2022. december 03., szombat

Hamsik szerint jó választás lenne a Milan

-

A Napoli középpályása, Marek Hamsik a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy fejlődése szempontjából jó döntés lenne a Milanba igazolni.

A szlovák játékos kulcsfigurája Walter Mazzarri csapatának, és az idén nyáron már többször hírbe hozták a Milannal.

”Szakmailag nagy előrelépás lenne, így nem ígérhetek semmit a Napolinak. A Milan a világ egyik legsikeresebb klubja,” – nyilatkozta a 23 esztendős Hamsik.

A bajnoki címvédőnek már sikerült megszerezni Phillippe Mexest, Taye Taiwót, valamint Stephan El Shaarawy-t, és idén nyáron még egy középpályást szeretnénk igazolni. Hamsik megszerzése azonban nem lesz egyszerű, hiszen a nápolyi klub elnöke, Aurelio De Laurentiis ragaszkodik hozzá, és egy korábbi nyilatkozatában kijelentette, hogy Hamsik nem eladó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem meg Hamsk a nálunk kinőhetne magát Fabregas szintjére!!!(Fabregast nagyon szeretem hozzá teszem)Ganso sajnos lutri.(sérülései is elég korán voltak komolyak)Hamsiknak idáig nem tudok róla.Hamsik már Európában – Olaszországban bizonyított s nevet szerzett!Hamsik s Ganso olcsóbb lenne 2en mint Fabregas magában.(bár meglehetne próbálni)Leges legjobban Fabregasnak örülnék mindenképpen)Na meg SAKHONAK S HAZARDNAK s Richardsnak a Cytiből meg Lukakunak ha Cassano elmenne)

 2. Fabregas Barcelonába megy, Ganso otthon marad, Nasri pedig irány Manchester.
  Szóval ezek már kilőve. Nem értem miért kell ennyit vacakolni és augusztus 32.-éig várni.
  Ezt egyetlen élcsapat se csinálja. Ki hallott már MR.X-ekről másik csapatnál.
  Más csapatok egyszerűen kihirditeik, hogy pl. Ronaldora van szükségünk a csapatba. Megkezdjük a tárgyalásokat, ajánlatot teszünk, aztán vagy alá irjuk a szerződést vagy nem. Minden csapat igy csinálja.
  mi meg MR. X, meg dúshajú, meg szőrös a golyója…. ki a francokat érdekel.
  Tudniuk kell pontosan kire van szükség a csapatba, hogy jövőre esélyünk legyen a BL trófeára, és azért midnent meg kell tenni és kész, ugyanugy ahogy teszi a barca a Real, a chelsea, a Man UTD stb stb stb…..
  A mi csapatunknál szerintem senki se tudja hogy mit is akar……..
  Hamsik jó… tessék ajánlatot tenni érte. Ennyi az egész!

 3. Egyébként én sem értem miért kell idáig várni. Ha azt mondják, hogy azért, mert addig alkudoznak, azt mondom oké. De így, hogy a kopasz azt nyilatkozta, hogy augusztus elején kezd tárgyalni, elég fura. Talán azért csinálja így, hogy nagyobb meglepetés legyen és ne tűnjünk “szegényeknek” a többi csapathoz képest?

 4. hát pletyka pletyka….. azt is olvasni lehetett hogy a hűn szeretett Thiago-nk kivárja a szerződést és lelécel a Barcelonaba….. szvl …. elegem van már a pletykákból…. Ha kell erősítés, akkor igazoljunk és minél hamarább, hogy be tudjon épülni a csapatba még a nyáron, ha meg nem akarunk igazolni senkit, akkor meg mondják azt, hogy erős a keretünk nem kell már senki és kész. nem értem miért kell erre 35 csavar és 78 hátraszaltó. Azért hogy nehogy már az Inter elvigye előlünk? ugyan már emberek… ez egy nagy hülyeség. Midnen játékos maga dönti el hova akar menni…. akinek a piros fekete tetszik, az úgyis idejön. Akinek meg a kék fekete, annak meg kinálhatunk akármit, akkor se jön hozzánk……
  Mondom az igazság az, hogy Se Berlu, se galliani, se Allegri nem tudják, hogy most mi lesz….
  pl. Miért nem titkolták el taiwo-t? Őt nem féltették, hogy elviszi az Inter? stb stb stb …

 5. Hamsik am jó játékos, de én nem szeretném a csapatban látni, de Fabregas meg ő nem egy poszt, szerintem mindkettő jöhetne meg még valami fiatal védekező kp van bommel cseréjének helyette, ha majd éppen eltiltását élvezi.szóval én hoznám a spanyolt, meg nemtom hamsik is jó ha ő jön, de személy szerint Gansonak örülnék, meg esetleg Sandro de ők így együtt biztos belekerülnének vagy 100 millába de szerintem csak akkor leszünk tényleg bl esélyesek ha minden poszton van klasszisunk, sőt némelyen kettő. nekem így nézne ki az álom 11

  ————————————–Abbiati————————–

  Abate———-Silva—————————-Nesta————————Raiwo:D

  ————————van Bommel/Gattuso/ mittomén, aki jó formában van—–

  ———————Boateng————————————Fabregas———–

  ————————————–Ganso—————————

  ———————Ibra——————————Pato——–

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS