"Nagyon csalódottak vagyunk, de az eredmény kicsit csalóka és a gólkülönbség túlzó."<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/05/11/kijottek-a-ket-csapat-kozotti-kulonbsegek-jack/' addthis:title='“Kijöttek a két csapat közötti különbségek” – Jack '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“Kijöttek a két csapat közötti különbségek” – Jack

Giacomo Bonaventura, a Milan olasz középpályása szerint a csapat a második kapott gól után teljes mértékben elveszítette a fonalat és nem tudtak reagálni. Bonaventura beszélt a meccsről, a Juventusról, az Európa Ligáról és megvédte Gianluigi Donnarummát is.

“Nem sikerült reagálnunk, a Juventus túl gyorsan szerezte meg a második gólt. Megfelelő meccset játszottunk, de ez a Juventus ellen nem elég. Sokat fejlődtünk ebben a szezonban. Meg kell értenünk, legalábbis a legtapasztaltabb játékosoknak, hogy nem követhetünk el ilyen hibákat és meg kell tartani az egyensúlyt. Volt néhány lehetőségünk és ha betalálunk, akkor más mérkőzést játszhattunk volna. El kell felejtenünk ezt a meccset. Mindent megtettünk, de ez most nem volt elég ahhoz, hogy legyőzzük a Juventust. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy nagyon pozitív volt az Olasz kupa-szereplésünk.” – nyilatkozta Bonaventura a találkozót követően.

“Lehetett látni a két csapat közötti különbségeket. Nagyon csalódottak vagyunk, de az eredmény kicsit csalóka és a gólkülönbség túlzó. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak. Előre kell néznünk és magunk mögött hagyni a csalódottságot. A Juventus már évek óta kiemelkedően teljesít a bajnokságban, az Olasz kupában és a Bajnokok Ligájában, míg mi csak ebben az évben alakultunk ki. Mindent elmond, hogy a Juventus cserepadján olyan játékosok ültek, mint Higuaín vagy éppen Marchisio.”

“Donnarumma? Elkövetett néhány hibát, ahogy mindannyian. Soha nem láttam még olyan kapust, aki egyszer sem hibázott volna. Most két kulcsfontosságú meccs következik és nagy a tét.” – fejezte be.

A szerző: norberto012