Az AC Milan Primavera 3-2-re legyőzte a Bologna Primaverát a Nazionale Campionato Primavera bajnokság 21. fordulójában.

A piros-feketék Primavera csapata a szombati napon 14:30-kor lépett pályára a Bologna Primavera ellen a Vismara sportközpontban. Aldo Dolcetti, a hazaiak mestere a következő játékosokat nevezte a mérkőzésre:

Kapusok: Brunelli, Narduzzo;

Védők: Baldan, Desole, Guzzo, Lucarini, Rondanini, Speranza;

Középpályások: Bertoni, Calvano, Hottor, Innocenti, Seedorf;

Támadók: Comi, Ganz, Prosenik, Roggia, Speziale.

Mérkőzés összefoglalója: Nagy meglepetésre csak a második félidőben született az első gól. Az 59. percben Draghetti szerezte meg a vezetést egy büntetőből. Ezek után a Milan Primavera uralta a találkozót. Speziale a 60. percben egyenlített, majd Comi duplázott, a 68. és a 77. percben is eredményes volt. A vendégek már csak szépíteni tudtak, a 84. percben Pescatore állította be a végeredményt.

Clarence Seedorf 58 percet töltött a pályán, miután nemrég épült fel sérüléséből. A következő mérkőzésen már a felnőtt csapatba Massimiliano Allegri vezetőedző rendelkezésére állhat.

MILAN PRIMAVERA  –  BOLOGNA PRIMAVERA 3-2

Időpont: 2012.03.17. 14:30
Helyszín: Vismara sportközpont, Milánó
Gólszerzők: Speziale (60.), Comi (68. 77.) ill. Draghetti (59.), Pescatore (84.)

A kezdőcsapatok:

MILAN: Narduzzo – Rondanini, (Ganz 70.), Desole, Guzzo, Bertoni – Baldan, Hottor, Innocenti – Seedorf, (Calvano 59.) – Speziale, (Speranza 75.), Comi. Edző: Aldo Dolcetti.

Bologna: Marchignoli, Zita, Cruz, Bisoli, Loria, Boccaccini, Pescatore, Casini, Veratti, Draghetti, Pirani. Edző: Perinelli

A mérkőzés góljai

 

A Primavera menü: http://www.acmilan.hu/201112-2/primavera-201112/

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Igen, nagyon sok tehetséges srácot találunk a Primavera csapatnál évek óta. Csak párat említek, Merkel, Romagnoli, Comi, Ganz, Albertazzi, De Sciglio, Oduamadi, Verdi.. És még kismillió fiatal játékos. Ő rájuk kéne építeni, kölcsön adni Serie-B, Serie-A-s csapatoknak, ahol lehetőséget kapnak, hogy fejlődjenek. Élő példa Merkel. Amit vele csináltunk.. Eladtuk a nyáron a fele játékjogát (miért?) 5 millió euróért, most meg visszavettük kölcsönben. Nagyszerű játékos. ha felépül akkor lehet rá számítani a középpálya jobb oldalán. Úgy gondolom, hogy a nyáron vissza kéne venni a játékjogának másik részét, és csak kölcsönben (!!!!) vagy sehogy sem kellene eladni. Strasserrel és Paloschival együtt vissza kell hozni őket. Strasser ő akár vissza is mehet kölcsönbe (!) a Leccéhez, ott alapember volt. Paloschi pedig nagy tehetség, szerintem tudja azt a szintet hozni amit Maxi tud, és még költenünk se kéne rá.

    Romagnoli és Albertazzi középsővédők, még egy évre mehetnek kölcsönbe. Vannak még játékosok, Fossati, Calvano, Valoti … Őket is kölcsön lehetne adni csak (!) olasz csapatoknak, és kölcsönbe. FORZA MILAN!