2022-10-01 Empoli-M...
 

2022-10-01 Empoli-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

MATCHDAY! A válogatott szünetet követően a Milan ma este az Empoli otthonába látogat az olasz bajnokság 8. fordulójában. A piros-feketék az előző fordulóban 22 veretlenül megvívott bajnokit követően kikaptak a Napoli ellen, míg az Empoli 1-0-ra legyőzte a Bologna együttesét. Az összecsapás 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.10.01. 08:03
tupi
 tupi
(@tupi)

Válogatott szünet után kifejezetten nehezek az első meccsek. Tourétól egy meglepi jó teljesítményt várok illetve egy clean sheet-et a csapattól 🙂

 

Forza!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.01. 20:22
HegyalJani
(@hegyaljani)

Egy ilyen mérkőzés után nulla hozzászólás.. Érdekes.. Bezzeg, ha maradt volna az X menne a fröcsögés ezzerrel.. Na mindegy..

Aki csak az eredményt látja mondhatná, hogy sima meccs volt, pedig mennyire nem volt az.. Sima lehetett volna, ha az elején Leao és Szélvész berúgja a helyzetét, de ugye a "ha" itt sem játszik, uh. maradt a szenvedés..

Persze tudtuk, ahogy tup1 is írta, hogy válogatott szünet után nem szoktunk parádézni, ráadásul Theo és Maignan is hiányzott..

Hihetetlen ez a Rebic.. Alig van játékperce, és mégis van három gólja.. Mi lenne, ha egészséges lenne..?

Tourén látszott, hogy nincs formában, nincsenek játékpercei, nem is játszott jól, de szerencsére ezt az Empoli ellen kellett bizonyítania.. És ne felejtsük el volt egy nagy mentése, a gólja pedig önbizalmat adhat neki.. Szüksèg lesz rá, mert brutális sorozat előtt állunk.. 

Leao meg egyszerűen zseni.. A helyzetkihasználásán ugyan bőven lehetne javítani, de amikor kellett, akkor megvillant.. Én a 97. percben láttam azt előszőr, amit szinte mindenki emleget vele szemben.. Flegma..  De jó értelemben volt flegma (már ha van ilyen), mert kb. már labdavezetés közben vigyorgott, és ahogy átemelte a kapus felett a labdát az tényleg flegma és laza volt.. Imádtam 😁

Kár a kapott gólért, Maugnan azt a lövést tuti kiszedte volna.. Nagyon várjuk vissza a párducot..

Ui.: Vajon a két védő utolérte már Leaot? 😃

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 08:28
tupi reacted
kissheva
(@kissheva)

Őszintén szólva könnyebb meccsre számítottam, de megint csak igazolódott, hogy magunknak tettük nehézzé. Kimaradtak az elején a helyzetek, és a kis csapatot pedig lassan visszahoztuk a meccsbe. Különben ez az Empoli a lehetőségeihez mérten nem játszott rossz futballt. Néhány csapat orra alá még borsot fognak törni.

Rebic góljának örülök, remélem önbizalmat ad majd neki. Nagy szükségünk lesz rá(is) az elkövetkező hetekben. Már-már embertelen ez a meccsszám, amit most játszania kell a csapatoknak. Nem is csoda, hogy ennyi sérült van, és ezeknek a 90%-a izomsérülés, vagy fáradásból adódó sérülés. Jó lenne, ha már valaki felszólalna ez ellen úgy komolyabban, mert teljesen kizsigerelik a játékosokat.

Piolinak meg fel van adva a lecke, és lassan jó lenne beépítenie az új játékosokat, illetve azokat, akik eddig kevesebbet szerephez jutottak, mert pár hét múlva már a szertárost is nevezni kell majd a keretbe.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 08:54
Nagir
(@nagir)

1-1 után konrétan kimentem a szobából és csak hallottam, hogy megint vezetünk... Nem hinnem, hogy egyedül engem baszott fel a román bénázása... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 09:48
tupi
 tupi
(@tupi)

Tegnapi meccs egy képben 😀

https://i.ibb.co/j8DFRZG/lbz4qijhear91.png

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 10:25
Nagir reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Azért ez a meccs az abszolút kötelezők egyike volt. A drámaisága kétségkívül ad neki egy másféle színezetet is, de azért nem szabadott volna, hogy ez így alakuljon. A 3 pontot nyilván soha nem kell megmagyarázni, így most sem, de túlreagálni sem.

Széthajtott, kifacsart játékosokkal megyünk előre, borzasztó nézni, hogy egymás után jönnek a sérülések, amelyek egyszerűen az embertelen túlterhelésből adódnak. Ilyen körülmények között egy kiesőjelölt ellen is élet-halál meccseket kell vívni, ezt láttuk tegnap is. Ennek az Empolinak eddig összesen 1 db győzelme volt (a veretes Bologna ellen), mégis brutálisan nehéz meccs volt. És a neheze még csak most jön. Felháborító, hogy az UEFA némi konyhapénzért emberek ezreinek az egészségét és karrierjét veszélyezteti. És ez az egész szezon erről fog szólni...

Le a kalappal a srácok előtt, hogy ilyen körülmények között is hozzuk, amit lehet. Ezzel ugyan jelenleg még a TOP4-ba sem férünk be (hacsak az Udinese nem kap ki holnap), de mégis nagyon rendben van ez a lehetőségekhez képest. Most minden pont, 3 pont életbevágó siker, így a tegnapit is így kell nézni, és e tekintetben azért igazat adok Janinak is, hogy bármennyire is kötelező volt papíron a tegnapi csörte, mégis diadalként kell felfogni ezt a győzelmet. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 13:42
HegyalJani
(@hegyaljani)

@anselmo Pontosan a sok sérült és a válogatott szünet miatt gondolom úgy, hogy ez minden volt csak kötelező győzelem nem..

Persze, ha azt nézzük, hogy "csak" egy Empoli volt az ellenfél, mondhatnánk, hogy sima ügy, viszont ismerve a körülményeket, igenis van értéke ennek a győzelemnek a 3 ponton kívül is.. Nyilván nem kell túlértékelni egy Empoli elleni győzelmet, de sokkal fontosabb volt ez, mint aminek néhányan beállítják..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 14:24
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Igen, azt hiszem ebben egyet érthetünk!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.02. 15:14