2022. szeptember 27., kedd

Mancini börtönbe kerül

-

Nemi erőszak miatt két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték Mancinit, az AS Roma, az Inter és a Milan korábbi, brazil válogatott futballistáját.

A 31 éves játékost tavaly vádolták meg, akkor éppen az AC Milanban szerepelt kölcsönben.

Mancini az Atletico Mineiro csapatában kezdett játszani az utánpótlás korosztályban. 18 évesen mint jobbhátvéd mutatkozott be a felnőttek között. Két év után kölcsönadták őt előbb a Portuguese, majd a Sao Caetano csapatának. 2001-ben visszatért a Mineiróba, ahol remek szezont produkált, de már mint középpályás. 36 meccsen 16 gólt szerzett.

Ez remek ajánlólevél volt ahhoz, hogy Franco Baldini az AS Roma csapatához csábítsa. Első szezonjában azonban még kölcsönadták őt az akkor frissen a B ligába kiesett Venezia-nak. Az AS Roma elsősorban a Milanhoz távozó Cafú pótlására szánta a brazil tehetséget. Fabio Capello 2005-ben szívesen magával vitte volna a Juventus-hoz, ám az üzletből végül semmi sem lett. Már 2007 nyarán hallani lehetett olyan pletykákat, amely szerint a következő szezonban az Interhez szerződik. Végül 16,5 millió euróért ment Milánó “bánatos” felébe: 2008. július 15-én 4 éves szerződést írt alá.  José Mourinhonál viszont nem tudott alapemberré válni, bár első évében még csak-csak játszogatott, a 2010-es szezon második felében honfitársa Leonardo invitálására a Milanba igazolt – kölcsönbe.

A 2010/2011-es szezont ismét Milánó kék-fekete felén kezdte, de Rafael Benítez alatt 2 meccsen 6 percet kapott. Benítezt kirúgták, a helyére épp Leonardo érkezett, aki nem tartott rá igényt,szerződését felbontották és hazatért nevelőegyesületébe.

A brazil nemzeti csapatban hat alkalommal szóhoz jutott Mancini legutóbb az Atletico Mineiro együttesét erősítette.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajnálatos dolog de csak azt tudom mondani h aki hülye az megérdemli. Nem tudom és nem is értem mi vezethetett idáig hogy ilyen eszközökhöz kelljen nyúlnia egy ‘Mancininek’.
    Gondolom én nagyon sok jó nőt megkaphatna csak azzal h megjelenik akárhol de ha mégsem akkor még mindig ott az Angliában már bevált luxus prosti dolog…( hozzátenném: az PL ben játszó játékosok többsége pont ezért rendel magának ilyen nőket h később ne legyen ilyesmi v hasonló botrány…)

    Lényeg a lényeg, hülye vagy Mancini megérdemelted!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS