2023-09-30 Milan-La...
 

2023-09-30 Milan-Lazio

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombaton kora este a Lazio ellen lép pályára a Serie A 7. fordulójában. A Rossoneri az előző fordulóban 3-1-re nyert idegenben a Cagliari ellen, míg a római alakulat a Torinót győzte le 2-0 arányban. Az összecsapás szombaton 18:00-kor kezdődik a San Siróban és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.09.29. 16:04
123asd
(@123asd)

Attól függetlenül, hogy a Lazio nagy gyengén kezdte az idényt, még szerintem elég veszélyesek lehetnek. Szerintem mindenki tudja, hogy SMS elment tőlük, és így a többség azt gondolja, hogy hát biztos gyengültek. Pedig ha megnézzük ez egyáltalán nem így van, sőt, még azt is ki lehet jelenteni, hogy nagyon sokat erősödtek. Jött Kamada (igen, őt ismerjük. Még ha nem is voltak élete meccsei az eddigiek szerintem hosszútávon nagyon jó lehet), Rovella (elfért volna nálunk is Registának), Guendozi (na, hát ő még szerintem az egyik legjobb középpályás lehet a bajnokságban, és ha beválik gyorsan elfeledhetteti SMSt, ő szerintem nekünk is erősítés lett volna), plusz még ott van Vecino és Luis Alberto, így szerintem a középpályájuk elég stabil lábakon áll. A támadósorba érkezett a Gironaban 13 gólt verő Castellanos, aki Immobile mögé fantasztikus üzlet volt. Jobbszélre érkezett (a korábban velünk is szóba hozott) Isaksen (lutri, de nagyon nagyon jól is elsülhet. Lehet mondani Lotitora, hogy fillér...., de ennek ellenére nagyon jó játékosokat hozott. Viszont van 2 elég nagyon gondjuk. 1. Bl kettős terhelés 2. A védelem annyira sovány, hogy egy komolyabb sérülés, és vége a szezonjuknak. Most pl Romagnolinak eltört az orra(jobbulást), így  a védelmük valamelyest gyengült. Na, itt lehetne őket megfogni. Többnyire jobbnak érzem a csapatot nálunk, de mindenképpen fegyelmezetten kell játszani, mert minden pont számít!!! Tehát remélem Theo, és Leao nem lesz flegma!! Forza ❤️🖤

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.30. 08:51
Jackoby5
(@jackoby5)

Pozitív előérzetem van a mai meccsel kapcsolatban. Szerintem a Lazio jelenleg minimum két polcal alattunk van minden tekintetben.
Én egy sima 3-0 -át várok a srácoktól, egy szép kombinatív játékkal párosulva.
FORZA MILAN!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.30. 09:44
kissheva
(@kissheva)

Ezeket is megba...tuk 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.30. 20:15
bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

Hát iszonyatosan taccson vannak a római csapatok idén, 7 forduló ment le, és gyakorlatilag kiszálltak a BL-ért folyó versenyből, azért ez nem semmi... 14. és 16. helyen állnak október elejére, egy pusztulat, ami ott megy. Ha nem lenne bombaformában az Atalanta, akkor gyakorlatilag az első 4 hely már kb. mostanra eldőlt volna, és semmiért nem kéne aggódni e tekintetben. De így azért nem lehet hátradőlni, nagyon kellenek a pontok továbbra is. 

Amilyen formában van a Lazio, ez ma hazai pályán szinte a kötelező győzelem kategóriája volt, de ezzel együtt ez mindig remek érzés és jó fokmérő. Csak hát ebben a szezonban az Inter, a Juventus, és újabban már Napoli is játszi könnyedséggel szerzi a 3 pontokat, így hiába nyertünk 7 meccseből 6-ot (ami fantasztikus dolog), mégis alig pár pont az előnyünk a vetélytársakkal szemben. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.30. 21:13
Gagacs reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Nagyon masszívan kátszott a csapat, pedig a lazio elég stabil, nem sokszor voltak alárendelt helyzetben. 
Az első félidőben is már érett a vezetés, a 2.-ban aztán kijött a különbség, szép játék is volt helyenként ami külön öröm.

Maignannàl megtalálták a rést a pajzson ezekkel a hosszúba tekert lövésekkel, vagy csak furcsa véletlen rövid időn belül két ilyen gólt kapni(mégha a mait el is vették)?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.30. 21:34
dreid
(@dreid)

Azért 7  forduló alatt 18 pont nem semmi. Világért se bántanám Maldinit, de ha marad, most Kamadát néznénk Pulisic helyett.. Úgy tűnik, jó csapatunk van.

