Fórum
2024-09-22 Inter-Mi...

2024-09-22 Inter-Milan

Oldal 1 / 3

norberto012
(@norberto012)
Admin

Vasárnap este rendezik a 251. Derby della Madonninát, azaz milánói derbit és a Milan a városi rivális Interrel mérkőzik meg az olasz bajnokság 5. fordulójának rangadóján. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz és a mérkőzést a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.09.21. 20:25
bubu971
(@bubu971)

Remélem a zakó S-es lesz és nem XL-es.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.21. 21:27
hodyzoli
(@hodyzoli)

@bubu971 Háááát, én meg annak az egy forgatókönyvnek nem örülnék kb. . HA már ki kell kapni, akkor kapjunk ki nagyon, mert akkor MUSZÁJ LESZ kezdeni valamit a helyzettel. Ha csak egy langyi meccsen egy fékezett habzású Inter megver minket 1-2 góllal úgy, hogy még a játékosok esetleg hajlandóak lesznek hajtani is, akkor lehet semmi nem változik, csak kapjuk majd a "látszik a fejlődés" dumát. Szóval nyerjünk legfőképpen, esetleg hozzuk le valahogy x-re, de ha kikapunk, akkor kapjunk ki annyival hogy Fonsecat mindenki Alaszkáig akarja zavarni.

Amúgy ha az Internek van esze lő pár gólt gyorsan és utána visszavesz, nem érdekük hogy a Fonseca-projekt "bedőljön" (meg van elég meccsük nekik is hogy egy sima meccsen pihenjenek inkább, még ha az egy Inter-Milan is). Illetve ha a mi aranylábú "sztárjaink" jót akarnak maguknak, akkor tegyék ki a lelküket, mert Fonseca helyére most tuti nem egy ilyen ergya kiállású edzőt hoznának, hanem egy olyat aki kibaxa őket a stadionból is ha flegmáznak. Mert ha cserélnek, akkor vagy egy Pioli féle apuka típust hozhatnának, viszont akkor elismernék hogy hibáztak Pioli elküldésével, ez pedig nem fog beleférni mondjuk egy Ibrának (meg ki van ilyen magasabb polcról, aki nekünk beleférne?). Marad egy kő kemény edző, aki a xart is kitapossa belőlük, szóval valami Sarri féle. Azt meg nem biztos hogy akarnák a primadonnák.

Szóval számomra ez nálam az eredményen felül SOKKAL TÖBBRŐL fog szólni. Edzőről, játékosokról, vezetőségről. Konkrétan az eredmény izgat a legkevésbé, kivéve ha megverjük őket 🙂 .

A hozzászólás módosítva: 9 hónap telt el 2 alkalommal , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 08:52
Anselmo and Gagacs reacted
bubu971
(@bubu971)

@hodyzoli úgy értettem, hogy nem szeretnék egy megalázó ne adj Isten történelmi vereséget. Ha az eredmény még valamilyen hatással van/lesz Fonseca maradására, akkor..... még belegondolni is rossz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 14:57
tupi
 tupi
(@tupi)

És tényleg 4-4-2-re vált.. Átjáró ház lesz a kp., sok jóra nem számítok. Vagy jön a Fonseca mágia?! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 19:46
R66
 R66
(@r66)

Eddig nem ment a védekezés, hát rakjunk fel olyan kezdőt, amitől senki nem is várja ezt el. Teljesen logikus megfejtés. Végül is, ha többet rúgunk, mint a kuzinok, abból baj nem lehet.

Na meg ez a 4-4-2... A hadrendek paprikáskrumplija. Mindenki ismeri unásig, réges rég megkerülhetetlen volt, de ma már azért senki nem ezzel akar Michelin csillagot nyerni. 

Ezek után én nem is tudom miben reménykedhetnénk. Szerintem Fonszi teljesen megbolondult. Vagy lángelme és most mindenkit meglep majd. Ebben a mérkőzésben én egy csúnya mészárlást érzek...

