2024-04-14 Sassuolo...
 

2024-04-14 Sassuolo-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap délután a 19. helyezett Sassuolo otthonába látogat az olasz bajnokság 32. fordulójában. A piros-feketék hétközben 1-0-ra kikaptak a Roma ellen a San Siróban az Európa Ligában, míg a Sassuolo az előző fordulóban 2-2-es döntetlent játszott a Salernitanával a bajnokságban. Az összecsapás vasárnap 15:00-kor kezdődik a Mapei Stadiumban és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.04.13. 16:35
dzsozy
(@Gunz)

Én személy szerint nem sokat várok ettől a meccstől. Nagyon úgy néz ki, hogy Pioli is így gondolkozik, ismervén a jövőbeli programokat és a tegnapi eredményeket. A Sass menekül a kiesés elől... Általában ebből egy sima 2-0 szokott kijönni, vagy pedig egy olyan döntetlen, hogy a Milan fut az eredmény után és a 92. percben sikerül egyenlíteni. Tök jó lenne győzni és a tabella alapján ez elvárható lenne. Így a Juve is 2 meccsen kívülre kerülne.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 09:21
Dio
 Dio
(@deeo)

Milyen jó lesz a milánói derbyn bajnokká, és két csillagossá avatni az intert… hogy úgy igazán fájjon. Legalább ezt jó lett volna elkerülni, de úgy látszik így kell lennie, majd remélem a vezetőség szemébe is be fog égni az a pillanat, mint motiváló erő vagy  amikor olyan kellemetlen döntéseket kell hozni hogy Pioli távozik. 

Chuki lese (főleg a második) nálam a botrány és a netto ostobaság kategóriája… mi az egyvonal, ha nem az ilyen? Létezik még egyáltalán az egyvonal kategóriája? 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 17:34
Rakuzan
(@rakuzan)

@deeo Szerintem abszolút nem létezik már. A VAR korában bármikor ki tudják kockázni, hogy ne legyen egyvonalról szó.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 18:15
LireMille
(@liremille)

Egyértelmű és módszeres csalások áldozata volt a Milan. A második gól megmutatta, hogy nem les, de les miatt elvették. Óvást kell intézni, azonnal! A csapat nagyon jó volt, rendben volt a küzdőszellem, a szezon egyik legjobb meccsét produkáltuk a riporter szerint is. Nem a legjobb az 1 pont, de az Internek vagy Juvének ennyi sem jutott ellenük, így is lehet nézni :). Két buta egyéni hiba vezetett a gólhoz, de Pioli ma egyértelműen Ballardini mester fölé kerekedett taktikailag. A cserék ültek, hajszálon múlott a győzelem. Az, hogy nem nyerünk kizárólag a VAR és a genyó bíró hibája. Mindenki másra egy szavunk sem lehet ma.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 18:16
Anselmo
(@anselmo)

Én legfeljebb azért nyújtanék be óvást, mert te itt vagy. 

A VAR világa ezt hozta el. Milliméterek, és grafikák döntenek számos esetben, számos pályán, korábban a bírók szeme döntött. Vagy jó ez, vagy nem, vagy hibás vagy nem, de nem ez a lényeg. Sajnos a Milan azért tart itt, mert hiányzik az őszinte szembenézés önmagunkkal. 

Ezt a meccset az elején buktuk, amikor úgy jöttünk ki a pályára a 19. helyezett ellen, hogy nem jöttünk ki. Ez megint mentalitásbeli kérdés, és mindezt éppen egy ilyen hétközi felsülés után sikerült produkálni. Ma nem akarom nagyon lehúzni a srácokat, bár lenne rá okom. Megküzdöttünk az 1 pontért becsülettel a majdnem biztosan kieső Sassulo ellen, rendben van. Bele is fért a bajnoki tabella állása alapján. Az Inter meg nem érdekel. 

De, ha Romában nem jutunk tovább ezek után, akkor nem fogom majd vissza magam. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 18:27
kissheva, bubu971, Dio and 1 people reacted
123asd
(@123asd)

Kettő egyéni hibán (Kjaer, Florenzi) ment el a 3 pont. Ha ezek nem lettek volna azt mondanám, hogy egy jó meccset játszottunk, ahol felülmúltuk az ellenfelet. Támadásokban továbbra is jók vagyunk, de annyi gólt kapunk, hogy nonszensz. Kjaert és Florenzit szerintem jövőre le kell cserélni, már pár meccs óta látszik, hogy jó lenne rájuk egy ,,upgrade". 

 

Szegény Csuvit azért sajnálom. Hajtott, küzdött mint az állat. Össze is hozott volna 3 gólt, csak abból 2t elvettek, a 3at meg Giroud felérúgta. 

 

Amit a VAR már megint leművelt az vicc. A kettő lesnek befújt gól gyakorlatilag meghazudtolta egymást, mert ha az első les volt, akkor a másodiknak is annak kellett volna lenni, vagy pedig fordítva. Takarodjon az összes a Miskolci kocsonyafesztiválra, mert soha egyik sem tud normális ítéletet hozni....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 18:28
Gagacs
(@gagacs)

Szerintem már a 6 zsinórban bukott derby (mert szerintem bukni fogjuk ezt is), plusz, hogy pályaválasztóként kell nekünk sorfalatállni a merdának, már kimeríti a "hazaárulás" tényét. Egyszerűen nincs semmi ésszerű indok amiért marasztalni kellene.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 19:17
kissheva reacted
bubu971
(@bubu971)

Lehetne bírózni, de minek....

Lehetne WARozni de minek....

Lehetne Piolioutozni, de minek....

Lehetne a játékosokat kritizálni, de minek....

Lehetne a játékosokat dicsérni a hajtásért, de minek...

Legyen már vége ennek a szezonnak, mielőtt agyvérzést kapok.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 20:14
kissheva and Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

@bubu971 Nah, valahogy én is így vagyok ezzel.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 20:42
HegyalJani
(@hegyaljani)

Ha valaki teljesen ismeretlenül és úgy olvasná itt a véleményeket, hogy fogalma sincs arról, hogy hogy is állunk, biztos vagyok abban, hogy azt gondolná kieső helyen lévő Csapat Szurkolói oldalára tévedt..

Egyre inkább bosszant az a szurkolói viselkedés, ami itt folyik..

Tudom, nem kötelezö ezt olvasni..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 20:44
Gagacs
(@gagacs)

@hegyaljani! Az hogy jelenleg 2. helyen állunk az olasz bajnokságban kb annyit ér, mint hogy piolinak jobb pontátlaga van Sacchi-nál.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 20:52
kissheva reacted
Anselmo
(@anselmo)

Aligha elégedett a szurkoló, amikor a 19. helyezett 3 gólt gurít a csapatának. Nem tudom, mennyit jársz Jani más fórumokon, de ne gondold, hogy a Pool szurkolók most nem hasonlókat írnak, éreznek vagy írtak mostanában, miközben az ő csapatuk 2 pontra van a bajnoki címtől, és nem 16 pontra. Vagy a Bayern szurkolók, akik szintén 2. helyen állnak a csapatukkal, csak persze két utcahosszal a Leverkusen mögött. 

Elárulom: annyira nem vidámak.

Olvastad volna, hogy a Heidenheim elleni vereség után a múlt héten miket írtak le. Ez ahhoz képest a nagy nulla, mint hőbörgés. Nyilván egy dolog a Sassuolo elleni blama, egy másik a Roma elleni kilátástalanság, a baj az, hogy ez ennél messzebbre mutat. Vannak pl. hazai Lazio és Fiorentina szurkoló ismerőseim, és tök jól elvannak, ha a csapatuk néha odaér a dobogó környékére, boldogok egy EL vagy Konfetti liga negyeddöntővel, és nem is kell több a boldogságukhoz. Roland barátom a seggét verte a földhöz, hogy a Lazio 16 közé jutott a BL-ben, és még egyszer a Bayernt is megverte, a bajnoki szereplés meg "lehetne picit jobb idén is, de amúgy majdnem szuper". Ahogy ő mondta. Hát tekinthetünk mi is így a dolgokra, ez tény. Még túl élenken élnek a régi reflexek, hogy a Milan a győzelemért küzd, és nem a részvételért. 

De alapvetően igazat adok neked abban, hogy lehetne (és volt is) rosszabb, 2015-höz képest ez maga a mennyország. Csak az a baj vele, hogy bikinis bombázók helyett bibircsókos vénasszonyokat látok :D.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 21:11
kissheva and Gagacs reacted
HegyalJani
(@hegyaljani)

@anselmo itt nem a mai meccsről van szó, hanem kb. az elmúlt 1-2 évről.. Nyilván idén ez halmozottan jelenik meg..

Végig itt voltam, amikor a 6.-8.-10. helyen kullogott a Csapat, de akkor nem volt ilyen temetői hangulat..

Továbbra is úgy gondolom, hogy rohadt nagy probléma van a szurkolók részéről a túlzott elvárásokkal..

Ha a helyén kezelnénk a dolgokat, előrébb tartanánk és nem érezné úgy az ember magát mikor idejön, mintha itt lenne a világ vége..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 21:25
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Mondom, én értem, mire gondolsz, és nem is vitatom. Én is itt voltam végig. És emlékszem, volt itt temetői hangulat nagyon is :D. Az idő megszépíti, azért érzed másképp :). 

Viccet félretéve, azt hiszem arról van szó, hogy voltak itt olyan eresztések is 2014-2020 között, hogy az ember beletörődött, várta a változást, mert Cerci, Poli, Destro, Constant, Antonini, Bocchetti és Montolivo ennyire volt hitelesítve. Meg Honda, Ménez, Taarabt, Mesbah, soroljam-e még. Ettől a garnitúrától azért többet vár az ember, mert a tehetségük megvolna hozzá, csak néhány rossz szakmai döntés, munka miatt (edzőkérdés, hiányposztok elhanyagolása, sérüléshullámok) az eredmények igencsak felemásak. Ez pedig erősen frusztráló. Nem lett volna törvényszerű tavaly is, idén ezer ponttal lemaradni az aktuális bajnok mögött, 3-ból kétszer kiesni már a BL-csoportkörből, a Roma ellen elvérezni egy EL-negyeddöntőben, az olasz-kupából évek óta már januárban kiesni... ezzel/ezekkel a keretekkel nem. De megtörtént.

És szerintem nagyon is helyénvaló, ha emiatt sokan dühöt, frusztrációt élnek meg, eltékozolt lehetőségeket látnak, és ezt nem lazán, mosolyogva kezelik. Szerintem ennyiről van szó.

A Scudetto (2022) után a  legtöbben azt gondolták, ez valaminek a kezdete lesz. Aztán inkább a vége lett. Nem felfelé vezetett az út, hanem lefelé, rögtön. A játék képében is, eredményekben is. Elég demoralizáló volt, és nem kellett volna így lennie. Ha nincs a Juventus kizárása, akkor szerintem még nyári mercato se lett volna. Ez is magyarázat lehet.

A hozzászólás módosítva: 2 hét telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.04.14. 21:38
bubu971 and Gagacs reacted
Oldal 1 / 2