2023-01-29 Milan-Sa...
 

2023-01-29 Milan-Sassuolo

Oldal 2 / 2
 
Lansky
(@lansky)

@anselmo Mintha kimaradt volna egy "nem" szó... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.29. 16:48
Anselmo
(@anselmo)

@lansky de vajon tényleg kimaradt?? 😇

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.29. 16:52
kissheva
(@kissheva)

Vajon lesz meccs legjobbja szavazás? 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.29. 17:51
Anselmo
(@anselmo)

@kissheva túl sok van belőle. Az összes szurkoló, aki végignézte. Aki pedig az elmúlt 5 meccset is végig látta, annak az MVP-n felül boldoggá avatást is adhatnának. 

De ha ragaszkodunk a játékosokhoz, akkor nálam a mai nap legjobbja Cerci vagy Diego López volt.

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.29. 19:37
Rakuzan
(@rakuzan)
Szánalmas.
Nem ezt érdemlik a szurkolók.
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.29. 21:59
szucsi82
(@szucsi82)

"Rajtatok a mez, rajtunk a szégyen"
Nekem meg ez az idézet jutott eszembe a meccs után.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.30. 07:40
Dr. KOTasz
(@dr-kotasz)

Az Örökség című filmben Bohus is kijelenti, hogy ez már nem is világ körüli utazás, Irenka, ez űrutazás!

Nos, mi is kijelenhetjük, hogy ez már nem csupán lejtmenet, hanem szabadesés. Őszintén szólva én nem hiszem, hogy önmagában ezt egy kapuscsere (Mike visszatérését is beleértve), vagy edzőváltás meg tudja állítani. Nyilván valaminek ettől függetlenül kell történnie, de innentől szerintem nyárig egy rohadt nagy botladozás és szenvedés lesz a szezon. Nem szeretném persze, hogy így legyen, nem okozna örömöt sem, hogy jaj, de én ugye megmondtam, ez inkább csak egy rossz előérzet.

Edzőt ettől függetlenül az eddigiekből kiindulva nem fogunk váltani, ahhoz pénz is kellene, meg bármiféle koncepció, az meg eddig fiatal, majd parkolópályára tett játékosok megvételében csúcsosodott ki. 

A megoldás valamiféle szerkezeti és/vagy játékosbeli váltás jelenthetne, csak a formációt nem szezon közben szokás váltani, hanem ennek egy már meglévő és begyakorolt válasznak kellene lennie az esetleges gebasz bekövetkeztekor, de ez sem újkeletű probléma (mármint az, h semmiféle válasz nincs a - akár meccs közben - felmerülő változásokra, történésekre). A játékosok kb. ugyanez, a legkönnyebb dolga akkor lenne a mesternek, ha Krunic egyszerre tudna beállni a kapuba, és ellátni a két szélső hátvéd, valamint az irányító és a jobb szélső feladatát. A többiek meg marha jól néznek ki a padon.

Javaslat a következő meccsek megtekintéséhez szintén a fentebb említett filmből: Sört, rummal!   

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.30. 08:43
Anselmo
(@anselmo)

Persze, teljesen egyértelmű, hogy nem Maignan / Tatarusanu vonalon kell keresni a fő okokat, ez csak egy nagyon pici szelete a dolgoknak. Azt gondolom, hogy ilyen szintű "leolvadást" nem tud indokolni egy-két játékos cseréje, sem a fáradtság. Valami alapjaiban rengett meg, és csak sejtéseink lehetnek ezzel kapcsolatban, mert őszinte kommunikáció nincsen kifelé. Pioli már-már csankjánosi szinteket üt meg a meccs előtt/utáni nyilatkozataiban, mint legutóbb: "Változtatni kell, ez nem kérdés. Ami jó, azt meg kell tartani, ami rossz, azt ki kell javítani..." Hát ennél lejjebb nincsen, és ez arcpirító. Miközben történelmi léptékű megaláztatásokat szenvedünk el most 5 meccs óta folyamatosan. Szánandónak tartom mind az ő, mind Maldini kommunikációját, de ebbe most nem mennék bele, mert ők is egyfajta kényszerpályán mozognak, aligha önszántukból hangoznak el ezek a vállalhatatlan gondolatok. 

Én azt hiszem a gond a tulajdonossal van. 

Ez a Cardinale és a RedBird nem szépítem: egy moslék. Valószínűleg hazudtak és megtévesztettek mindenkit, részben Maldiniéket, részben a játékosokat, akiknek aligha azt ígérték, hogy ez középszerű csapatokra jellemző üzletpolitika és ambíció lesz a standard. Mint utóbb kiderült, Maldini maradásának feltétele az volt, hogy szabadkezet kapjon az igazolásoknál a meghatározott büdzsén belül. Ezt vonakodva, de meg is kapta nyáron. Cardinale meg nem felejtette el, hogy pisztolyt tartottak a fejéhez, és most kicsinyes bosszúval szórakoztatja magát, a bajban sem adva segítséget, hogy öncélú "pedagógiából" megleckéztesse őket. Olyan ez, mintha rászólnál a gyerekedre, hogy ne játsszon az ollóval, majd mikor mégis megvágja magát, orvos helyett hagyod inkább elvérezni, csak hogy megmondhasd, hogy te előre megmondtad... Megkockáztatom, SOHA ilyen gondatlan, lélektelen, rossz tulajdonosa nem volt a Milannak. Vagy talán csak Giussy Farina idejében a 80-as évek első felében. A Juventus bizonyos tekintetben még a 15 pontos levonással és esetleges kizárással is jobb helyzetben van, mint a Milan: a tulajdonosa csalni, hazudni és képes a klubjáért, amely összeforrott vele. Amely egyfajta zálog a talpra állásra. A RedBird meg mit akar? Cardinale még a meccsek környékére sem megy, tán még az se menne, ha arra kérnék, hogy név szerint soroljon fel 3 játékost a keretből.  

Én azt hiszem, itt most mindenki csalódott és kiábrándult. A játékosok, akik (egy kivételével) elkötelezték magukat hosszú távra, a szakmai vezetőség és a szurkolók is. A Milan-projekt hitelessége alapjaiban kérdőjeleződhetett meg, és ennek végzetes hatásai lehetnek.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.30. 10:54
bubu971 reacted
Oldal 2 / 2