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 01:07
Rakuzan
(@rakuzan)

Sajnos ezúttal csak összefoglalót tudtam nézni, az alapján viszont nagyon rendben volt ez a mérkőzés. Ne legyenek kétségeink, ez a Lazio azért még fog okozni kellemetlen meglepetéseket a bajnokságban.

Az eddig lejátszott mérkőzések alapján igencsak rendben van a csapat, egyedül az Inter elleni mérkőzés lóg ki a képletből. Nagyjából szerintem körvonalazódott is, hogy kik lesznek harcban az első helyekért. Az első pár forduló alapján, nagyobb lett a szakadék a csapatok között a Serie A-ban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 08:07
Anselmo
(@anselmo)

@rakuzan szerintem is, egyértelműen. Az elég jól átjön, hogy a Milan, Inter, Juventus, Napoli, Atalanta ötösfogat messze-messze kiemelkedik a mezőnyből, a többiek csak kb. végig fogják statisztálni a bajnoki küzdelmeket.

Ez jó is, meg nem is. Én azt gondolom, hogy ez a 4-5 csapat most nemzetközi szinten is egy elég erős eresztés, az európai küzdelmek első körében egyedüliként az olasz csapatok nem szenvedtek vereséget (7-ből 7 maradt veretlenül), és csak a németek szereztek több pontot. Az angoloknál azért kikapott a Villa, a Brighton, a Manchester United, is, a spanyoloknál meg a Real/Barca duót leszámítva senki nem tudott nyerni. 

De éppen ezért most minden rangadónak és kicsik elleni pontvesztésnek kiemelt jelentősége lesz ebben a szezonban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 11:08
milandrukker
(@milandrukker)

@anselmo De már 3 éve is ez volt, csak akkor 6-7 csapat versenyzett. Attól függetlenül ugyanúgy baromi sok pont kellett az első 4be kerüléshez.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 11:54
Anselmo
(@anselmo)

@milandrukker igen, hát most is leglepne, ha 75 pont alatt bárki is odaérhetne a 4. helyre. Eddig hozunk egy szédületes 2,57,es pontátlagot, és ez is csak pár pontos előnyt az a 5. helyezettel szemben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 12:45
SempreMilan_81
(@sempremilan_81)

Szokták mondani, hogy minden jó, ha vége jó. Három pont, kapott gól nélküli meccs, ez a legfontosabb. Az első félidőben mutatott játék finoman fogalmazva is hagy némi kívánni valót maga után. Nagyon úgy látszott, hogy mintha nem is akarna játszani a csapat és nagyon tartalékoltak az erővel, szinte alig volt igazán nagy helyzet Reijnders utolsó perces kapufáját leszámítva. Veszélyes így magunkra húzni az ellenfelet és rosszul is elsülhetett volna. A második félidő már teljesen rendben volt. Örülök Pulisic góljának, akit őszintén szólva én már a második félidő elején lecseréltem volna Chukwuezére,, plusz Giroud-t Okaforra. Mindenesetre jár az elismerés ismét Leaónak, aki már sokadjára dönt el meccseket a megmozdulásaival, góljaival, gólpasszaival. Nagyon sok embernek fogalma sincs arról, hogy milyen kincs van a keretünkben a támadósor bal szélén, csak ész nélkül "Nyegleo"-znak meg flegmáznak.

Reijnders is nagyot ment a meccsen, kár azért a kapufáért, nagyon megérdemelte volna a gólt. 7 meccs, 6 győzelem, 1 vereség, azért ez elég pofás szezonrajt, még a derbitől eltekintve is. Szerintem még a legoptimistábbak sem gondolták volna, hogy 7 forduló alatt a megszerezhető 21 pontból 18 pont zsebben lesz. A Roma és a Lazio legyőzése is nagyon fontos volt, emellett pedig eddig a középcsapatok és a kiscsapatok ellen is jönnek az eredmények. Szóval jár az elismerés az új Milannak és a folyamatosan szidott Piolinak is.

Kemény meccs lesz Dortmundban, de ha olyan hozzáállással, elszántsággal és kedvvel fociznak a srácok, mint a Newcastle ellen (és még egy kicsit pontosabbak lesznek a kapu előtt), akkor nem lesz gond.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.10.01. 20:31