36 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Kicsit ünneprontó leszek. Nekem egy kissé furcsa ez a nagy mókázás. Ha jól tudom, ez a felvétel Firenze és Milánó között készült, egy olyan 0:0-s meccset követően, amely után hiányérzet maradhatott (vagy kellett volna hogy maradjon…) a játékosokban. Talán Thiago Silva az, akinek a felszabadultsága érthető, elvégre a védelem lenullázta az ellenfelet. De a jelen idényben (és ez alól nem kivétel a lilák elleni meccs sem) nem sokat mozdító Robinho, valamint a még kevesebbet mutató Pato úgy mulatnak, mintha 1,6-os gólátlaguk lenne az aktuális bajnokságban. Nem ítélem el őket természetesen, és nem is várom el, hogy olyan vasszigor legyen nálunk, mint Felix Magath csapatainál. Nekem nem volt ennyire jó a kedvem a Fiorentina elleni 0:0 után, ezért furcsa látni, hogy a csapat néhány tagja annyira nincs összetörve.

  • Jobban örültél volna ha szomorú dalt hallgatnak és sírnak?
   Valahogy el kell ütniük az időt, és élvezik az életet, szerintem belőled csak az irigység beszél. Nem egy kupát buktak el csak egy idegenbeli meccset játszottak döntetlenre, és ez nem a pályán volt nem is az öltözőben hanem hazafele a vonaton ahol már semmi köze nincs meccsnek a hangulathoz.

   • Kedves Norbi! Nem tudom mit olvastál de én Lansky írásában semmi irigységet nem látok. Amúgy szerintem a valóságról írt. Nem nagyképűségből írom! A fentebb említett játékosokat láttam már egy párszor élőben játszani, bemelegíteni. Thiagot kivéve eddig a tehetségükből éltek és nem a “szétszakadok” a Milánért és a szurkolókért küzdeni akarást láttam Tőlük a pályán. Ebben a szezonban nálam kissé megkopott az őstehetség jelző! Írták Tevezről itt a fórumon, idézem “minek ennyi bunkó egy csapatba?” Pont azért, hogy a mókamestereket kiszorítsa a csapatból, ezzel egy egészséges versenyzést beindítva a csapatba kerülésért.

  • Nekem is pont ez jutott eszembe a videót látva. A bohóckodás az megy de öt méterről gólt rúgni vagy Ibrával összejátszani, az már kevésbé. Brazil vér van bennük, amit részben megértek de nem szeretném, ha Ronaldinho vagy Adriano stílusban nyomnák legközelebb. Kaka volt az igazi profizmus és alázat minden téren! Talán Patonak is jobban ment (fejlődött), míg ő nálunk játszott. Ibrának is van egy furcsa stílusa, amit sokan nem bírnak. Viszont ő lehetetlen helyzetből is nyom egy Ibracadabrát és eldönti a meccset, bajnokságot! Sőt gólörömében megrúgja vagy fellöki valamelyik csapattársát. 🙂 Hihetetlen egy figura de én bírom. 🙂

 2. szerintem is kicsit felfújjátok a dolgot,azzal még nincs baj hogy hazafelé énekelgetnek egy dalt(amit gondolom az az illető kért tőlük aki kamerázta őket).Az más dolog hogy a pályán is megy a bohóckodás de szerintem sem kéne megmondani hogy minden meccs után hogyan viselkedjenek mert nem egy BL döntőt buktak el és nem is Sienából jöttek haza X-el…nem kéne osztani mindent addig amig azt se tudjátok mért kezdtek el dalolgatni(Elképzelhetetlen hogy megkérdezte valaki tőlük mit táncolgatnak a góljaik után és erre rá megmutatták nekik??!)Nem kell mindenbe belekötni

  • A véleményem nem egy Fiorentina elleni meccs és nem is egy dal után alakult ki. A hozzászólásomban is szezont írtam de írhatnák kettőt is. Nem mondtam meg, hogyan viselkedjenek csupán egy Aranylabdás játékost hoztam fel, akit szerintem bármikor fel lehet hozni követendő példaként egy Milan fórumon. Ha a vállukon vinnék a csapatot még meg is tapsolnám őket, milyen jól nyomják. 🙂 Sajnos nem így van…

