2022. szeptember 27., kedd

A két edző nyilatkozata a meccs után

-

A két edző nyilatkozata a mérkőzés után

Massimiliano Allegri

“Amikor lehetőséget adsz egy játékosnak, akkor önbizalmat szerez. Emanuelson a jobboldalon játszott és jól teljesített, de ha szükséges tudom balhátvédként is használni. Fontos játékosnak tartom, mert több poszton is bevethető, jelenleg irányítóként számolok vele. Nagyon letisztult technikája van, tudja hogy kell jól passzolni, ezért fontos tagja a csapatnak.

Sajnos néha előnynél még mindig kiengedünk és eladjuk a labdákat. Ezen javítanunk kell a jövőben. Pár helyzetet engedtünk csak a Parmának, aztán magasabb sebességbe kapcsoltunk. Az utolsó megoldásoknál túl sokat hibázunk.”

A Milan biztos előnnyel vezeti a bajnokságot, negyeddöntőt játszik a BL-ben a Barcelona ellen és vár még rá egy elődöntő az Olasz Kupában.

“Bízunk benne, hogy  Kevin-Prince Boateng hamarosan újra bevethető lesz, mivel nagyon sűrű a szezon vége és minden friss emberre szükségünk lesz.

Minden hátralévő meccsünket meg kellene nyernünk, de ehhez rotálnom kéne a csapatot.

Nehéz meccsre számítok a Juventus ellen, mert az első meccset megnyerték a San Siróban, így nekünk mindenképpen nyernünk kellene Torinóban.”

 

Roberto Donadoni

“Minden megpróbáltunk, igyekeztünk a legjobbat nmyújtani, de egy olyan erős csapat ellen, mint a Milan, nem könnyű. Ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk az első negyedórában és gólt tdunk szerezni, az egész meccs másképpen alakulhatott volna.

A szezonunk újrakezdődik a jövő héten. Van tíz meccsünk, hogy javítsunk a helyzetünkön.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem a kulcs mondat: Minden hátralévő meccsünket meg kellene nyernünk, de ehhez rotálnom kéne a csapatot. Sajnos kihallik belőle,h fél még 1-1 ilyen lépést megtenni. De nagy rajta a nyomás. Szerintem jó úton jár, elég csak azt nézni,h Mutari stabil csapattag bajnokikon ez álltalal 1 ember pihenhet a BL-re. Ahogy soxor Bommel és Ambro is jól, legfőképp eredményesen váltogatják egymást.

 2. Ebből a mondatból az “hallik ki”hogy nem igazán tud rotálni a sérültek miatt,nem pedig az hogy fél a csere emberekhez nyúlni!Alledgri ebben az idényben is bizonyítja hogy nagyszerű edző,annak ellenére hogy a csapatunkat az egész szezonon keresztül példátlan sérüléshullám sújtja! FORZA ALLEGRI,FORZA MILAN !!!

 3. Egyébként Boateng sok sérüléséből akár profitálhatunk is, hiszen a szezon legfontosabb meccseit pihenten kezdheti meg. 🙂 Amennyiben formába lendül sok mindenre panaszkodhat majd csak épp fáradtságra nem. Valóban nagyon hiányzik ő a csapatból még akkor is ha Urby egyre jobban játszik irányítót. Megkedveltem a kis hollandot, de olyan gólt mint amit Prince a Barca ellen lőtt csak ő tud. Igaza van Allegrinek nagyon kell ő a csapatba.

 4. Boateng és Cassano nagyon hiányzik a csapatból. Ha Cassano és Ibra a csatár akkor biztosan lövünk gólt, mert nagyon jól megértik egymást, a pályán és az öltözőben is. Óriásiak. A Pato-Ibra csatársornál egy fokkal rosszabb az összhang, Robinho-Ibránál is jó, Robinho-Patónál meg megint kiváló.

 5. Boatengről annyit, hogy mindenki fel volt háborodva mikor visszamondta a válogatottságot a csapat érdekében. Én helyeseltem. És most mindenki láthatja is, hogy Prince-nek meg volt rá az oka. Tisztában van a képességeivel és tisztában van az egészségével illetve azzal, hogy mennyit bír el. Felelőssége teljes tudatában mondott le a válogatottságról. Mi meg örüljünk, hogy mikor egészséges, akkor nálunk játszik és nem a Ghanai válogatottban sérül le a mi rovásunkra.

  Cassano…. jó lenne tudni mikor épül fel. Régebben azt írták, ebben a szezonban már biztosan nem, de a legutolsó hírekben, ha jól emlékszem április környékét jelezték a visszatérésre.

  Remélem hamarosan felépül és újra láthatjuk a pályán. Nem tudom pontosan megfogalmazni mit tud a srác, de egy biztos amit ő tud, azt senki más a csapatban.

  FORZA MILAN

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS