2023-02-26 Milan-At...
 

2023-02-26 Milan-Atalanta

Oldal 2 / 2
 
gumicsiga
(@gumicsiga)

Ezt most nagyon lazán/magabiztosan hoztunk, esélye se volt az Atalantának, szerintem ez volt a Tottenham utáni legjobb meccsünk. Lehetett volna 4 -0 is akár, ugyh összetehetik a kezüket a két gólos vereségért.

Én ezt most Pioli érdemének is tekintem, ebben a fölállásban eddig sokkal biztosabbak vagyunk, mint korábban a szezonban a 4-2-3-1-el.

Kíváncsi vagyok, hogy meddig marad a 3 védős rendszer. Így, hogy Thiaw bekerült a kezdőbe igazából megvagyunk. A problémás mindig is a jobb szélső poszt volt, Saelemaekersnek jobban fekszik a szélső KP poszt, védekezni is tud, ha úgy van elöl is kiveszi a részét, de mégse tőle várjuk a gólokat.

Ennek CDK a nagy vesztese és korábban Messiast mondtam volna, de meglepő módon Calabria helyén se volt rossz.

Szerintem jobban illik a kerethez ez a felállás (bár 5 védő kevés egy egész szezonra), CDK-nak így sajnos még kevesebb haszna lesz, viszont Diaz nagyságrendekkel hatékonyabb, mint közvetlenül a csatár mögött.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 11:39
Gagacs
(@gagacs)

@gumicsiga CDK legtöbbet CF-ot játszott a pályafutása során, ráadásul a legeredményesebb is ezen a poszton volt. Sőt, néha Second Strikert is játszott (bár ritkán), szóval én nem féltem. Csak jönne már nála áttörés.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 12:13
gumicsiga
(@gumicsiga)

@gagacs én inkább a létszámra gondoltam, nem a posztra. Eddig ő és Diaz voltak a TK poszton, így ott lesz Messias is (szerintem csak Calabria sérülése miatt volt most jobb szélen). Mivel jelenleg Messias és Diaz akik képesek gólt lőni gólpasszt adni így CDK és Saelemaekers szerintem az eddiginél jobban is a partvonalra fognak kerülni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 13:47
LireMille
(@liremille)

@rossoneri1978 Hát akkor most ez hogy is van? Kiknek bravó? Bravó azoknak, akik látták, hogy pár 1-0-ra megnyert meccs után még nincs ok arra, hogy mindent elfelejtsünk, ami januárban történt. Sajnos ki is derült fájdalmas gyorsasággal, hogy nincs itt még semmiféle Pioli-varázslat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.21. 16:15
Oldal 2 / 2