Flamini, a “cserealap”

27

Az utóbbi napokban két átigazolási pletyka kapcsán is felmerült a Milan francia játékosának, Mathieu Flamininek a neve.  A 27 éves francia futballista három szezonnal ezelőtt igazolt a Serie A-ba, de sohasem tartozott a Milan alapemberei közé, viszont  harcos, kemény, kérlelhetetlen játékával minden edző szinte minden játékrendszerben számolt vele.


A múlt héten arról lehetett olvasni, hogy a korábban az Arsenalt erősítő középpályás visszatérhet idén nyáron a Premier League-be és Londonba. A francia középpályás a Tottenham Hotspur labdarúgója lehet, helyére brazil Sandro kerülne Milánóba. A Gazzetta dello Sport értesülései szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a friss olasz bajnok és a londoni klub között.

Tegnap viszont már arról számoltak be a brit és az olasz lapok, hogy a Milan megpróbálja megszerezni az Arsenaltól a világbajnok spanyol Fabregast. A játékosért a londoni klub 40-45 millió eurót kér, a Milan viszont 30-35 milliónál többet nem szívesen fizetne érte. A hiányzó milliók kapcsán merült fel ismét Flamini neve, aki az üzlet részeként visszakerülhetne Londonba, korábbi csapatához, az Arsenalhoz.27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Flamini? szerintem az arsenalnak nem fog kelleni….és fabregas amúgy sem fog eljönni…legalábbis a milan-ba nem…. (ha még is,én szívesen látnám a csapatban)

  A sandro féle üzletbe bele lehetne vinni… hogy mondjam…. Flamini nem rossz játékos…. de nem is egy klasszis… és ezt szerintem az edző is látja…. hisz nem egy stabil kezdő…. viszont nehéz napokon ki tud segíteni bennünket (sérülések,eltiltások)…. és ilyen játékosok mindig kellenek… viszont ha sandro érkezik helyette….akkor szerintem “fel lehet áldozni”

 2. Az a baj hogy Fabregas szinte biztos h megy a Barcaba….Kaka Ganso Essien Fabregas hmmm de jó is lenne:D még az a probléma hogy ha jön Kaka nem jön Ganso és fordítva, ha jön Essien nem jön Fabregas és fordítva….

 3. Flamini biztos ,hogy nem az a játékos akire lehetne , nem , hogy hosszútávon , egyáltalán építeni . Ő egy hasznos kiegészítő ember tud lenni , bár néha elgurul a gyógyszere! Az említett játékosok viszont jó alapjai lehetnének a “Jövő” Milanjának !
  Bármelyikükre is sikerülne elcserélni + egy kis lóvéért biztos jó biznisz lenne!

 4. Fabregas egy igazi álom lenne. Játszhatna mélységi irányítót de a csatárok mögött sem rossz. Sandro-Fabregas-Boateng-Lamela/Pastore? Erősnek tűnik.

  • Lesz egy nagy problémánk, oké hogy gyökeresen megváltozik a középpálya, lesz egy álom csapatunk tele új tagokkal, de azt ne feledje el senki hogy ennek az új Milannak össze kell szokni ( a csatár sorunk még így sincs összeszokva, Ibra-Pato,Cassano-Binho, ha cserélődnek az emberek akk már nem értik meg egymást, és Allegri hibája) , félek hogy ez egy szezonba fog kerülni, szal a BL jó teljesítmény nem borítékolható…de ne legyen igazam!

   • Épp emiatt igyekeznek időben igazolni (lsd Taiwo, Mexes), hogy a nyáron minél többet játszhassanak együtt az új igazolások. Érzésem szerint idén nem augusztus végéig kell várni a dobbantással… Csak a hakni meccseket kerülnénk el a nyáron.

 5. Flamini nem jó DE hasznos kisegítő embere a csapatnak. Ilyen is kell nem lehet mindenki sztár és celeb egy nagy csapatba. Ennek ellenére Fabregasért bármikor oda adnám meg egy halom pénzt is. Vele azt hiszem megoldódna az irányító kérdés tutira. Egy álom válna valóra. És nem lennénk olyan sokan a csapatban, ezért az “ikonoknak” (Gatta, See, Ambro) lehetne még egy 1 éves szerződést adni búcsúzóul. Szép ajándék lenne mindenkinek. És ők bevezetnék az újakat a Milan érába. 🙂

 6. Hy hát nekem az a véleményem hogy egy átigazolásról majd csak akkor beszélyünk ha a leigazolandó játékost már láttuk Milan mezben pályára lépni addig írhatnak amit akarnak addig nem biztos Fabregas+ szerintem annyira nem nagy durr mert végül is a BL búcsú is neki köszönhető sokkal jobb és olcsóbb játékost lehetne igazolni pláne csapat centrikusabbat!!!! Taiwo nak nagyon örülök ha igaz!!!!

