltam volna hogy ien formába tud lendülni és ekkora”lökést”tud adni a csapatnak!T.Silva-t azért nemtudom kiemelni mert ő hozta a megszokott hibátlan meccset:D Mostmár a Bl-re kell koncentrálni és elkell felejteni ezt a meccset.Reménykedjünk hogy addig felépül Boateng,Binho mert akkor nagy gond nemlehet hazai pályán!Megkell hajtani ezt a hónapot és akkor nagyon szép hajrát produkálhatunk!

 16. Lájkoljátok Juhár Tamás oldalát a Facebookon!!!
  Mégpedig azért, mert:
  – Sokszor megszavaztatják, hogy melyik Olasz bajnoki menjen élőben a Digin! Minél többen ismerjük, annál könnyebben nyomjuk le a Juvés/Interes/Napolis meccsek közvetítését!!!
  – Sokszor van vita, az Angol és az Olasz fociról, hogy melyik a népszerűbb! Győzzön Olaszország!!!
  – Parázs viták folyamatosan, általában a Milan-Juve-Inter tábor között!!
  Gyűljünk, gyűljünk!!!Közös érdek mindannyiunknak!!! Tudja csak a DigiSport, hogy SOK MILANOS VAN MAGYARORSZÁGON!!!
  https://www.facebook.com/juhartamas
  Szóljatok minél több Milanosnak!!

 17. Ezen a meccsen kiderült, hogy a nyáron igen nagy vérfrissítésre van szükségünk.
  Kapus poszton vagyunk jól ellátva, Amelia kiváló cserekapus!
  Viszont a védelemben már gondba vagyunk. Silva és Mexes tökéletes, viszont a két szélsőnk nulla!
  Főleg ez az Antonini….. vicc! De ez a Mesbah se győzött meg, még a góljával se, bár az szép volt.
  Aquilani teljes csőd! Amikor érkezett nyáron, már akkor tudtam, hogy nem hozzánk való!
  Idény közben is mondtam, hogy gyenge igazolás volt, és továbbra is tartom ezt.
  Remélem az idény végén nem élünk majd az opciós joggal.
  És ez elmondható Muntari-ról is, bár Ő azért jobb mint Aqua, olcsóért “akár” maradhatna.
  See papa…. hát most mit is írhatnék… úgy is mindenki tudja!
  Emanuelson jó volt, Maxi is, Sári is, Inzaghi meg…. már mindenki érti miért nem lett nevezve a BL-be!
  Szóval, szerintem meg lehetett volna ez a meccs, ha ezeken a posztokon más játékosok lettek volna.
  Nagyon kellett volna egy Boa, egy egészséges jó formában lévő Pato, Abate, stb, stb…!

  • Semmi gond nem volt (megint) Antoninivel, ha csak az nem, hogy megint Aquilani volt (pontosabban nem volt) segítségre védekezésben, így sokszor került kiszolgáltatott helyzetbe.

  • Tévedsz. Aquilaninak egy bizonyos meccsen pályára kell lépnie, és ha jól tudom már csak 1-2 meccs kell neki, mert miután visszatért a sérülésből akkor volt 6 meccs, ha és azóta játszott már pár meccsen, és ha megvan neki az a bizonyos meccs akkor kötelesek vagyunk leigazolni, és nem mi döntjük el, hogy megvesszük e vagy sem.
   Pippo mindenki kritizálja, de azért egy gólpasszt majdnem adott, csak Maxi nem indult időbe. Pippo nem Del Piero aki saját magának alakítja ki a helyzetét. De tény nem volt a legjobb, de nem csak az ő hibájából volt ilyen.

  • Végre Tom és Norbi! Bíztam benne,h valaki leírja ezeket. Pippo-ból a tűz hiányzott. Megfásult öregfiú játékosnak tűnt. Ettől függetlenül annyi gólt lőtt volna, mint Pato ha kb 15-30 percet 1-2-3 meccsen. 😀 (Tudjuk Pato hánynál jár… )
   Antonini-t szinte mindenki szidja. Nem értem! 1-1 az egyben a sokak által fikázott Vucinic (Aki talán a liga legjobb formában lévő támadója Ibra után) nem soxor tudta megverni, akkor is kiszorította. De nem is ez a fontos, hanem amit Tom írt! Sajnos Aqua (akit eddig nagyon megvédtem) ezen a meccsen csőd volt. Támadásban nem sokat tett hozzá a játékoz, védekezésben meg katasztrófa! Conte tudatosan támadta azt az oldalt, de nem Antonini miatt. Ha valaki nézné a meccset, és egy nagyon kicsit értené a játékot akkor látja, a cél az volt:
   Vucinic tartja a labdát majd pontos passzokkal (többször sarokkal) helyzetbe hozza a mélységből érkezőket Giaccerinit legtöbbször, de volt amikor Vidal ért fel. Nah meg ott volt De Ceglie is, akivel szintén nem jött vissza senki (kösz Urby!).
   Egyébként a beadásai szerintem nagyon jók voltak. Fáradság sajnos rajta is látszik. Remélem pukkanunk ki a végére.

 18. Mióta az eszemet tudom a Milan a kedvenc csapatom és a Juventust utálom a legjobban! Ilyen meccsek után ez csak mélyül és mélyül!!!

  • Ja ne kritizáljuk mindig a fiúkat! Olyan jó csapatunk van, szerethető! Aquilani sérülésből tért vissza Pippo egy idős legenda Mesbah meg eddig a Lecceében nyomta szoknia kell a nyomást. Annyira szerethető és élvezhető ez az Allegri féle Milan, ne kritizáljuk őket ok nélkül. Ez csak egy kupa volt és nem RTorinóban hanem otthon rontottuk el már az odavágón. Na majd a szuperkupán visszavágunk bajnokként!!!!! FORZA MILAN!!!

 19. Nem tudom minek szidja mindenki őket!Most meg lehet nézni, hogy mennyivel erősebb csapat vagyunk mint a juve!Ők szint első csapattal álltak ki a mi B vagy inkább C csapatunkkal szemben!És 90 perc alatt így sem tudtak győzni!
  Ott volt egy Antonini aki nem a saját helyén játszott, ott volt Muntari aki úgy emlékszem itt még nem játszott Van Bommel helyén ott volt Seedorf aki most jött vissza a sérülésből ugyanúgy mint Aquilani a beteg Ibráról meg ne is beszéljünk!Shaarawy meg egy 19 éves kis zöldfülű!Aztán beállt Pippo aki 38 éves!
  Szóval ez minden volt csak nem gáz!Az aki szidja őket az meg szégyellje magát!A juvéban 2 nálunk meg vagy 12 hiányzó volt!Nem tudom pontosan nem számoltam!
  Úgyhogy úgy érzem le a kalappal a csapat előtt!

 20. Én teljesen meg vagyok elégedve a csapattal, a második félidőben hősiesen küzdöttek. Maxi Lopez és El Shaarawy fantasztikus volt, Inzaghi pedig közel egy órát játszhatott. Mi jobban megérdemeltük volna a továbbjutást, viszont én nem bánkódok, a bajnokságban kiváló pozícióban vagyunk, a BL-ben pedig a Barcát fogadjuk. Egy Scudettóval és a BL-ben minél jobb helyezést (elődöntő) várok. FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!!

 21. Nem ez volt a legjobb meccsünk az biztos. Az első félidőt egy az egyben odaadtuk a JUVE-nak…. a második félidőben már jobban játszottunk, de a két gólunk ellenére mégse tudom azt mondani, hogy mi irányítottuk volna a meccset.
  El Shaarawy – a szezon első felében midnen alkalommal elkápráztatott, de amit mostanában mutat,, azt már nem nézem jó szemmel…. túlságosan fiatal még…. vagy gyakrabban kellene játszania, hogy tapasztalatot szerezhessen, vagy nem tudom mit kellene vele csinálni.
  Pippo- szegény…. együtt edz a csapattal, de már nem bír játszani tétmeccsen…. túl sokat hagyott ki….ez már nem megy neki.
  Muntari a második félidőben már lépni is alig bírt… ahelyett, hogy kereste volna a társakat inkább kapura rugta vagy csak elrugta a labdát olyan messzire ahogy csak bírta…
  Aquilani – hát ő is elszürkült rendesen.
  Seedorf – róla inkább nem nyilatkozok.
  Amelia – Mexes – Silva – Emanuelsson voltak azok a játékosok, akikkel meg voltam elégedve. Hát ez nem sok……
  Mesbah se volt annyira rossz… nekem tetszett a játéka és fejelt egy gyönyörű gólt.
  Maxi Lopez.. én nem szeretem a játékát… egyelőre nem tudom hova rakni a srácot, viszont ahogy helyzetet teremtett magának és berúgta a gólt az példás…. pont azt csinálta, amit az ifjú PATO-ból midnig is hiányoltam. talán ha a kettőt összelehetne rakni, kaphatnánk egy jó csatárt….. de külön-külön egyikkel se vagyok megelégedve.

  De nem bánom ezt az egészet.. persze szép lett volna ha kupa döntőt is játszhatunk volna, ami könnyebb lett volna mint az elődöntő.. nagy eséllyel meg is nyertük volna… de igy se kell búsulni….. a MILAN sosem vette igazán komolyan a kupát….

  Remélem azért a bajnokság nem csúszik ki a kezünkből.
  FORZA MILAN

 22. Szerintem Shaarawy nem csinálhassa azt amit szeretne, meg amit akarna, azt amivel elkápráztatott minket, rá volt szólva hogy inkább a biztosra menyen, inkáb paszoljon visza, ne cselezgessen és akkor tobbet fog játszani…már nem olyan pimasz mint az elején volt….
  Seedorfot mindigis kedveltem nagyon hasznos volt, te most nagy butaság volt hogy sérulés után 120percet kapot, Muntari szintén nem érdemelte meg hogy enyit játszon…de ahogy néztem meg ahogy az szokásos is, nem volt olyan fontos most sem ez a kupa, mert ha fontos meccs van, akkor Allegri Inzaghinak nem ad egy percet sem!!! De ha már nem vettuk anyira komolyan, akor miert nem adtak lehetőséget inkább a fiataloknak közepen, vagy De Sciglionak Antonini helyet? Miert pont most rakta oda Antoninit? Miert nem Zambrottát vagy Bonerat aki nem egyszer játszot már ottan az éven….
  Muntarit és Seedorfot le kellet hozni, és Gattusot meg be kellet rakni, és Nocerino, Gattuso sokkal tobbet csináltak volna mint Muntari meg Seedorf….
  Nembaj, így is nagyon szép volt és gratula a csapatnak és egy köszönet Emanuelsonnak aki 120percig meg sem ált és harcolt az utolsó percig.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet