2023-02-18 Monza-Mi...
 

2023-02-18 Monza-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombaton az újonc Monza otthonába látogat az olasz bajnokság 23. fordulójában. A piros-feketék hétközben 1-0-ra nyertek a Tottenham ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg a monzai alakulat az előző fordulóban 1-0-ra legyőzte a Bolognát. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.02.17. 20:23
bubu971
(@bubu971)

Nehéz meccsre számítok, hisz 11 játékossal és egy buszra való r.b.ncc.l kell megküzdenie a csapatnak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.17. 21:28
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nah! Ezt tippelje meg valaki, hogy mi várható ma este..

A várható kezdő alapján a védelemben Kjaer pihenőt kap, ami rá is fér, mert pár napja kőkemény harcot vívott Kane-el.. Úgy tűnik Thiaw végleg bejátszotta magát a kezdőbe, ami a mutatott játéka  alapján maximálisan érthető.. Thiaw játéka egyszerű, mint a faék, kőkemény és határozott..

Szélvész helyén Messias lesz a kezdő, amire nagyon kíváncsi vagyok.. Ezt a 3-5-2-t mintha a belgának találták volna ki.. Talán itt tudja legjobban kamatoztatni gyorsaságát és mentalitását, bár támadásban továbbra is kívánnivalót hagy maga után.. Egyáltalán nem hiányzik Calabria, Sőt!!!

Messias csereként lépett pályára a Spurs ellen, és abban a 15 percben is csúszott, mászott szóval szerintem jó lesz Ő ott a jobb oldalon, támadásban talán még jobb is, mint a belga..

Azzal, hogy Giorud végig játszotta a 90 percet a Spurs ellen, borítékolható volt, hogy a Monza ellen pihenőt kap.. Jó lenne, ha Origi is odatenné magát, aztán ha mégse megy neki, még mindig jöhet Rebic, vagy Ibra a végén..

Érdekes, izgalmas és szoros meccsre számítok.

Kell a 3 pont!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.18. 10:24
tupi
 tupi
(@tupi)

@hegyaljani nem nehéz megtippelni. Egy szó: gála! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.18. 14:29
Dio
 Dio
(@deeo)

Kellemetlen egy népség volt ez a Monza. A 3 pontot az hozta meg, hogy nem dobtuk ki az első félidőt ahogy szoktuk. 0:0-ás fordulással szerintem ezt nem nyerjük meg.

Most már lassan amúgy közelítjük az 1,1-es oddsot arra vonatkozólag hogy CDK nem lő gólt már ebben a szezonban. Szegény csávó, hát be van oltva egyszerűen gól ellen. Megvolt a meccslabdánk az egészet lezárni egy 2:0-al, nem jött össze, ugyanakkor ennyire átadni a területet még egy Monza ellen is óriási rizikó. Ezúttal nem fáztunk rá, de simán lehet ez volna 1:1 is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.18. 20:04
HegyalJani
(@hegyaljani)

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem rossz csapat ez a Monza.. 8 meccs óta veretlenek voltak.. Döntetlent játszottak az Interrel a Fiorentinával, verték nagyon simán a Juventust..

Az első félidő rég nem látott, jó játékot hozott, kár a kihagyott helyzetekért.. A második félidőben egyértelműen elfáradtak a srácok, de 2-3 gól még így is simán lehetett volna.. Benne volt még a lábakban a 3,5 nappal ezelőtti BL meccs..

Ismét lehoztunk egy kapott gól nélküli meccset és már helyzetünk is több volt, mint az előző két meccsen.. Kiemelkedőt egyik játékos sem játszott és lefelé sem nagyon lógott ki senki.. CDK-t szegényt már komolyan sajnálom.. Lehet tényleg csak egy gól kéne neki és megváltozna minden..  

Messias góljának örülök.. Várható volt, hogy támadásban jobb lesz a belgánál.. Ritkán lő kapura a brazil, de abból nagy százalékkal kaput is talál.. Próbálkozhatna többször, mert nagyon jó bal lába van..

Értékes 3 pontot szereztünk egy stabil Monza ellen, és ha korábban jogosan kritizáltuk a csapatot, akkor most próbáljunk már meg egy kicsit örülni is.. Sokan most is csak a negatív dolgokat látják meg..

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.19. 08:26
Gagacs
(@gagacs)

Tényleg azért, hogy ne csak akkor írjak mikor sz@r a csapat. 🤣 
Hála az égnek a 3 pont megvan. Első félidőbe tényleg nincs mit belekötni. Hacsak nem a helyzetkihasználásba. De az a 2-ban sem volt jó. Ez az egy negatívum volt részemről. A végén ráfázhattunk volna, mint a romák ellen. Most Fortuna velünk volt. Szóval a helyzetekből többet kellene belőni, és akkor rendben leszünk.

Alakul egy hasonló 1:0-ás széria mint tavaly ilyen tájt? 🤣 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.19. 11:59
kissheva
(@kissheva)

@gagacs Ha mostantól minden meccset megnyerünk 1:0-ra, akkor én azt aláírom, még ha meccsenként 5 évet fogok öregedni a játék képe miatt, akkor is.
Valószínű Scudettot akkor sem fogunk nyerni viszont bl-t igen 😀

A meccshez nagyon nem tudok még mit hozzáfűzni, amit előttem nem ne mondtatok volna.
Cdk-ról az első két meccsén azt mondtam, hogy zseni a srác, mert el-eltűnt a mezőnyben, de voltak olyan megmozdulásai és kulcspasszai, amik kb Iniesta szintű zsugák voltak. Aztán azóta a csóró srác olyan mélyre került, hogy fél év alatt egyetlen ilyen mozdulatot sem láttam tőle. Amikor játszik, kb semmit nem tud hozzátenni, és a többiekhez képest szinte mindig lefelé lóg ki. Egy gól valószínűleg tényleg jót tenni neki, de nem tudom, hogy ennyi elég lenne-e neki ahhoz, hogy 180 fokos fordulatot vegyen a játéka, és elkezdjen brillirozni. Mentálisan nagyon rendbe kéne tenni a palit. Lehet össze kéne zárni Zlatannal egy hétre, hátha kapna egy kis önbizalom növelő fröccsöt

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.19. 14:29
Anselmo
(@anselmo)

Szerintem egy borzasztóan értékes 3 pontot szereztünk Monzában, sokkal többet ér, mint amennyinek gondolná az ember. Ez a Monza Palladino alatt kegyetlenül össze lett rakva, a nagyokat is simán fingatják, és biztosra veszem, hogy ha nincs ez a januári összeomlást követő maximális koncentráció és odafigyelés, akkor ezt mi se úsztuk volna meg. Aki csak egy kicsit is nem veszi komolyan ezt a Monzát, az nagyon megszívja ellenük. Nyilván újonccsapat, de a költségvetést, keretet és az egész hátterét ismerve azért tudható volt, hogy itt középhatalom születik majd - legalábbis rövidtávon, amíg Berlusconi mögöttük van. 

Az mindenképpen érezhető, hogy a védekezésünk kezd azért stabilizálódni, ha az Atalanta ellen összejön egy jó eredmény a hétvégén, akkor kijelenthető, hogy kimásztunk a gödörből. Egyének szintjén nem tudom, mennyire érdemes belemenni. Itt most érezhetően éppen az a cél, hogy újra csapatként működjünk együtt, szélesebb amplitúdón mozgó egyéni teljesítmények nélkül akár. Talán De Ketelaere kapcsán tenném meg egyedül. Én azt hiszem, egy gól önmagban még nem lesz elég neki, őt teljesen újra kell építeni. Én látom benne a fantáziát és hiszem, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak hosszútávon, de legkorábban ősztől, a 2023/24-es szezontól kezdve. Ez jó nyári alapozás és némi nyugalom (hogy már senki nem vár tőle semmit) jót fog tenni a lelkének. Illetve elég árulkodó, hogy Ibrahimovic - bár állítólag már a Torino ellen készen volt - de még a Monza ellen sem kapott egy percet sem (és meglepne, ha akár az Atalanta ellen kapna).   

Ha már itt tartunk, az Atalanta váratlan hazai bukása hatalmas ajándék volt nekünk, így kevésbé lesz ott a kés a torkunkon vasárnap. De  többi rivális számára megint nagyon kényelmes párosítások jönnek hétvégén, úgyhogy kikapni tilos lesz a San Siróban. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.20. 10:36