Kaká Spanyolországban akar bizonyítani

31

A brazil aranylabdás közölte: nem tér vissza az olasz bajnokságba és Angliába sem fog igazolni. Kaká beszélt arról is, hogy jó kapcsolatban van Carlo Ancelottival, a Chelsea menedzserével, akivel a Milannál számos gyönyörű sikert ért el, de kizárta a lehetőségét annak, hogy újra együtt dolgozzanak. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy spanyol és olasz lapértesülések szerint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke mindent elkövet majd, hogy visszaszerezze Kakát a Real Madridtól.

Cáfolta a távozásáról szóló értesüléseket Kaká. A brazil aranylabdás elmondta: nem tér vissza az olasz bajnokságba és a Chelsea-hez sem fog igazolni.“A Real Madridban akarok maradni, itt szeretnék játszani. Feladatom van még, ezért jó formába akarok kerülni ismét” – közölte a futballista.

Kaká elismerte, legutóbbi két éve nem sikerült jól, sérülésekkel is küszködött, de bízik abban, hogy a következő idényben már több hasznára lehet a Realnak.

A brazil támadó beszélt arról is, hogy jó kapcsolatban van Carlo Ancelottival, a Chelsea menedzserével, de kizárta a lehetőségét annak, hogy újra együtt dolgoznának. 

31 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Biztosan távozik a Madridból. Özil és Sahin is az ő posztján játszik, és annak ellenére, hogy a mutatói jobbak voltak az elmúlt hetekben a németnél mégsem sikerült kezdő helyet biztosítani magának a klubnál. Hogy ennek mi az oka az mellékes, de a lényegen nem változtat: ha a Madridban marad, akkor epizódszerepek sem jutnának neki a bajnokságban és a BL-ben, és egyedül a kupában játszhatna. Ez méltatlan lenne Kakához. Úgy vélem minden tiltakozás ellenére magával viszi Carlo a Chelseabe feltéve ha nem rúgják ki. Én viszont úgy vagyok már vele, hogy hozzánk ne jöjjön. Annak ellenére mondom ezt, hogy a kedvenc játékosom.

 2. Nem tudom miért foglalkozunk ennyit vele.Elment és ennyi.mindegy,h miért ment el.Én azt mondom uj játékos kell arra a posztra.Kaká meg maradjon nyugodtan és ne is jöjjön vissza.Sajnos már nem lesz olyan mint a sérülése elött.Látszik a játékán,h nem teszi oda magát ugy mint régen.Olyan játékosra nincs szükség aki fél attol ,h megint megsérül és ö most ilyen.Én is szerettem mikor itt játszott de tovább kell lépni rajta a vezetöknek is és a szurkoloknak is.Itt ikon volt és az is marad.Rossz lenne ha visszajönne és nem tudna segiteni a csapaton.sok mindent lerombolna amit felépitett magárol még itt volt.

 3. Galiani kitarto és képes meg szerezni.És a Real túl szivtelen.Az edigi teljesitménye
  alapján 45-50 miláért (max) eladja.Kaká végül ugyis belátná hogy a Milanban
  jobb volt.Mind az ő teljesitménye alapján, mind a válogatott miatt vissza kéne
  jönie.Amugy meg ahogy egyesek irták Kaká nem az igazi már.(Az nagyot
  tévedet) a VBn kimagasloan teljesitett (minden meccsén).Ő lett a golpasz
  király és golokat is rughatot volna csak rossz volt Dunga őtletei.

 4. Nem értem ezeket a hozzászólásokat. Mostanában láttátok játszani a srácot? Zseniális megoldások zsebkendőnyi területen, sokat vállal a pályán – igaz csak előre játékban, mert nem védekezik. Érzi az egy érintős játékot, kezdi visszanyerni a sebességét is – szerintem. Az elmúlt meccseken szvsz nagyon biztatóan játszott, és ezt nem csak én gondolom így (aki elfogult), hanem a madridisták is. Nagyon örülnék, ha visszatérne hozzánk, mert látszik rajta, hogy visszaakarja küzdeni magát a régi szintjére, de annak is örülök, ha maradna Madridban, mert ha távozna az azt jelentené, hogy megbukott Spanyolországban.
  De szerintem ettől nem kell félni, jól halad, és jövőre ha nem hátráltatja semmilyen sérülés, akkor biztos vagyok benne, hogy bőven lesz neki helye abban a madridi kezdőben…

 5. Szerintem az lenne mint Sheva visszatérésénél! Csak szenvedne, Allegri meg próbálgatná hátha a régi lesz! Sok sikert kívánok neki de nem a Milanban, jöjjenek az új és fiatal tehetségek! Viszont köszönöm amit tett a csapatért és soha nem felejtem a 22-es zsenit

 6. Így van… MInden Milan szurkoló nagy kedvence Kaká. Az enyém is. Senki nem felejtheti el, mi mindent tett a csapatért. nagyon sokat köszönhetünk neki. DE! Ne feledjük el azt se, hogy a már nálunk töltött utolsó másfél évében is formáján alul teljesített. Valahogy nem ment neki. Ezt követte 2 Madridi év, ahol nem tudott változtatni teljesitményén. Ő a Real Madrid 2. legdrágább játékosa, de valahogy nem tudja alapemberré kinőni magát. 2 éve volt a bizonyitásra, de a sérülések vagy más dolgok okán, nem sikerült neki.
  na de ne felejtsük már el azt se, hiszen éppen most történik, hogy a MILAN-nak végre sikerült egy olyan ütős csapatot összehoznia, hosszú keserves, kínlódó év után, hogy 3 fordulóval a vége előtt, megnyertük a Scudetto-t!!! És mindenzt Kaká nélkül. Végre jó úton haladunk, ne akarjunk már visszalépni a múltba. Végre jókat igazolunk. Ügyes, motivált játékosaink vannak. Kiégett méregdrága sztárokra, akik már mindent megnyertek, szerintem nincs szükségünk.
  Minden bizonnyal a Real meg fog vállni Kakától. Ha nem most nyáron, akkor majd télen, vagy jövőre. De ne hozzánk jöjjön. Mourinho még mindig áhitozik a Drogba és Ibrahimovic kategóriájú csatárra. Ergo, ha Ibrát adnánk kaká-ért, azonnal beleegyezne a Real. De én meg már Ibrát nem adnám oda semmi pénzért. Kakáért meg pláne nem. Hulk – Ibra – Drogba – egy külön kategóriát képviselnek, csak nehogy Hulk-ot is bedarálják Madridban. nekünk ő rá kellene koncentrálnunk nem kakára.
  Sok sikert kakának a madridban, vagy bárhol is játsszon.
  Sajnáltam mikor elment, de azt is sajnálnám, ha visszajönne.

 7. Szerintem Kaká még mindig remek játékos! persze h még nem úgy szárnyal mint anno nálunk…de látok esélyt rá h ismét nagy formába kerül… és én is azok közé tartozom akik még mindig kedvencüknek vallják! Ha a madrid eladja… én örülnék ha mi vennénk meg… rosszul esne ha másnál játszana..főleg egy interben… az is nagyon rossz volt mikor el kellett adni pénz hiányában….. gyűlöltem akkor berlut.. :S de ha marad madridban..és hozzánk jön valami tehetség… akkor az annyira nem b*szná a csőröm….