2023-10-29 Napoli-M...
 

2023-10-29 Napoli-Milan

Oldal 2 / 2
 
Dio
 Dio
(@deeo)

Ha a meccs összképét nézem, igazságos a döntetlen. Ha Milan szurkolóként nézem, akkor viszont csalódás ez az egy pont, látva az első félidőnket. Többször írtam már, hogy ebből a csapatból évek óta hiányzik az a bizonyos gyilkos ösztön. Tegnap is hiányzott, körülbelül három lehetőségünk volt a harmadik gólra, nem lett meg. Senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen veszélyes 2:0-val fordulni, főleg ha Pioli az edződ, akitől esélyed sincs olyan taktikát várni amivel meg lehet ezt megtartani.

Az viszont nem Pioli sara, hogy van egy olyan középső középpályásunk, aki szemben a kapuval egyszerűen képtelen bemutatni egy jó lövést Milan mezben. Nálam Reijders október végére előrelépett az első számú floppok közé. Egyszerűen botrány hogy mennyire suta az a csávó, főleg ha lövésre kerül sor. Vagy telibeveri a kapust középen vagy nem talál kaput. Kimerem mondani, tegnap ez a győzelmünkbe került, köszi holland fogsorreklám.

A másik csoda ismét Leao volt. Volt egy félelmem, amikor megkapta a szerződéshosszabítással a nagy fizetést és a 10-es mezt, hogy csak nehogy azt a flegma Leaot lássam, akit már azért láttam párszor az elmúlt években. Nos, jelenleg Leao minden, csak nem a vezére ennek a Milannak. Tegnap le tudott tenni egy jó lövést az asztalra, és ennyi. Egy ilyen kaliberű játékostól ez édes kevés. Amikor megemelte a labdát, úgy hogy kint sem állt a kapus, azt hittem robbanok..

Hogy jót is mondjak, az első félidő tetszett, nagyon kár a már említett gyilkos ösztön hiánya, így nem lett lezárva addigra a meccs. Calabria viszont parádé volt. Annyiszor ekézem azt a jóembert, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a tegnapi teljesítménye után, Maldinira itta magát, a grúznak esélye nem volt. Nálam ő és Giroud a meccs embere.

Ha mar Giroud.. Pioli megint megmutatta mekkora géniusz, amikor lehozta 10 perccel a meccs vége előtt, úgy hogy nincs hétközi meccsünk… hozd le nyugodtan, végülis csak két gólt fejelt és mennyivel nagyobb lendületet hoz a szerb, aki helyett egy műanyag kukát is odatehetnél, az is veszélyesebb.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.30. 07:51
bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

Ami a legizgalmasabb, az valóban az a felvetés, hogy Pioli kezdi elveszíteni az öltözőt. Kjaer, Calabria, Giroud, és Leao is látványosan nekiment Piolinak néhány napon belül, és ez nem lehet véletlen. Miközben évekkel ezelőtt ilyen elő sem fordulhatott, most egyértelműen látszik, hogy nem hisznek benne a legrutinosabb játékosok. Sorozatosan rossz döntéseket hoz, rosszul nyúl bele meccsbe, arrogánsan kommunikál (a legutóbb Calabria felé is), nincs látható játékkép, meccselés, és ezt nyilvánvalóan észreveszik a vezéralakok is (valószínűleg az újak is, de a helyzetüknél fogva ők befogják a szájukat természetesen). 

Én tartom, hogy sokkal, de sokkal több van ebben a csapatban, de Pioli egészen egyszerűen kicsinálja őket. Nagyon komolyan elgondolkodnék a vezetőség helyében, hogy merre az arra, mert az már több, mint intő jel, amikor az öltöző is elkezd kiszállni az edző alól. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.30. 13:34
bubu971 reacted
Oldal 2 / 2