2023-12-22 Salernit...
 

2023-12-22 Salernitana-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan péntek este a sereghajtó Salernitana otthonába látogat az olasz bajnokság 17. fordulójában. A piros-feketék az előző játéknapon hazai pályán 3-0-ra nyertek a Monza ellen, míg a salernói alakulat idegenben 4-1-re kikapott az Atalantától. A mérkőzés pénteken 20:45-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.12.21. 17:37
ACM_GRA
(@acm_gra)

Remek lenne a 2023-as esztendő utolsó két mérkőzését megnyerni, beleértve ezt is. Én egy kemény, nehéz meccsre számítok, ahol csak remélni tudom, hogy meglesz a 3 pont. Ha csak egy 87.percben lőtt Pulisic góllal nyerünk, hát legyen, kellenek nagyon a pontocskák, pláne a végelszámolásnál lesz valódi jelentősége minden begyűjtött pontnak. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.21. 18:35
bubu971 reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Csak azt kérem, hogy ne röhögtessük ki magunkat, mint pl. az udinese esetében is….

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 06:09
bubu971 reacted
Dio
 Dio
(@deeo)

A meccs közben kellett volna olyan kemény legénynek lenni, mint a végén a balhénál…

Pioli mikor megy?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 22:45
hodyzoli and ACM_GRA reacted
bubu971
(@bubu971)

A srácok odasz@rtak a karácsonyfa alá, köszönjük.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 22:46
ACM_GRA
(@acm_gra)

Addig kellene edzőt cserélni, amíg nem késő és nem találjuk magunkat az 5-6.helyen. Sajnos ez nem pesszimizmus, hanem a realitás a Milan formájából ítélve. 

Ha megnézzük a sorsolást, ugyan nem vészes, de nem lesz egyszerű. Sassoulo, Empoli, Roma, Udinese, Bologna, Frosione, Napoli, egészen a Rennes elleni meccsig. Persze, minden meccset nem lehet megnyerni, (meg még egy szuper Milantól sem várnám el) de nem tudom, hogy fog-e például a játék érdemben-e változni a következő meccseken. Tartok attól, hogy nem. (és még a sérültekre sem lehet fogni mindent, bár az talán optimizmusra adhat okot, ha visszatérnek jó páran erősebbek lehetünk, de drasztikus változást akkor sem vélnék felfedezni, ha teljes kerettel lépünk pályára.)

A hozzászólás módosítva: 4 hónap telt el 2 alkalommal , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 22:49
Anselmo
(@anselmo)

@acm_gra Csakhogy amíg nem vagyunk ott, addig minden rendben van, és minek edzőt váltani? Hiszen hozza az eredményeket. Micsoda ördögi kör... aztaaaa.. hát ezt vajon ki fogja megoldani?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 22:54
ACM_GRA
(@acm_gra)

anselmo: Na ja, pedig ehhez nem kell Nostradamusnak lenni, hogy előbb-utóbb ott leszünk az 5-6.helyen és valóban füstöl már az a motor. De ezek szerint megvárják, amíg lerobban ez a Ferrari... ://

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 23:02
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)
Írta:: @rossoneri1978

Csak azt kérem, hogy ne röhögtessük ki magunkat, mint pl. az udinese esetében is….

Sikerült

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.22. 23:09
hodyzoli reacted
kissheva
(@kissheva)

Ismet bizonyitotta a mister, hogy mekkora zseni. Ahogy vesztett allasnal belenyult a meccsbe a formaciovaltassal es cserekkel, az fantasztikus volt. Nem ertem miert akarjak sokan levaltani, o mindent megtesz. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 08:55
bubu971 reacted
hodyzoli
(@hodyzoli)

Pioli még az edző? Akkor nincs mit hozzáfűzni a meccshez, csak azt kapjuk amit érdemlünk. Ha jól láttam Tomori a combhajlítójához kapott, tehát nyakamat rá hogy ez egy újabb izomsérülés. Ugyan ki az aki olyan edzést tart hogy ennyi izomsérülés legyen? Ki az a marha aki kitalálta ezt a labdabaxogtatós taktikát, amiben nem érzik otthon magukat a játékosok? Miért kell a szélső védőknek belső középpályásokat játszaniuk, amikor az egyetlen jól működő elem volt a csapatban éveken keresztül a Theo-Leao kapcsolat a bal oldalon? De legalább így egyik szélső védőnk sem ér vissza a pozíciójába védekezésnél és össze-vissza vagyunk hátul állandóan. És ennek még ahhoz sincs köze hogy mennyi a sérült a védelemben. Tényleg elég nekünk hogy 10 meccsből 1 értelmeset le tudunk hozni? A többin meg megy a kilátástalan szenvedés. Év elején csak a játékkal volt ebből gond, most már az eredményekkel is baj van. És akkor is ragaszkodnak ehhez az ósdi, középxar, semmilyen edzőhöz, csak mert aranyos bácsi?

Játékosokról továbbra sem írok véleményt, amíg nem látom vagy egy normális, vagy egy feltörekvő innovatív fiatal kezében őket. Hogy Motta lutri lenne pld.? Lehet, de Xabi Alonso nem volt az a Leverkusen-nél? Arteta Arsenal? Lehetne sorolni, nem fogadom el azt az álláspontot hogy ha nincs bizonyított jobb megoldás, akkor maradjon a hígfosh. Mert a Salernitana ellen egy fiatal újító edző is tudna egy pontot szerezni ilyen kerettel, csak lehet hogy ott focit játszana a csapat labdabaxogtatás helyett. És ha igaz hogy a meccs után Pioli sikernek könyvelte el az egy pontot a tökutolsó ellen amit szerencsével sikerült csak összekaparni, akkor kényszerzubbonyt kéne ráadni öltöny helyett...

A hozzászólás módosítva: 4 hónap telt el , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 09:57
Gagacs, R66 and bubu971 reacted
HegyalJani
(@hegyaljani)

Én már eljutottam arra a szintre, hogy amíg Pioli az edző, nem nagyon érdekel mi történik a Csapattal.. Franc se fog már ezzen bosszankodni..

Ha nyerünk az is jó, ha kikapunk az is jó, a döntetlen meg pláne.. Nem érdekel..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 11:33
Gagacs, R66 and bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani És az a baj, hogy teljesen igazad is van. A még nagyobb, hogy én is így vagyok már vele. Tele vagyunk szerencsétlen tökkel ütöttekkel a vezetőségtől elindulva lefelé a szakvezetésig. 

Tegnap egy pillanatra 1-2-nél megint bevágta a rendező Furlanit. Hát azt a fejet, azt a pofát... egyszerűen messziről süt az emberről, hogy egy pincebogár. Cardinale nem elégedett, de azért végig asszisztálja szépen, hogy szétesik a klub, és minden, amit az elődei felépítettek. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 12:38
bubu971 reacted
bubu971
(@bubu971)

Ez már nem Pioli sara, hanem a vezetőségé. Pioliban ennyi van, többet várni tőle tök felesleges. A vezetőség a számok világában van otthon és a számok azt mutatják, hogy a 3. helyén vagyunk és nekik ez úgy néz ki megfelel egyelőre, ha majd lecsúszunk a BL helyekről akkor majd talán észbe kapnak, hogy a számok már nem jók és akkor már késő lesz.... Nekünk szurkolóknak meg marad az alkohol és egyéb hangulat javító szerek. Boldog karácsonyt mindenkinek és Piolinak utilaput a fa (talpa) alá.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 12:40
Anselmo
(@anselmo)

@bubu971 Sajnos erről van szó. És ezért veszélyes (inkább végzetes), ha hozzá nem értő kóklerek kezébe kerül egy klub. Nem akkor kell edzőt váltani, amikor az utódnak már nem jut más, mint nézni a füstölgő romokat és pislogni, mint hal a szatoyorban. Ezért nem fog idejönni senki sem, maximum az ificsapat edzője ideiglenes jelleggel. Látható, hogy a kapcsolat megfáradt, teljes mélyponton van a csapat, nem tudunk 3 meccset megnyerni egymás után, sőt a legtöbbször még kettőt sem. De lazán vannak 4-6 meccses nyeretlen sorozataink cserébe. De Laurentiis is bevállalta kilátástalan helyzetben, pedig nyilván nem Mazzarri lesz ott sem a megoldás nyártól. De valamivel fel kell rázni a csapatot, ha csak annyira, hogy a 4. hely megmaradjon, akkor annyira. 

A sérülések száma megint smafu? 30-nál tartunk csak ebben a kiírásban. Nincs meccs, amikor nem sérülnek le legalább ketten. Ezt is nehéz észrevenni? 

Nem nehéz. Csak hát az van, hogy az amerikaiaknak ez bőven elég. Sőt, még talán ez is túl jó nekik. Más magyarázat nincs. Vagy van, de azzal már a "asylumban" foglalkoznak, és lobotómiának hívják. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.23. 12:57
Oldal 1 / 2