2023-05-28 Juventus...
 

2023-05-28 Juventus-Milan

Oldal 2 / 2
 
ACM_GRA
(@acm_gra)

Érdekes egyébként a Milan megítélése szurkolói szempontból. Nagyon relatív. Én 2003 óta szurkolok a csapatnak, és volt szerencsém megélni hála a csodákat és sajnos a poklot is. (nyílván vannak akik már jóval régebb óta szorítanak a Milannak és láthatták például a legendás tulipánosokat, stb) Ha az igazi Milan szintjén nézném a dolgokat, akkor azt mondanám sokkal több van ebben a csapatban és nem vagyok maximálisan elégedett. (és akkor még finoman fogalmaztam) Ha viszont 2014 és a 2018 közötti korszakot veszem figyelembe, (Montella és társai) akkor meg összeteszem a két kezem és azt mondom, hogy végre van egy nagyszerű csapatunk! Egy olyan csapatunk ami kétségkívül potenciállal rendelkezik, ahol egy nagyon tehetséges Leó rúgja a bőrt, egy piszok gyors Theo, vagy egy rendkívül magabiztos Maignan és a sort lehetne folytatni. Egyszóval egy szerethető brigád benyomását kelti számomra a Milan (már évek óta) akiket örömmel megnézek a San Siroban, élőben. 🙂 Viszont… Valahogy a Milan számomra egybeforrt a Bajnokok Ligájával, a nagy szívvel, a hűséges és szerethető játékosokkal, a lehengerlő és kreatív játékkal (nyilván mindig nem lehet hengerelni sem), valahogy ebből kifolyólag az elvárásaim magasak, ha a Milan szintjén nézem a dolgokat. Meg persze abból kiindulva, hogy ez a csapat tavaly scudetott nyert, BL-elődöntőbe jutott. Ha ebben a Milanban nem lenne lehetőség, szerintem messze nem kapna ennyi (olykor jogosan) kritikát. (nem a xarozásra gondolok kritika alatt) Nem tudom már melyik nagyszerű edző mondta, hogy a kritika valahol egy rejtett dicséret is. Ami érdektelen, azzal nem foglalkozunk annyira. Én csak remélni tudom, hogy lesz még sikerekben részünk az elkötelezendő években!

 

A hozzászólás módosítva: 11 hónap telt el 2 alkalommal , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.29. 21:00
HegyalJani reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Pont egy olyan napom volt ma, amikor csak kerestem egyetlen indokot is, hogy miért is kellett ma felkelnem. Hát megtaláltam :). Köszönöm! 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.29. 21:41
HegyalJani reacted
Lansky
(@lansky)

"Lehet úgy is, ahogy Lansky szokta 3635 sorban, többféle szempontból, olykor már túlmagyarázva és természetesen egy-egy (néha oda nem illő) NFL-es példával megfűszerezve.." 😀 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.29. 21:59
gumicsiga
(@gumicsiga)

@acm_gra Nagyon jól fogalmaztál, kaptunk tüzet-vizet az utolsó 10 évben, én ezt az időszakot kicsit kibővíteném, 2012-től 2020-ig,nálam ez egy egybefüggő vergődés volt 8 éven keresztül, mivel igazából egyszer e tudtunk az első négy közelébe kerülni. 2021-ben jutottunk vissza a BL-be egy ezen a téren teljesen rutintalan csapattal.

Ha összegeznénk az elmúlt két éve és előtte a 8-at, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó dolgok történtek velünk 2021 után, volt pár blama,de nem feltétlenül ezekre kell emlékezni. Egy ép és teljes kerettel szerintem jobbak lehetünk, idén is jobbak lettünk volna, ha van a szezonban végig Ibra, Maignan stb,stb..

Sorozatban 3. éve leszünk ott a BL-ben és remélhetőleg jövőre a bajnoki címért is versenyben lehetünk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.31. 15:57
Oldal 2 / 2