2024-04-22 Milan-In...
 

2024-04-22 Milan-Inter

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan hétfő este a városi rivális Intert fogadja a San Siróban a 250. Derby della Madonninán az olasz bajnokság 33. fordulójában. A piros-feketék hétközben 2-1-es vereséget szenvedtek a Roma ellen az Európa Ligában, míg a kék-feketék az előző fordulóban 2-2-es döntetlent játszottak a Cagliarival. A mérkőzés hétfőn 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.04.21. 18:41
spincha
(@spincha)

Rég volt, hogy egy derby ennyire tét nélküli legyen és ne érdekelje a többséget. Utolsó táncként lesz valami új megoldás vagy jöhet zsinorban a kovetkezo vereség toluk? Szerintem, ha 1-2 góllal kapunk csak ki az még vállalható is. Sőt egy egy gólos vereség vagy döntetlen még akár sikerként is elkönyvelhető. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 07:23
Anselmo
(@anselmo)

Hát, ha lehet hinni a Gazzetta és az összes többi lap egyöntetű jóslatában, akkor nem akármi, amit Pioli hattyúdalként tervez az Inter ellen. Leao lesz az egyetlen ék, mögötte a Loftus-Cheek- Musah - Pulisic trió, Adli és Reijnders egy sorral hátrébb. A fizikailag gyenge Bennacer és a semmit sem futó Giroud kimarad a kezdőből, teljesen egyértelmű, hogy mi a cél. És még csak azt se mondanám, hogy a jelen helyzetben nem logikus vagy racionális húzás ez, talán már ősszel is így kellett volna felállni, és akkor megússzuk a 0-2-vel az 1-5 helyett. Legalább egy szép és méltóságteljes búcsú érdekében drukkolok Piolinak. Azt nem tudom, hogy egy 0-0 mennyire lenne az, de ez a kezdő a biztonsági megoldások közül is a biztonsági játék kategória. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 07:27
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo Szerintem ez egyértelműen egyet jelentene, 0-0-ra játszás (ahogy Pioli szokta), csak nem a megszokott labdatoszatással, hanem buszbeparkolással és kontrázással. Felteszi a 4 legjobban 1-1-ező és cselező játékosunkat (ebben ugye Giroud és Jovic nem igazán jó, mert dög lassúak), aztán hátha összejön egy-két helyzet vagy akár gól. Más értelme nincs Musah játszatásának és a labdatartásra alkalmas csatárunk kihagyásának.

  De amúgy őszintén nem mind1? Egy próbát megér a dolog, ezzel jutott tovább egy Real Madrid a City ellen, hátha nekünk is bejön. Azt tudjuk hogy az alapjátékunk lópélót nem ér az Inter és Inzaghi ellen. Tét meg már eleve nincs, bár nyilván fájdalmas a beismerése annak hogy "kiscsapat" taktikával állunk ki egy derbire, elismerve hogy más módszerrel esélyünk sem lenne, de amúgy Pioli-val jelenleg ez a realitás. Én ezt most tiszteletre méltó dolognak tartanám, azaz ha beismerné hogy évek óta rosszul állt hozzá a derbikhez és beismerné hogy fogalma nincs hogyan lehetne olyan taktikát kitalálni, amivel meccsben tudnánk lenni. Ez legalább egy olyan húzás, ami akár működheti is, lásd az említett BL meccset. Fájdalmas, ronda, de elfogadható dolog lenne, ha ezt meglépné.

  Kérdés, hogy a keret mennyire van erre felkészülve, mert olyan komoly kontrajátékot eddig nem láttunk és képesek voltak akár négy a kettőben is elcseszerinteni kontrákat. De amúgy én megnézném, végre nem a szokásos labdatoszatás lenne, annál 1-2-3 szép kontra már előrelépés lenne Pioli-tól.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 11:26
bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Hát igen, ezt kb. szóról szóra így gondolom én is. De valóban elég kínos, hogy le kell menni kutyába, hogy elkerüljünk egy nagy verést. De ha a Real Madrid sem szégyellte ezt tenni, akkor a mai Milannak végképp nincs módjában ennyire önérzetesnek lenni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 13:25
123asd
(@123asd)

Alapvetően egy elég èrdekes kezdőnek tűnik ez, de talán ez a legjobb választás a Mistertől. Mondom miért.

Az inter alaptaktikája az, hogy magukra húzzák az ellenfél presszingelő játékosait, amivel területet nyitnak középen, ezért is játszik a középpályájukon egy mezzala (Barella) egy Box to Box (Mkhitaryan) és egy deep lying Midfielder (Calhanoglu), így konkrétan védekező középpályás nélkül játszanak, ami azért nem baj, mert hátul jól passzoló, nyomástűrő játékosaik vannak. Így gyakorlatilag átjátszák az ellenfél letámadását, ezzel kontralehetőséget alakítva saját maguknak. 

De akkor most térjünk át a mi felállásunkra.

Musah játssza a jobboldali középpályást, de gyakorlatilag mindig máshol fog játszani, és sokszor lesz out of position, de ez majd meg is fog látszani. Neki az elsődleges feladata a labdacipelés, és a pressing lesz, megspékelve ezt egy erős védekező felfogással, ami Dimarco semlegesítésére lesz hasznos. Ő és Loftus egész meccsen presszingelnek, és igyekeznek nyomást gyakorolni az ellenfélre, ezzel gyakorlatilag ,,ellehetetleníteni" az Inter építkezését, és leszedni az embereket Leaoról. Pulisic lesz a csapat esze, neki szintén sokat kell presszingelni, valamit a támadásainkban nagyon fontos szerepe lesz, HA nem a legfontosabb, mert neki kell kialakítania a helyzeteink túlnyomó többségét. Mivel Nincs Giroud=Nem kell beadogatni, így Leao szabad kezet kap. Adli és Reijnders lesz a 2 mélységi irányító, akiknek a feladata az lesz, hogy Leaot kiugrassák, vagy Pulit, Leaot, Rubent, Musaht, és akár Theot is megjátszák, mivel Theo is többet tud hozzátenni így a támadásokhoz, ha Pulisic többször visszalép védekezni, amire Leao ugye eddig képtelen volt, és lesz is. 

 

Ha jobban megnézzük a Róma elleni meccset, akkor DDR gyakorlatilag ugyanezzel (jó nem teljesen, de eléggé hasonló játékkal) vert meg minket. Ha nem változtatnánk azon, akkor biztos 0 pont lesz a vége, így viszont lehet esély. 

Remélem érdekesre sikerült, és sok újat tudtam mondani. 😁

A hozzászólás módosítva: 2 hét telt el , 123asd
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 17:34
bubu971 reacted
gumicsiga
(@gumicsiga)

Amikor utoljára "ellenfelei" voltunk az Internek, Kessie-Tonali-Bennacer és Krunic volt a középpályán, csúcsformájában Kjaer és Tomori a védelem közepén. Helyettünk most lesz Adli-Reijnders, hátul pedig Gabbia-Tomori. Ezekkel a játékosokkal egy Vasast se tudnánk levédekezni, nemhogy egy Intert.

Nehéz ezt elismerni és kimondani, de az elköltött pénzek ellenére a támadósortól a kapuig borzaszó nagy visszaesésen ment keresztül a csapat/keret, a 3 évvel ezelőtti KP-t és védelmet nézzük, akkor k..va szarok vagyunk! 🙂 Ennek ellenére így is lehet esélyünk, mert jók a támadóink, benne lehet több lőtt gól is, de örülhetünk,ha két kapott gól alatt megússzuk a meccset..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 19:30
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

@gumicsiga 

a keret gyengüléssel abszolút nem értek egyet!

Sőt, pont hogy erősödött. Hogy a játékrendszer lehetne jobb, az edző maga lehetne jobb, s a csapat morálisan ill. motivációs, koncentráltsági, összeszedettségi tényezőkben mind mind alul múlja magát, nem kérdés.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 20:26
Dio
 Dio
(@deeo)

Hát nem tudom srácok, én Milan szurkolóként most szégyellem magam néhány játékosunk, köztünk a kapitányunk miatt. Én értem, hogy rohadt frusztráló az hogy a legnagyobb rivális pont előttünk szerez második csillagot, de úgy viselkedtünk mint a tahó idióták sokszor, ami mondjuk egy Atleticora mindig jellemző volt, de egy Milanra a legkevésbé sem. Ha már ugye a foci nem ment ma sem.

Annak viszont örülök hogy ez a történelmi gyalázat a teljes Milan vezetőség orra előtt zajlott le. Van mit ellesni, ott a példa. A szerzett pontok száma és a játékbeli tudás a két csapat között teljesen szinkronban van. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.22. 22:50
kissheva and bubu971 reacted
gumicsiga
(@gumicsiga)

Az egyetlen pozitívum nálam Adli teljesítménye volt, kb ő volt az egyetlen a pályán, aki ide illő focit játszott,Tomori a gólnál talán hibázott -bár én inkább Calabriat okolnám-,  a többiek piszkosul gyengék voltak..  Az, hogy ezt az egész állapotot, amit gyakorlatilag a tavalyi vezetői átszervezés váltott ki, egyhangúan Pioli nyakába varjuk egy ordenáré nagy baromság!

Tegnap ott volt a pályán 80M€-nyi elköltött pénz a középpályánkra és a legjobban az a játékos teljesített (Adli), akit 7M€-ért vettünk és 2 éve kb a padot koptatja. Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Musah,Reijnders páros -Krunic eladása mellett- egy óriási mellényúlás volt. Bárhogy próbáljuk ezt kimagyarázni, de az elmúlt 3 éve alatt jelentőset gyengült a középpályánk, jelenleg egy Serie A 5-6. helyezett csapat szintjén van - és itt nem a játékosok értékére gondolok!-.

Mindeközben a tavaly eladott játékosaink brillíroznak, Saelemaekers és CDK is húzóemberek lettek és semmivel se rosszabbak azoknál, akiket a helyükre hoztak rakat pénzért. A védelmünkről felesleges is beszélni, nem tudom mi volt idén a cél, Thiaw és Kalulu sérülése nyilván odavágott, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy idén nem tett a vezetőség azért semmit, hogy egy stabil hátsó sor legyen a középpálya mögött. Mindenki látta, hogy Theonak nincs helyettese,a Florenzi-Calabria páros már nem a régi, Kjaer-Gabbia csak ideiglenes megoldások lehetnek. Fölmerül a kérdés, hogy Thiaw, Kalulu kiesése után miért nem tudtunk télen hozni egy rutinosabb védőt, aki akár maradhatott volna a csapatnál a következő szezonra.

Értem én, hogy egyszerűbb mindent a szőnyeg alá söpörni és letudni azzal, hogy Pioli a hibás, de mindenki tudta mire képes, milyen kerettel ért el milyen eredményeket, ennek ellenére egy lyukas kerettel abban reménykedtek, hogy EL-t fog nyerni a Milannak. Hibába mondjuk azt, hogy ezt Contenek biztos sikerült volna, ebben a szezonban nem Conte volt a Milan edzője, hanem Pioli...

Lehet egy Motta vagy egy S. Inzaghi többet ki tudott volna hozni ebből a keretből, de az Intert így se értük volna utol, nem csak motivációs, hanem rutinbeli különbségek vannak a két csapat között.

Nálam ez a szezon egyértelműen a jelenlegi vezetőség sara, elküldték a Maldini-Massa párost összeállítottak egy igazgatóságot, amiben nem szerepelt olyan ember, akinek lett volna tapasztalata az aktív footballban, ezt a tanácsadói szerepet akarják betölteni Ibraval. Látszott, hogy Moncada adta meg az irányt a mercato alatt Furlani csak a pénzügyi résszel foglalkozott.

Egy év után le lehet vonni a következtetéseket, tavaly rengeteg rossz döntést hoztak a mercato alatt az Pulisic,RLC pároson és talán Okaforon kívül majdnem az összes játékos szereplése vitatható. Márpedig ez a három játékos volt az, akikhez alig volt közük, mivel az előző éra "igazolásai" voltak, nem kellett hozzájuk semmilyen játékosmegfigyelés.

Gyakorlatilag ha nem lett volna a Tonali botrány nyugodtan ki lehetne jelenteni, hogy az RLC, Pulisic, Okafor hármas leigazolása mellett erősebb lenne a keretünk, mint a jelenlegi.

Nyáron el fogják küldeni Piolit, most lesz lehetőségük bizonyítani, védőt-támadót igazolni,majd kiderül, hogy hány évre és hány millió euróra van szüksége a Cardinale féle csapatnak ahhoz, hogy egy bajnokesélyes csapatot építsenek.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 09:07
Anselmo reacted
hodyzoli
(@hodyzoli)

@gumicsiga Gyakorlatilag semmivel nem értek egyet, de mivel saját magadnak is ellentmondasz, így nagyon nem kell ezt részleteznem :).

"Bárhogy próbáljuk ezt kimagyarázni, de az elmúlt 3 éve alatt jelentőset gyengült a középpályánk, jelenleg egy Serie A 5-6. helyezett csapat szintjén van - és itt nem a játékosok értékére gondolok!-.

Mindeközben a tavaly eladott játékosaink brillíroznak, Saelemaekers és CDK is húzóemberek lettek és semmivel se rosszabbak azoknál, akiket a helyükre hoztak rakat pénzért."

Tehát aki jött itt gyengén teljesített, viszont akik itt gyengék voltak és kikerültek Pioli "áldásos" tevékenysége alól azok elkezdtek jól teljesíteni. Akkor miről is beszélünk? Vagy Pulisic nem lenne jobb mint Alexis vagy Mesias? Közben később azt írod hogy az Ő leigazolása rendben volt (még ha ezt nem is a mostani vezetőségnek tulajdonítod, itt akkor is úgy írod hogy a "rakta pénzért" érkezett igazolások nem jobbak mint akik távoztak és Alexis-t emeled ki, aki Pulisic posztja).

Lehet hogy a kezdőnk nem lett erősebb, bár ugye Pulisic, RLC került be, Tonali ki, ha így nézzük jobb lett az is. De az mindenképpen igaz hogy mélyebb lett a keret. Az hogy ezt nem tudja egy edző használni vagy forgatni (Chukwueze amint kapott elég lehetőséget egyből jól is teljesített, Reinders-nek is voltak jó időszakai amíg nem lett csapágyasra hajtva, Okafor-t írtad is hogy mozog benne valami, Jovic az árához képest igenis jó cserecsatár lett amint játszott eleget és formába lendült). Nálam ez egy sikeres átigazolási szezonnak számít, mert olyan nincs hogy mindenki szuper lesz, ez egyik csapatnál sem így működik. Mindenütt vannak és lesznek is mellényúlások (eddig Musah annak tűnik, de Ő meg még nagyon fiatal), főleg egy ekkora mértékű játékosmozgásnál. Semmilyen szinten nem értek tehát azzal egyet hogy ez a csapat gyengébb lenne, se a kezdőt nézve, se a mélységét illetően.

Azt meg "jótékonyan" kihagyod hogy minden fórumon el lett mondva hogy Pioli kénye-kedve szerint lett a keret kialakítva. Lehet igaz, lehet nem az, de a tény az hogy mi ennyit tudunk az ügyről. Minden más maximum találgatás. Szintén kimaradt hogy a tavalyi szerinted erősebb keret nem végzett BL-t érő helyen, csak pályán kívül döntöttek a javunkra.

Hibázott a vezetőség? Persze, voltak hibáik nem is kevés, a legnagyobb hogy maradhatott Pioli. Valóban nem kell Pioli nyakába varrni mindent, mert bizony a limitált képességeinek a felismerése nem az Ő dolga lett volna. De azt tartom amit év elején mondtam az ügyben, mégpedig hogy Maldiniék elküldése után kellett valami stabilitás és ezt Pioli nyújtotta a játékosok irányába. Abban a bizonytalan helyzetben amit Maldiniék elküldése jelentett Ő volt az aki a stabilitást adta a játékosoknak. Megadták neki az esélyt, hozott egy eredményekben vállalható, teljesítményben 90%-ban katasztrofális idényt. De ez már a tyúk-tojás kérdése, ki tudja hogy mi lett volna ha előbb cserélnek. Lehet nincs meg a BL hely sem, de lehet nagyobb eredményeket is elérhettünk volna és esetleg a játék is olyan lett volna, ami miatt nem kell elaludni a meccseinken. Utólag fölösleges ezen rugózni, ami biztos hogy nincs játékunk, nincs taktikánk az alap "labdatoszatós Leao majd megoldja" 4-2-3-1-en kívül, nincs értelmes rotáció, nincs értelmes cserélés meccs közben. Ezek meg nem a vezetőségen múlnak. Igen, utólag látszik hogy elb*szták azt hogy Pioli maradhatott, ez van, ezen már utólag nem tudnak változtatni. Elb*sszák a kommunikációt is hogy most mi is a klub víziója a jövőt illetően, bár ha elküldik Pioli-t az azt jelenti hogy az állandó BL hely megszerzése kevés és igaz hogy többet akarnak elérni. De ezzel várjunk még, mert ez még nem történt meg.

Pioli helyében én most mondanék le, mert annál nagyobb égés nem létezik, mint hogy a városi rivális a mi pályaválasztásunk mellett lesz bajnok 5 fordulóval a vége előtt és még most úgy szállhatna ki hogy emelt fővel lemond és nem megvárja amíg kihajítják (már HA kihajítják) egy évvel a szerződése vége előtt. Persze lehet akkor nem jár az 1 évnyi fizu a semmire majd, ezt nem tudom.

És hogy jobb lesz-e ha új edző lesz? Passz. Nem vagyok jós, elvileg senki sem az itt. Nagyon is benne van hogy rosszabb eredmények lesznek. De a langyos foshnál már nem érdekel. Ha nem próbálkozunk nem is fog kiderülni. A keret adott, egyértelműen benne van a 3 legjobb keretben a ligában, nem hinném hogy a BL hely egy új edzővel veszélyben lenne. De egy esélyt én szeretnék adni valakinek, aki képes valami másra, valami újra, valami emészthetőre. Nagyon vicces volt itt egy-két hozzászólás aki az MU-t, a Chelsea-t hozza példának hogy Ők hogy jártak. Azért a PL más kávéház, ott kb. 7-8 csapat rendelkezik olyan kerettel ami az olasz bajnokságban tuti BL helyet jelentene. Ott azért benne van pár év senyvedés egy rossz átigazolási politikával, rossz edzőválasztással. Napoli? Ugyanaz mint nálunk, a bajnoki év volt az anomália lásd ahogy mi is visszaestünk ötödiknek utána, pedig még edzőcsere vagy nagy játékosmozgás sem volt akkor nálunk.És akkor még egyszer leírom hogy MAXIMÁLIS TISZTELET Piolinak a bajnoki címért, mert abban Ő is vastagon benne volt!

Nálunk egy BL hely elérése még egy magyar edzővel is menne. Ha jövőre nem így lesz számon lehet kérni rajtam, persze azért várjuk meg az átigazolási szezon végét, mert ezt a jelenlegi keretre értem nyilván a mostani tudásunk szerint.

A hozzászólás módosítva: 2 hét telt el , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 09:53
Anselmo and 123asd reacted
gumicsiga
(@gumicsiga)

Ha nem érted, akkor olvasd figyelmesebben, a középpályán és a védelmünk folyamatosan gyengült az évek alatt és ez nem az edző, hanem a vezetőség felelőssége! A támadósorunk az egyetlen, ami erősödött nyáron, a középpálya jóval gyengébb lett, a védelemben lévő sérüléshullámra pedig nem léptek, ezt írtam.

Azt próbáltam kifejteni, hogy a "nagy mozgásnak" igazából semmi értelme nem volt, elég lett volna, ha Pulisic,RLC és Okafor érkeznek és ez így is van. Reijnders és Musah és Chukwueze nem érnek többet annál, mintha Tonali maradt volna a KP-n és mondjuk mellette lenne Adli vagy Bennacer.  -egyetlen dolog szól közbe, az Tonali eltiltása ez az ami miatt volt értelme őt eladni.-  A Saelemaekers-Pulisic páros semmivel se gyengébb,mint a Chukwueze- Pulisic, mindössze 30M€ a különbség a kettő között. Én arra gondolok, hogy Tonali-RLC-Adli,Bennacer középpálya sokkal stabilabb lenne a mostaninál CDK pedig beférne RLC helyére Leao,Pulisic közé.

Arra, hogy miért nem Piolit szidom majd akkor fogsz rájönni, ha nyáron távozik és jön helyette egy új edző, akinek a hibás döntéseknek ugyanúgy lesz eredménye. Egyébként ki döntötte el az, hogy Pioli marad az edző...

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 12:11
123asd
(@123asd)

@gumicsiga Nem igaz, hogy még mindig látni egy-egy Pioli fant, akik szerint nem ő a hiba. Már lassan mindenki látja, hogy ő a ,,fék", nem tudom ezt miért olyan nehéz megérteni. 

Nyert egy bajnoki címet, amiért minden szurkoló nagyon hálás, de 5 éven keresztül ennyi volt benne, egy középszerű edző, ez pedig tény! Köszönjük neki a bajnoki címet, de vele előrébb nem leszünk. 

Az Internél Inzaghi középszerű játékosokból faragott jó jáékosokat (Acerbi, Darmian, Mkhitaryan, Dimarco, de még a kebabost is idesorolhatjuk, aki olyan szinten soha nem játszott nálunk mint most)

A kp meg nem hinném, hogy Tippszmiksz Sanyi miatt gyengült volna. Reijndersnél eddig bőven pozitív a mérleg úgy hogy ez az első szezonja, nem mellesleg a PSG és a United is leszeretné igazolni, tehát nem hinném, hogy ő olyan rossz lenne mint mondod.

A mostani CDK pedig nem férne be RLC helyére, nem is azon a poszton játszik az Atalantában mint RLC itt, tehát azt se értem ez honnan jött. 

Saelemaekers meg nem véletlen a Bolognaban játszik. Az a szintje, ott jobban ki tud bontakozni. Chukwueze sokkal jobb képességű játékos, de ezzel szerintem nem mondtam újat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 12:45
LireMille
(@liremille)

@123asd Izgalmas lesz a nyár :). Szerintem az a baj, hogy mindenki fél szembenézni avval, hogy talán mégse Pioli itt minden baj forrása. Mentegeted a játékosokat, meg a vezetőket, hogy ne kelljen azt mondani, itt biza rendszerszintű gáz van. Pioli olyan, amilyen. De 2022-ben is az volt, amikor bajnok lett. Akkor mit tudott, amit most nem? Elfelejtett edzősködni? Ha jobb lett a keret, akkor miért romlik a játék színvonala ugyanzzal az edzővel? Azért nem lehet, hogy nem ilyen egyszerű a képlet? Pioli a fék, oszt jó napot...

Én amikor csak lehet, védem, védtem a csapatot, a menedzsmentet, Piolit is. De azért álljunk meg egy szóra! Ami guánó, az guánó. Ha jön egy új edző, és vele majd 5. lesz a csapat, akkor is ő lesz a hibás? Vagy adjunk több időt, mert 0. év van? Szerintem baromi sok flop volt itt a mercato során: Sportiello, Pellegrino, Romero, Musah, Chukwueze... de Jovic se nyűgözött le. Reijnders és Okfafor hoztak egy +0 szintet, a svejcinek volt néhány gólja, de amúgy nem sok vizet zavart, a hollandus játéka meg erősen ingadozó volt. A két chelseas igazolás volt igazán jó. Odáig lenni nem kell ettől a mercatótól így utólag. Közepes. Erős közepes. 

De mondom, arra leszek kivi, hogy ha bugdácsolunk majd a következő edzővel is, akkor hogyan magyarázzátok majd ki azt is. Itt sok hibás van, nem csak Pioli. Ezt jobb lenne elfogadni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 13:23
Gagacs
(@gagacs)

@liremille rohadt egyszerű szerintem a képlet a bajnoki címre. Kessié, és hogy akkor azt játszatta a kerettel AMIT TUD, amihez ért (már a kopasz)!!! Átmenetből támadni. Tavaly és idén is próbál nagycsapatosan dominálni, amihez a kopterkókler hülye. Egyszerűen nem tud leoktani begyakorolt támadásokat, meg hogyan bontsanak meg egy betömörült védelmet. Az egész helyzetet gyönyörűen tükrözi az idei BL csoportkörben a PSG elleni két meccs. Mikor mi próbáltuk szervezni a játékot kaptunk 3 gombócot, aztán a visszavágón azt játszottuk amit a kopasz tud játszatni, nyertünk is.

Persze, egyébként a vezetők is hibásak, ahogy fentebb írták abban, hogy nem vágták ki már 1,5 éve ezt a kóklert. Az meg hogy mi lesz jövőre, az nagyban függ attól is, hogy ki lesz az edző. Egyelőre a nevektől nem vagyok elájulva, de az sem megoldás, hogy a kopter töltse ki az idejét. Bocsánat, a vezetőségnek még annyi a bűne, hogy Kessié nem lett pótolva, nincs egy igazán klasszis vkp.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.23. 14:39
Oldal 1 / 2