Fórum

Edzőkérdés

Oldal 9 / 13
 
LireMille
(@liremille)

Lassan tényleg a lácokhoz kell mérni magunkat, igen. De ahogy olvasgatom a nemzetközi Milanos fórumokat, elég érdekes a helyzet. Az emberkék 80%-a teljesen el van keseredve, a maradék kb. 20% meg azért ostorozza őket, hogy legyenek hálásak a clubnak, hogy nem Ballardini, Andreazzoli, meg Mazzarri érkezett. Merthogy az is bőven benne lenne a pakliban. Abban egyet kell értsek Anselmo sporttárssal, hogy van, akinek tényleg minden jó, bármi is történik, akkor sem fog rosszat mondani ("károgni!!"), mert az ciki... vagy cikinek érzi, mert anyuka így tanította. Ez már tényleg ilyen hitvita.  

Kint a chaten/főoldali cikkek alatt is van pár csóka, aki AKÁRMI történik, az jó nekik, és oltogatja a többséget, aki mást gondol. És mondom, nem az a baj, hogy valami jó, vagy annak érzik, hanem hogy BÁRMI jó, AKÁRMI. Ha Horváth Feri jönne edzőnek, ők abban is megtalálják a frankóságot. Mert károgni nem szabad, tilos, vérciki. Én most megkövetem azokat pl. akik 1 éve azt mondták, ez a projekt nem az, aminek látszik. Akkor én voltam a hülye, mert nem hittem el, de ma bevallom, és elismerem, hogy naiv voltam. De nem sokan hajlandók erre... Istenítettem a vezetőséget, meg Piolit, meg minden, de qrva nagyon tévedtem. Kár. Szóval RÁM, nem lehet azt mondani, hogy mindig károgtam, de amikor KELL, akkor KELL. Most vérciki, ami a Milan háza táján zajlik.   

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 10:52
Gagacs reacted
dreid
(@dreid)

Nem tudom milyen lesz Fonseca, de egyrészt soha nem dolgozott még olyan erős kerettel mint a Milan, másrészt ismeri a Serie A-t és a valószínűleg a fizetési igénye sem akkora mint mondjuk Conténak.

Nem nyert még semmit, de ez nem azt jelenti, hogy nem ver rá Pioli szintjére. Nyilván neki is bizonyítania kell, mert ha nem bizonyít, akkor repül. Viszont a keretünk szerkezete fekszik a taktikájához.

Inkább a játékoskeret upgrade az ami meghatározza majd a szezonunkat.

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , dreid
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:29
HegyalJani
(@hegyaljani)

Kedves Mindenki!

Anélkül, hogy kötekednék komolyan kérdezem, hogy azok a szurkolótársak (nem kevesen vannak), akik hónapokon át mantrázták, hogy "bárki jobb Piolitól", azok most miért hisztiznek Fonseca miatt???

Szóval, hogy is van ez?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:38
LireMille
(@liremille)

@hegyaljani Te nem azt mondtad, hogy ha kinevezik, akkor majd "gratulálsz" a vezetőségnek és berekeszted a szurkolást egy jó ideig? Szóval nagyon elégedett lehetsz Fonsecával. Akkor ez hogy van? 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:47
Gagacs
(@gagacs)

@hegyaljani hallottál már olyanról, hogy "költői túlzás"? 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:49
HegyalJani
(@hegyaljani)
  • @gagacs megmagyarázni én is meg tudom.. 😉
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:53
HegyalJani
(@hegyaljani)

@liremille nem szívesen "beszélek" veled, mert egy olcsó, gyenge troll vagy, de másold már be ide, hogy hol írtam azt elégedett vagyok Fonsecával.. Nem vagyok elégedett, viszont azt sem hangoztattam naponta ezerszer, hogy "bárki jobb, mint Pioli"

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:56
Anselmo
(@anselmo)

Szerintem senki nem mondott olyat, hogy neki Kondás Elemér is megfelelne, csak ne Pioli legyen. Vagyis én ilyet nem olvastam, de lehet, hogy éppen lemaradtam valamiről. Az edző személyében is szintlépést követeltek sokan, s ez nem Fonseca lesz, de ezt nem magyarázom, hiszem tudom, hogy te is így gondolod alapvetően. Vagy nem ezt vitatod legalábbis. Te is "hisztizel" Fonseca miatt, mert különben nem mondtad volna, amit 3 napja mondtál. De ne marakodjunk kérlek, nincs értelme, éppen elég szar így is a közhangulat. Trabantot cserétünk Wartburgra, ennek mérsékelten örül a nagy többség, szerintem ezen nincs semmi meglepő alapvetően, és semmi váratlan.  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 15:57
Gagacs reacted
LireMille
(@liremille)

@hegyaljani Ironikusan értettem ember. Hiteltelen vagy, mert pár napja ment a rinyalásod, hogy te csak az eredményekre vagy kíváncsi innentől kezdve és csá. Nem mondtad, hogy bárki jobb. De más se, hanem csak azt, hogy normális edzőt akarunk. Nem akárkit az utcáról. Aztán jösz és magas lóról kioktatsz mindenkit. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:02
Anselmo
(@anselmo)

Elég legyen most már! Troll és nem troll, mindenki fejezze abba! 

Senki ne szálljon bele a másikba kérlek, nem ezért vagyunk itt egymásnak ezer éve, és amúgy sem. Kicsit zaklatottak vagyunk, ez érthető, (majdnem) mindenki csalódott, ez is. De ezzel senkinek nem lesz se jobb, se kellemesebb :).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:06
HegyalJani
(@hegyaljani)

@anselmo tartom is azt, amit akkor írtam, és igen, hisztiztem Fonseca miatt és fogok is..

Hónapok óta meccs előtt, meccs közben, meccs után egyebet sem lehetet olvasni, hogy küldjék már el a kopaszt, mert bárki jobb tőle.. 

Most úgy néz ki, hogy jön bárki és az sem tetszik sokaknak.. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:10
Anselmo
(@anselmo)

Nagyon helyes, minden ok is megvan rá :D. Mondom, a "BÁRKI" megfogalmazással én nem találkoztam, de chaten vagy akárhol nyilván ezt is elhangozhatott. Az teljesül, hogy nem lesz olasz edző, szóval neked már jó :D. Csak viccelek. 

Egyébként én is tartom. Mérhetetlenül csalódott vagyok, még úgy is, hogy kellő cinizmussal álltam a vezetőséghez így is. Ezt valahogy majd meg kell emésztenem, de ez legyen az én bajom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:16
Gagacs
(@gagacs)

@hegyaljani te kérdezted bzmg... 🤣 🤣 🤣 Minek kérdezel ilyet ha nem fogadod el a választ? A kérdésem is költői... 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:28
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo én személy szerint mondtam többször olyat, hogy már bárki, csak ne Pioli. De azért ez nyilván túlzás volt. Csak hát vannak akik mindig szó szerint értenek mindent. 😊

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:32
HegyalJani
(@hegyaljani)

@gagacs egy költői lélek veszett el benned.. nem kicsit, nagyon.. 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.24. 16:34
Oldal 9 / 13