2023-04-29 Roma-Mil...
 

2023-04-29 Roma-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombaton kora este a Roma otthonában lép pályára az olasz bajnokság 32. fordulójának rangadóján. A két együttes azonos pontszámmal áll a tabellán és rendkívül fontos összecsapásnak ígérkezik a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolásáért folyó versenyben. A mérkőzést szombaton 18:00-kor rendezik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.04.28. 20:40
ACM_GRA
(@acm_gra)

Saelemaekers gólja vélhetően utólag aranyat érhet és lehet ez az 1 pont kell majd a végén a BL-hez. Borzasztó mérkőzés volt, jobb mihamarabb elfelejteni. A Roma megölte a játékunkat, gusztustalan anti focit játszva. Ja, és egy kiállítás elmaradt, újfent tévedtek a kárunkra. Ami pozitívum, hogy pontot szereztünk és szerencsére a közvetlen riválisokra is nehéz mérkőzés vár. (Inter/Lazio/Juve)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.29. 20:18
Dio
 Dio
(@deeo)

Az iskolapéldáját láthattuk, hogy milyen az amikor egy favágó csapat találkozik egy ostoba játékvezetéssel, de Orsato pontosan azt hozta amit vártunk tőle, legalább újat nem mutatott. Engedte a kemény játékot, Alexisnek majdnem a lába törött emiatt, sárga, mi más. Szokásos olasz játékvezetés, karaktert nem ér már ezen bosszankodni.

Egyik csapat sem érdemelt győzelmet, teljesen jogos az x, konkértan néha NB2 színvonalas volt a meccs. Katasztrófális megoldásaink voltak nekünk is. A Tonali - Bennacer párossal minden edzés után 2 óráig még beadást gyakoroltatnék, mert egyszerűen ez a kabaré szint már. A legsötétebb Abate időket idézik ezek a beívelések.

Ostoba gólt kaptunk, lehet ellökték a rajzfilmfiguránkat (CDK), de hárman nem tudtuk megjátszani a labdát egy öt méteres körben, érthetetlen tényleg. A csodával egyenlő, hogy ez utána mégis x lett. HálIsten a Roma nem lépett el.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.29. 20:20
tupi
 tupi
(@tupi)

Most már értem miért is nem nyertünk eddig a Roma ellen amikor Orsato volt a sípmester 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.29. 20:39
Anselmo
(@anselmo)

Nem tudom, mi volt a meccsterv. Értelemezhetetlen. Elképesztően örül most az ember egy ilyen meccs után az 1 pontnak, holott a jelen helyzetünkben ez igazából egy szar eredmény. De nem annyira szar, mint a játékunk, és főleg nem annyira, mint a 0-1 lett volna, amellyel minden elúszott volna, mert azzal 6 fordulóval a vége előtt 1 meccsen kívülre kerültünk volna az egyetlen még megelőzhető csapattól. Mondani sem kell, az mit jelentett volna a továbbiakra nézve...

A sors valahol duplán is igazságot szolgáltatott: egyrészt a Roma ma messze nem érdemelt győzelmet (ahogy mi sem természetesen), másrészt így volt ez stílszerű a januári 2-2 drámai végjátéka után, ahol velünk történt meg ugyanez, és indultunk el a lejtőn. Vajon a Romával most akkor mi lesz? De ezt félretéve, látszott, erősen átütött ma a játékunkon, hogy csak az 1 pontért jöttünk ma ide. Meglett, gratulálok. Óriási matekolás zajolhatott a Casa Milanban a héten, hogy mi kell, mennyi kell, stb. Remélem nem számolták félre a klub tudóselemzői, adatpornósai, és úgy centizzük ki az egészet, hogy a végén pontazonossággal és egyel jobb gólkülönbséggel fogjuk megelőzni a Romát és az Intert is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.29. 21:06
R66
 R66
(@r66)

Sok szempontból bosszantó mérkőzés volt, de azt hiszem, hogy Rómában az 1 pont szinte bármikor vállalható eredmény. Bár azt hozzá kell tenni, hogy sokra nem megyünk vele. Ami előzetesen várható volt, hogy Mourinho nagyon megszervezi majd a Roma védekezését és hát ehhez megvan a minőség is. Az ilyen csapatok ellen nem csak a Milan, de szinte bárki nagyon megszenvedne. Pioli nem nagyon tud mit csinálni azon kívül, hogy felpakolja a legerősebb kezdőt és reménykedik, hogy a húzóemerek jó napot fognak ki. Ha meccs közben kell belenyúlnia a dolgokba, akkor finoman szólva is limitáltak a lehetőségek.

Összességében azt gondolom, hogy maga az eredmény vállalható és a bosszantó inkább az, hogy mennyi pontot elhullajtottunk a kis csapatok ellen. Ha ott jobban teljesítünk, akkor most nem lenne miről beszélni. Pokolian nehéz lesz odaérni a BL helyek egyikére.

u.i.: Remélem Orsato arcát azért valaki belenyomja egy tál gőzölgő milánói makaróniba.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 08:46
ACM_GRA
(@acm_gra)

Tényleg az a megnyugtató valamelyest, hogy a többiek is képesek bármikor, bárki ellen pontot, pontokat hullajtani. A Bologna-Juve is meleg, de az Inter-Lazio is simán háromesélyes. Nekünk viszont kötelező verni a következő fordulóban a Cremoneset otthon, egyszerűen nem szabad és nem is lehet hibázni. Igen, valószínűleg az utolsó forduló dönt. Ez a Milan nagyon szereti az utolsó fordulóra hagyni az izgalmakat. (korábban Atalanta/Sassoulo)

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 11:18
szucsi82
(@szucsi82)

Nagyon tré lett volna ha kikapunk.Annyira X-es meccs volt ,hogy egy a végén rúgott góllal azt hittem még az egy pont sem lesz meg.Aztán szerencsére legalább az meg lett.De igazából nagyon gyenge meccs volt.Mind a két fél ügyelt arra ,hogy ne kapjon ki.Ennyi erővel le is ülhetnének középkezdés után a pályán és kártyázhatnának.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 11:37
Anselmo
(@anselmo)

Csak hát azt nem tudom, hogy ki ellen, és mikor szeretnénk esetleg nyerni is. Az utóbbi hetek balfaszkodása után az nyilvánvaló, illetve előre tudható volt, hogy a közvetlen riválisok közül legalább egyet, de inkább kettőt meg kell majd verni ahhoz, hogy esélyünk legyen a TOP4 -re. És leginkább a Romát kellett volna, mert a Lazio már túl messze van, a Juventus meg vagy megtarthatja a 15 pontját, vagy nem, de ha nyernek ma, akkor ők is 5 pontra lesznek már, vagyis hiába nyerünk ellenük, nem leszünk a saját kezünkben akkor sem. A Lazio félidőben vezet az Inter ellen, ha így marad  velük már nem is kell foglalkozni lényegében. 

Abból már nem lesz BL-indulás, ha csak a kiesőjelölteket megverjük. Most már bravúr is kell, és ezt nem láttam a csapaton tegnap, mármint, hogy ennek a tudatában lettek volna.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 13:26
rossonero01
(@rossonero01)

Az inter úgy néz ki nem tette meg azt a szívességet, hogy ezt a meccset is elszerencsétlenkedi. Ráadásul az Atalanta is feljött.. Nem szívbajos Milan szurkereknek való az utolsó pár forduló az biztos.

Tudom a fociban nincs ha, de ha a CDK, Origi, Rebic, Ibra, sorból, csak 1 hozzátette volna azt a teljesítményt amiért fizetést kapnak, már nem kellene izgulnunk a BL helyek miatt. Kész csoda, hogy egy Giroud-Leao duó elhúzta idáig a csapatot..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 14:31
ACM_GRA
(@acm_gra)

Így, hogy nyert az Inter, ha jól számoltam, akkor sajnos màr nem a mi kezünkben van a sorsunk…

Ugyanis ha az összes mérkőzésünket megnyerjük és a közvetlen riválisok is behúzzák az összes többit, akkor sem indulunk a BL-ben. (függetlenül attól, hogy vernénk a Laziot, Juventust)

Úgy tudom, azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, amiben például az Inter jobb nálunk.

Ezért ez szomorú, hogy olasz bajnokként még a BL sem biztos. 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 14:52
milandrukker
(@milandrukker)

@acm_gra Az Inter ellen a golkulonbseg miatt vagyunk hatranyban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 15:49
Gagacs
(@gagacs)

A végén ha így maradna, hogy egyforma pontszáma van az Inter, Milan, Roma hármasnak, akkor minitabella szerint az egymás ellen játszott meccsek alapján a pontok, majd gk, aztán a több lőtt gól, és végül az több idegenbeli gól dönt.

Ja, és a romák ellen lett volna a legeslegfontosabb nyerni a 3 rivális közül, mert velük a legesélyesebb az azonos pontszám. A juve ellen ugye oda nyertünk, ott az iksz is elég lenne. A lácsijót meg baxhatjuk a 4:0 miatt... 

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 17:21
Anselmo
(@anselmo)

@gagacs azért az némi vigasz, hogy tudunk majd sírni egymás vállán, amikor nyáron Origi és Ibrahimovic helyett Arnautovic érkezik majd, Ballo-Touré helyett meg a kieső Cremonese balhátvédje Valeri, és a távozó Diaz helyett CDK lesz az elsőszámú 10-es, back-upnak meg D. Maldinit hazarendelik majd a cserepadra. Mert ennél többre nem kell számítani, ha lemaradunk a BL-ről. Még az is lehet, akkor Adli is marad, és Pioli elkezdni játszatni... az már a vég kezdete lenne :D.

Persze nyilván ne sirassuk még a dolgot, van 6 forduló hátra, valakik csak fognak még pontokat bukni, miközben mi majd végigverjük ezt a maradék 6 csapatot. De nekem az a megérzésem, hogy ezúttal ez most nem lesz meg... hacsak a Juventusra utólag nem mérnek ki majd mégis valami büntetést, eltiltást, mert akkor még bármi lehet.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.30. 20:37