    • Értem Én! Ebben a szezonban dalolászva sem tudtak gólt rúgni. A 2-2 gól az semmi ezen a szinten. Patonak CR7 szintjén kellene lennie. A brazilokról Norbi400 írt jó véleményt. Fantasztikus, amit tudnak a labdával! DE annyit tennék hozzá, hogy hamar kiégnek, folyamatosan sérültek, illetve lelki állapotuk ingadozó. Utána jön a gödör, majd a leejtő! Lásd: Ronaldinho, Adriano. A játékuk is hullámzó, ezért rizikósak. A Milan öltözőjében is egymás mellé ültetik őket, pontosan ezért. Régebben ez nem volt rájuk jellemző. ÉRTEM ÉN! csak nem látom eredményét a pályán. Ha nem jönnek be ezek a húzások és nem megy nekik a játék, átadólistára kell tenni Őket. Ezek tények. Persze örülnék, ha nem lenne igazam.

 3. Engem különösebben nem zavar, hogy dalolásznak még egy kevésbé sikeres meccs után is(ahol egyébként nem is játszottunk rosszul). Az is a profi és győztes mentalitáshoz tartozik, hogy nem gubóznak, ha valami nem úgy sül el. Tudom, ez nálunk itthon ismeretlen, ezért tűnik furcsának.
  Egyébként a számnak, amit énekelnek csak ma, több, mint 10%-kal nőtt a látogatottsága a youtube-on. 🙂

  • Ha a rúgott gólokat nézem, nem a győztes és profi mentalitás látszódik. Két rúgott gól az igen sovány… Nem ismeretlen, ha van mögötte teljesítmény. Lásd: Christiano Ronaldo. Egyre nagyobb értelmét látom Tevez leigazolásának, ha fél évre jön és csak a bajnokságban játszhat, akkor is.

 4. Nagyon kevés azok játékosok száma akik ma szívüket lelküket kiteszik a pályán. Mivel már akkora fizetések vannak, hogy bőven eléldegélnek életük végéig nem fogják halálra hajtani magukat. És ez csak egyre rosszabb lesz. És a brazilok egyébként sem szakadnak meg a pályán, inkább viccesen lazán játszanak, örömből nem pedig kényszerből, ő nekik ez szórakozás, hobbi, nem munka, bár vannak kivételek, de ritka.

 5. Hát sztm is vicces! Mondjuk engem nem zavar ha így elvannak, a Barzilok mindig is ilyenek voltak! Mamám testévre 40éve ment ki Braziliába és tavaly volt itthon előszőr, és csodálkozott, hogy itt mennyivel más minden (ott sokkal vidámabbak az emberek)! Ezeknek az embereknek benne van a vérükbe a “samba”(lásd Ronaldinho milyen formában játszik amióta haza ment). Szal nem csodálkozom ha így viselkednek! Az más tészta, hogy milyen formában vannak, és mennyi gólt rúgnak! Tény, hogy nem szerepelnek valami jól, de én bízok bennük hogy bele lendülnek! Amúgy simán jöhet Tevez, nem ártana ha nálunk is úgy lenne mint pl Barca,Real,Mu,stb hogy a padról is kitűnő játékosokat tudnánk beállítani amikor kell! Forza Milan <3

 6. Nagyon jó videó, inkább ilyenek legyenek, gondoljatok bele Cassano sérülése után mindenki lehangolt volt, depis és lám játszottunk egy nyögvenyelős 1-1-t a BATE-val, Allegri biztos elemezte a firenzei meccset és edzésen vázolta, hogy mit szeretne látni és még min kell javítani. Egyébként én bízok a braziljainkba Pato és Binho is sérült volt sokáig, majd belelendülnek. Egyébként magyar betegség mindenben a rosszat látni, nem tagadom én is ilyen vagyok, de ezek a videó felvidított. 🙂 Jah és nem tagadom NAGYON irigy vagyok ezekre a srácokra. Luxusvonat be.szarás 😀

 7. Nem írtam olyat, hogy legyenek lehangoltak. Más mindenben a rosszat látni és más reálisan a tényeket nézni.Cassano nem megsérült, hanem szélütése volt. A kettő között óriási különbség van. A csapat lehangoltsága egyértelmű, hisz egy jó barát élet-halál között volt abban az időszakban. Ilyenkor látszik meg igazán, hogy a Milan egy család! A belelendülést már évek óta mondjuk, bárcsak végre bejönne! Pl: Huntelaar és Borriello nem kaptak ennyi esélyt, pedig az a néhány gól, amit rúgtak meccseket döntött el. Azzal a kerettel nyolc közzé vártam a csapatot és a harmadikok lettünk. Ibra nélkül nem tudom, mi lenne csatárposzton.