De amíg az ember él, remél... Forza!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 20:21
tupi
 tupi
(@tupi)
Írta:: @tupi

És tényleg 4-4-2-re vált.. Átjáró ház lesz a kp., sok jóra nem számítok. Vagy jön a Fonseca mágia?! 🙂

Úgy illik, hogy most beírom a fekete pontot a pesszimizmusomnak. Jár a gratuláció a csapatnak! Bárcsak többször látnék ilyen tűzet bennük!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 22:42
Anselmo
(@anselmo)

@tupi Nem volt itt pesszimizmus, jött a Fonseca mágia, ahogy mondtad 😀

Hogy ez mit és mennyit ér, pár héten belül elválik. Az 100%, hogy így legalább a válogatott szünetig itt marad Fonseca, és a Lecce, Leverkusen, Fiorentina trió ellen dől el a sorsa. Az Inter ellen mindig, minden körülmények között jó érzés nyerni, és szinte hihetetlen kimondani, de beértük őket pontszámban... 

Minden dühét és elkeseredettségét beleadta ma a csapat, az Inter iszonyat fáradt volt, lépni sem bírtak már. Örülök a 3 pontnak, de csak akkor, ha a Lecce és a Leverkusen ellen is ilyen szellemiségben és eredménnyel játszunk majd, mert különben ezt a hajunkra kenhetjük. Az lópukulát sem ér, ha a Pioli érához hasonlóan, amikor szakadni látszik a gát, egy meccsre összekapják a csapatot, két ilyen között meg 3-4-5 meccsen szívunk, és jönnek a gázabbnál gázabb játékok, meg eredmények. Tavaly, és azelőtt is ez ment fektetett nyolcasban, nagyon elég volt már ebből. 

Ha már Fonseca is kibújt a hurokból az elődjét imitálva, akkor csinálja rendesen, és szedje össze a csapatot. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 22:55
Gagacs
(@gagacs)

Húúúú, hát ezt nem tudom hogy csinálta Hadházi Fonszéka Laci, de jár a taps neki, meg persze a srácoknak. Nagyon remélem, hogy ez elindít akkor valamit, és nem az lesz, hogy pénteken meg a Leccetől kikapunk vagy ikszelünk, mert szoktunk ilyeneket. 😆 

Egyébként tudom, hogy csinálták. Szucsi82 nem volt kint a meccsen... 🤣 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 22:57
hodyzoli
(@hodyzoli)

Nagyot ment az egész csapat, gratula nekik!!!

Az edzőkérdést meg várjuk meg, ez a teljesítmény szólhatott annak is hogy végre észbe kaptak hogy az edző "életével" játszanak és annak is ha esetleg már tudták hogy csere lesz a padon és nem kell tovább "lötyögni" azért hogy lecseréljék Fonsecat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 23:24
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Na most nagyon kíváncsi leszek, mi jön. De ha ezek után is kirúgják holnap, vagy péntekig, akkor kapsz tőlem egy vintage Kalinic mezt :D. Ez egyszer már bejött :D. Ugye Gagacs? Azóta is használod? :)))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 23:27
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo 🤣 🤣 🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 23:34
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo Akkor nagy tétje van a jövő héten az edzőkérdésnek, bár gyanítom berendeltél vagy egy tucatot amikor 99% off volt az ára 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 23:54
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Hát nagy bajban leszek, ha teljesítenem kell... nagyon nagy bajban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.22. 23:56
Rakuzan
(@rakuzan)

A kuzinokat mindig élvezet elverni, akármilyenek is legyenek az előjelek, körülmények. Ezúttal megérdemli a csapat a dicséretet és Fonseca változtatása is ült. Az idő hamar megválaszolja, hogy ez csak egy fellángolás volt, vagy elindult valami. Meglepődnék az utóbbin, de azon is meglepődtem, hogy sikerült helyükre tenni a kuzinékat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.09.23. 07:15
Gagacs reacted
Oldal 1 / 3