Abate remek szezonja fizetésemelést ért

16

Ignazio Abate remek szezont tudhat maga mögött, és Massimiliano Allegri irányítása alatt a Milan, valamint Olaszország egyik legjobb jobbhátvédjévé nőtte ki magát. Abate májusban bajnoki címet ünnepelhetett klubjával, és teljesítménye elismeréseként most fizetésemelést is kapott.

A Milannews.it értesülései szerint a fiatal olasz játékos mostantól évente 1,9 millió eurót tehet zsebre, de az emelés ellenére Abate még mindig nem tartozik a legjobban kereső játékosok közé, akik közül is kiemelkedik Zlatan Ibrahimovic.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

      • Persze,hogy megérdemli nem vitatom el.Érdeklődtem is több helyütt,hogy Silva az új szerződéssel mennyi fizetéshez jutott,de sehol nem kaptam rá választ,ezért úgy voltam vele,hogy továbbra is 2,5 millió eurót tesz zsebre.Persze lehet,hogy sokkal többet,de ezt erősen kétlem 🙁

    • Az egy dolog,hogy semmi köze a cikknek Silvához,de ha neki maradt a 2,5 milliós fizetése és Abate 1,9-et keres akkor megint kérdéseket vet fel,hisz a 2 játékos között azért egy világklasszisnyi különbség van.Szerintem úgy működne normálisan a dolog,ha mindenki a teljesítményéhez mért fizetést kapna.Persze tudom,hogy ez a profi sportban nem ilyen,de akkor is…

  1. Teljes mértékben megérdemli! Sokáig egy erősen közepes képességű játékosnak tartottam. Erre az elképzelésemre idén rácáfolt. Aztán amikor láttam élőben, nem volt kérdés, hogy hosszú időre a Milanhoz kell láncolni! Az ő játéka volt számomra a legnagyobb pozitív meglepetés (a tévéhez viszonyítva)! Kemény, de általában szabályos, erős, lendületes, megbízható! Nem a legtechnikásabb, de jobb bekként nem is kell hogy a fülén pörgesse a labdát! Nem sokára a válogatottban is meghatározó játékos lesz! Jó döntés volt az emelés!

  2. Rengeteget dolgozott és fejlődött. Azért még van hova fejlődnie de az idei teljesítményével bebiztosította a helyét a csapatban. Számomra is olyan középszerű, néha bizonytalan, csenevésznek tűnt de óriásit ugrott az elmúlt 1-2 szezonban, főleg most. Meg is értem, hogy fizetés emelést kapott, gondolom meg egy új 5 éves szerződést is. Hiszen a klubhoz akarják láncolni őt.
    Ahogyan T. Silva is mikor (talán májusban) új hosszabb távú szerződést raktak elé. Szerintem magától érthetődik, hogy egy nagyobb pénzért játszik elvégre ennek az új szerződésnek az is volt a célja, hogy a klub magához láncolja őt. Nehogy bejelentkezzen érte valamelyik gazdagabb klub. Ezt pedig egy még mindig fejlődő képes klasszis játékossal csak nagyobb pénzért lehet. És még valami, én is neki adnám a karszalagot, főleg ha Ambro jövőre leadja azt. Neki kell lenni a vezérbikának. Már néha látni közvetítéseken ahogy kiabál a többiekkel ha valamit nem jól reagáltak le. Ez az!!