Gianluigi Donnarumma csalódott volt az elveszített kupadöntőt követően, azonban elmondása szerint tovább kell lépnie és teljes mértékben a hátralévő két bajnoki meccsre koncentrálni.

Mint ismert, a Milan 4-0 arányban elveszítette az Olasz kupa döntőt a Juventus ellen. A második játékrészben Donnarumma kétszer is hibázott, amelyből két gól született. A találkozót követően Gennaro Gattuso és Jack Bonaventura is megvédte a 19 esztendős kapust, aki most rövid interjút adott a Milan TV-nek.

“Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk, mert igazán szerettük volna megnyerni ezt a mérkőzést és sajnáljuk, hogy nem sikerült. Ilyen a kapusposzt, hibák történhetnek, de tovább akarok lépni ezeken. Normális a csalódottság, de itt az ideje, hogy előre tekintsünk. Két fontos mérkőzés előtt állunk, amelyeken jól kell teljesítenünk. Atalanta? Szeretnék jól teljesíteni és megmutatni a képességeimet. Azt hiszem, hogy mindannyian fel vagyunk tüzelve. Reggel az öltözőben láttam a csapattársaimat és érezhető volt a pozitív energia. Teljes mértékben készen állunk.”

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  • elhiheted, átgondoltak ezek a nyilatkozatok, nem csak úgy mond valamit.

   Nagyon kell a koncentráció a maradék 2 meccsre, és ha fejben még mindig ott lenne a Juve ellen, az nagy hiba lenne.
   El kell felejteni gyorsan, mintha meg se történt volna, és előre nézni.

   Ha meg azt mondja, sajnálja, azzal se lenne előrébb, legfeljebb magátra vállalna mindent, ami szintén nem jó ebben a helyzetben.

   • Egyértelmű. Addig a pillanatig nagyon sokat tett ő azért, hogy még sanszunk legyen. Ha a mi helyzeteink bemennek 1 v 2, akkor alakulhatott volna másképp. Nem kell csak őt elővenni ahogyan Gatta is mondta. Itt a komplett csapat hibás. Ez van csöcs. Szar napot fogtunk ki nagyon. Szerintem túl nagy volt a nyomás rajtuk, de idővel ezeket is kezelni tudják majd.

    • Abszolút igazad van, egyedül a végével nem rétek egyet, mégis milyen nyomás? 😀 A Juve volt az egyértelmű esélyese a mérkőzésnek, még az őszinte Milan szurkolók is zebra győzelmet jósoltak a mérkőzés előtt. Semmilyen nyomás nem volt a srácokon, izgulás, stressz az lehet.

 1. Jobban örültem volna, ha azt nyilatkozza, hogy a disznó menedzserem túlzottan befolyásolja a teljesítményemet, úgyhogy kirúgtam. Egész szezonban fél lábbal már másik csapatban van és magasabb fizetésről álmodozik, nem csoda, hogy idén nem tudott teljesíteni annyira, mint tavaly.

 2. Ha sok pénzt kap érte a Milan tőlem mehet, ha annyira akar. Volt még egy tehetséges fiatal kapus, ha jól emlékszem illetve az érte kapott pénzből simán lehet venni jó kapust. Ettől függetlenül nem csak rajta múlt, hogy vereség lett a vége. Még ezzel a kerettel is nagy szó, hogy bejutott a csapat a döntőbe.