 7. Fabregas vagy marad az Arsenalban vagy Barcelonaba megy. Ez a 2 lehetőség van:D

  kizárt dolog hogy leigazoljuk:) de kellene valaki Flamini helyére! ez tény

 8. Fabregassal kapcsolatban, az elmúlt időszakban érezhető egyfajta indiszponáltság nála, de szerintem ez betutható annak, hogy elege van már az Arsenal töketlenkedéseiből. Láthatóan frusztrálja az, hogy egy olyan játékos mint ő, nem tud nyerni az ég adta világon semmit azzal a csapattal, és ez meg is látszik a hozzáállásán néha. Én sem hinném, hogy itt kötne ki, de egy klubváltás mindenképpen erőt adna neki.

 9. Sandro mivel bizonyított többet mint Flamini eddig? Messze nem a francia az a játékos akitől minden áron meg kéne szabadulni, másrészt azért annyira rossz se lehet a Spurs és Arsenal is elgondolkozna róla.

 10. Flamini a legjobb ütközőember a csapatban, és Ő bír futni a legtöbbet is.
  Simán többet kellene játszania. Eladni marhaság lenne.
  Nekem Fabregas nem bizonyított semmit, hanyatt vágjam magam örömömben.
  Menjen inkább a barcselónába…

 11. Lehet szeretni, lehet nem szeretni Flamini-nek akkor is nagy része volt abban, hogy a csapatunk idáig eljutott. Gyors, kitartó, jól passzol, és kapura is eléggé veszélyes tud lenni erőteljes lövéseivel. Nem egyszer fordult elő, hogy a távoli lövéseitől, csak a kapufa mentette meg az ellenfelünket. Olyankor sajnáltam, hogy nem ment be, mert megérdemelte volna. Szerelni is többnyire jól szerel. 15-ből egyszer sikerül félre a becsúszás, ami máris kiváltja az emberek ellenszenvét, pedig nem kellene.
  Sajnálni fogom ha elmegy, mert Flamini akármikor bevethető. Kezdő emberként, vagy csereként egyaránt. Sosem panaszkodik.
  Sandro-t én nem szeretem. a Tottenhamből Crouch után a második leunszimpatikusabb játékos. Ellenünk is ez a két ember volt, akik sárgákat érdemeltek volna szabálytalanságaikért. Persze ott a bírók játszották a fpszerepet.
  Fabregas – sose felejtem el, mikor az Arsenal elleni visszavágón, a San Siro-ban kivégezte csapatunkat. nagyon ügyes és gyors játékos. Ha jönne, rá lehetne alapozni 5-6 szezont is. Szívesen látnám MILAN mezben, de az ára miatt erre nincs nagy esélyünk.

 12. szerintem is nagy marhaság lenne eladni.Gattuso után ő a legkeményebb játékosunk, mellesleg távolról jól lő és rengeteget fut, nekem ő az egyik kedvencem és szerintem Fabregas nam sokkal jobb.

 13. Ennyi Flamini-re még szükségünk lessz. És azért azt meg kell hagyni h több kreativítása van mint Gattusonak! A másik meg h a passzai ténylegjók küzd rendesen soakt védekezik támad sokat fut. És tudom miért vállnátok meg tőle olyan könnyen. Néha elveszti a fejét és ütemtelenül csúszik vagy esetleg bele megy az adok kapokba ez miért baj ??? nézzétek csak Imbrát h mennyi prioslapja volt a szezon és mennyi Flamininek.
  Meg könyörgöm emberek Flamini egy jó korba lévő focista aki ANGOL bajnokságból jött ugyebár ezt elfelejtették látom.. és ott úgyebár ha nem ütközöl rendesen a köréppályán és nem vagy agresszív kőkemény ott meghaltál… és ott őő ezzel mindíg szembesült ott ezt várják elLegkeményebb bajnokság 🙂
  És igen most lehet szidni h ennyire védema franciát de a Milan anno nem hiába igazolta le Simán lehetne Gattuso utódja ebbőla szempontból… most annyi h Gatt. nagyobb a múltja meg h több mindent nyert sajnos flamininek ez nem adatott meg de ittvan lehet h most nála is elindult valami megtapasztalta milyen Bajnoknak lenni 🙂 És rem marad és hasznos tagja lehet a csapatnak épp ettől olyan kül. focista Serai A -ba a bírok nincsenek hozzászokva ehez a stílushoz … olasz foci szép és technikás Kérlekszépen ezért furcsa némelyikőtöknek ez a stílus … És h ha még védenem kéne vkit a szeretett csapatomból hát az Bonera lenne sajnos kevés játéklehetőség.. egyre kevesebb és nincs olyan nagy rutinja sem DE ha bekerül kezdőbe vagy becserélik akkor megállja a helyét és nem mellesleg őtis kemény fából faragták ám… nem 1 szer 2 szer volt rá példa kapott már szó szerint fejtaposást semmi baj pattant fel és már ment is tovább.. azthiszem egy egy Manchester elleni meccsen történt Rooney követte el… de ez nem számít nekem még őisegy kedvenc ÚGY h nemaz eredményeit nézem h mit ért el eddíg pl FLAMINI hanema hozzá állás és kitartás.

  Forza Rossoneri ! Tu Sei Tutta La Mia Vita 😀 Ennyi.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet