2023-02-05 Inter-Mi...
 

2023-02-05 Inter-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap este a városi rivális Inter ellen lép pályára az olasz bajnokság 21. fordulójában. A várakozások szerint több mint 75 ezer néző lesz és teltház előtt rendezik meg a milánói derbit. Az összecsapás 20:45-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.02.04. 20:00
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nehéz olyan okot találni, ami alapján kijelenthető, hogy van némi esélyünk az esti rangadón..

Lehet pont ez az egyetlen esélyünk, hogy teljesen esélytelenek vagyunk..

A Csapat mentálisan teljesen romokban, Piolinak fogalma sincs arról mit csinál.. Fogalma sincs arról, hogy rángassa ki a srácokat a gödörböl..

Egy biztos, ha Tata véd (márpedig Ő fog védeni) az esélytelenség esélyét is elveszítettük..

Abban bízom, reménykedem, hogy nem lesz csúnya a vége..

  • Nehéz esténk lesz nekünk, Milan szurkolóknak..
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 08:29
kissheva
(@kissheva)

Az utóbbi egy-két év jó szereplése miatt izgatottan vártam minden meccsnapot, hiszen üdítő volt látni a kiböjtölt 7 év után, hogy végre valami elindult, és olasz viszonylatban eredményesek tudunk lenni. Az utóbbi hetek hatására viszont még az említett 7 év mélypont közepette is jobban már a meccseket, mint jelenleg. Akkor legalább tudtam, hogy kutyák vagyunk, de most... a teljes kilátástalanságot látni csak a pályán egy olyan csapattól, aki tavaly Scudetto-t nyert.

Biztos vagyok benne, hogy a koszosok ma is úgy fognak felmenni a pályára, hogy széttépjenek minket. Ezt egyébként még ha jó passzban is vagyunk, marhára hiányolom a mi hozzáállásunkból. Mi amolyan jófiúk szoktunk lenni még az ilyen meccseken is.

Ami a csapat várható összeállítását illeti...hát sok jóra nem számítok, de Messiast megeszik majd vacsorára a sinter középpályásai.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 09:13
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Igen, én pontosan ugyanezt érzem. Hogy nehéz estéje lesz minden Milan-szurkolónak. Rég volt olyan, hogy tulajdonképpen nem is izgalommal vegyes várakozással tekintek egy derbire, hanem kb. úgy, hogy minek jön ez már megint...

Mindent elárul a csapat helyzetéről. Pedig kikapott az Atalanta. Lehetne előzni már egy döntetlennel is :D. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 09:19
dzsozy
(@Gunz)

Nincsenek nagy elvárásaim a csapat felé. Törjék meg a sormintát és ne 6-ot kapjanak (vagy többet). Jelenleg azt érzem, hogy egy lottó ötösre is nagyobb a sansz, mint, hogy itt nyerjen a csapat. 

Nagyon borúlátó vagyok, nemcsak a ma estével kapcsolatban. Az első reménysugár Mike visszatérése lesz. Én a srácok helyében edzésen lerúgnám Tatát. (és nem azért mert román)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 12:43
Anselmo
(@anselmo)

Közben eldőlni látszik, hogy Pioli megint kihagyja a kezdőből Leao-t, hát nem tudom, mit mondjak... nem ezzel fogjuk meggyőzni, hogy érdemes itt maradnia. Gyakorlatilag tálcán kínáljuk fel a kést a saját lemészárlásunkhoz ma estére azzal, hogy Origi + Giroud egyszerre lesznek a pályán, a portugál meg nem. Pioli teljesen elvesztette a fonalat, édes Istenem... Messias mint mezzala, Leao stabil cserejátékos lett, Tatarusanu pedig beszedhet 38 gólt is 3 meccs alatt, akkor sem tudja kiírni magát a kezdőből. 

Soha a büdös életbe nem gondoltam volna ezt 2022 egyetlen napján sem, de a klub történetenek egyik legsötétebb és legszomorúbb pillanatát éljük. És ezért a nap végén valaki(k)nek felelnie kell. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 13:18
tupi
 tupi
(@tupi)

Na ez most nem egyszerű eset.. Meccsek óta várom, hogy a Miszter változtasson valamit. Most megteszi és nem tudom tökös-e vagy helikopter.

Leao kihagyása egy derbin azért elég bevállalós, de tegyük hozzá utóbbi meccseken nyújtott teljesítménye alapján édes mindegy ott van-e vagy sem. Viszont továbbra is ő a legjobb játékosunk, akinek elég lenne 1-2 villanás.

Vranckx és Adli továbbra se fér be posztjukra, mert inkább a nagy munkabírású Messiast kezdetjük ott, aki életében nem játszott szerintem ilyen poszton.

Calabria helyett szívesebben látnám Alexist a kezdőbe, számára nem gond ha vissza kell segíteni, és előre talán többet tud hozzátenni mint a "CSK".

 

Ahogy említettem az elején megkaptam a várva várt változást, hamarosan meglátjuk mi sül ki belőle 🙂 Forza!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 15:02
Anselmo
(@anselmo)

És tényleg megcsinálta. 

Ebből vagy váratlan siker lesz, vagy (nagyobb eséllyel) tragédia. Pioli teljesen elvesztette a talajt a lába alól, a végletekig kétségbeesett, és mintha.... na mindegy: ha ez a meccs ezek után nagyon rosszul sül el, akkor azonnal el kell küldeni. Nem csak a játékosokkal, de mintha vele is nagy gondok lennének mentálisan és pszichésen. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 20:24
Dio
 Dio
(@deeo)

Ugyanígy gondolom én is. A Pioli éra most érte el a teljes mélypontját, már olyan kétségbeesett húzásokkal, ami a józan ítélőképességet is megkérdőjelezik. Nem tudom a csapat első félidei teljesítményét egy Seria A-s csapatéhoz hasonlítani, mert egyszerűen nem az. Ez a csapat fél éve bajnok volt, most úgy bekkel a városi derbyn mintha nem egy ligában játszanának. Az inter térfelén nem tudtunk értékelhető megmozdulást felmutatni. Kedvetlen, dekoncentrált játékosok, fogalmatlan edző, nulla csapat. Ez lett az olasz bajnok februárra. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 21:33
Anselmo
(@anselmo)

Piolit azonnal meneszteni kell.Ilyen félidőt és ilyen döntéseket, ilyen teljesítményt nem lehet megbocsátani. Főleg ilyen nyilatkozatok után. Egy derbin, címvedőként. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 21:36
Tibo
 Tibo
(@Tibo)

Tottenham ellen hogy állunk fel? 11 en a kapuba?

Az a baj, hiába van ember fölény, ezek már 1 méteres passzt se tudnak megcsinálni, ugyanott vagyunk, mint Pioli előtt. 

Sajnos el kellene küldeni, mert új impulzus kell ennek a csapatnak, akármi.

Szégyen volt ez a félidő, hiába 1-0 de ha 0-0 lenne akkor is. 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 21:43
Anselmo
(@anselmo)

@Tibo akárhogy is, én azt a két meccset fogom még biztosan megnézni ebben a szezonban, a többi nem érdekel mostantól. Sosem hittem, hogy ezt mondom, de erre a szarra én nem vagyok kíváncsi. Lélektelen, indiszponált, beszari játék, világtalan edző. 

Nagyon komoly, és egyáltalán nem felszínes problémák vannak. És szerintem még egy ideig nem is tudjuk meg, mi történt valójában. Nem lesz meg a BL-indulás. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.05. 22:51
R66
 R66
(@r66)

Ez bizony kegyetlen volt. Botrányos egyéni teljesítmények egész sorát láthattuk ma is. Calabria istentelenül buta és középszerű. Korábban legalább a védekezést úgy, ahogy megoldotta, de már azt sem. Minőségi javulás volt Saelemakers beállása. Gabbia-nak már a mozgása is olyan, mint egy megszeppent óvodásnak, aki telerakta a pelust. Lehet, hogy Thiaw sem lesz az új Nesta, de rajta legalább látszik a sebesség, atletikusság, ami a mai modern fociban alapkövetelmény. Tonali és Krunic szintén gyenge volt védekezésben, nagyrészt folyton elkéstek, nem tudták szűrni a sinter támadásait, de cserébe legalább a támadásépítéshez sem tudtak sokat hozzátenni. Rossz passzok, elvesztett labdák tömkelege. Messias-t pedig hagyjuk is. Cremonese szint a pali. Hatalmas hiba volt őt leigazolni. Maldini szerintem részeg volt, amikor ezt kitalálta. Origi-Giroud páros szintén botrány. Szinte egy párharcot nem bírtak megnyerni, gondok voltak a labdakezeléssel is.

És persze ne menjünk el Pioli mellett sem. Napestig lehetne sorolni mennyi dolgot rontott el. Köszönjük a Scudettot-t, úgy gondolom abban neki is hatalmas része volt és nem csak az Ibra-faktoron múlt, de ez a kapcsolat egyszerűen elfáradt. Voltak jelei a visszaesesésnek, de nem tudott mit tenni ellene. Mennie kell. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.06. 06:19
szucsi82
(@szucsi82)

Ez katasztrófa volt tegnap.
Igazából az volt a kérdés ,hogy mikor kapunk gólt.
Hiába volt 2 csatár elől ha támadni sem akartunk.
Lövésem sincs mit akartunk tegnap játszani.
Szégyenteljes játék volt.
Számomra ez volt az utolsó meccse Piolinak.Persze nem én döntök de kíváncsi leszek meddig húzza.
Nincs már meg a fire már benne sem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.06. 06:58
Rakuzan
(@rakuzan)

Valamit most már lépni kellene. Ha a játékosállományba nem nyúltunk bele, akkor a szakmai stábba kellene. Így is nagyobb volt a türelem a kelleténél. Példátlan ez a lejtmenet, amit bajnoki címvédőként nyújtunk. Meddig várunk? Amíg kizúgunk a BL-ből és visszacsúszunk a 10.helyre?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.06. 07:02
Oldal 1 / 2