Fórum

Edzőkérdés

Oldal 7 / 13
 
123asd
(@123asd)

Egyébként én nagyon szívesen elvállalnám az edzői posztot, ha már senkinek nem tetszik senki, persze csak ha megfelelek 🙂

 

Ha még valamit nem tudnék, majd innen segítséget kérek 😀

 

Tehát mondom, én nagyon szívesen leszek a csapat edzője, csak annyit kérnék, hogy ne kóveteljétek a távozásom ha nem nyernénk semmit elsőre, cserébe viszont triplázni fogok 😎

 

Tehát ha itt sokan beleegyeznének, akkor megpróbálkoznék a feladattal 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.21. 18:44
Anselmo
(@anselmo)

@gagacs Nagyon szívesen lemondanék róla, csak végre legyen már a Milan ismét az én Milanom 😂. Vagy legalább a szándékot látnám, hogy tényleg ezt akarja valaki teljes szívéből. És nem csak a PR-teamet dolgoztatják ezerrel a sok olcsó klisén. De nem tudom, megérem-e még.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.21. 19:57
Gagacs reacted
LireMille
(@liremille)

@123asd Megfelelnél, mert te olcsó vagy. Itt most más nem számít, minthogy olcsó legyen, és lehetőleg még az edző fizessen a clubnak, és ne fordítva. Téged is bármikor szerződtetnének, ha ezzel teljesül, hogy ne kelljen pénzt kiadni. Ha valamibe jó ez a vezetőség, akkor abba, hogy egyetlen félkrajcárt se adnak ki feleslegesen, mindent rongyosra kielemeznek, és ők most úgy ítélik meg, hogy a Milannak nem kell jó edző. Sőt, talán edző se. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.22. 14:43
123asd
(@123asd)

@liremille Miből gondolod, hogy olcsó lennék? 🤷‍♂️

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.22. 16:52
HegyalJani
(@hegyaljani)

Egyelőre úgy vagyok vele, hogy megvárom a hivatalos bejelentést az edző személyével kapcsolatban..

Ha igazak a hírek a hírek és tényleg Fonseca lesz az edző, akkor majd gratulálok a vezetőségnek, és egy időre felfüggesztem a szurkolói tevékenységet.. Franc se kiváncsi újabb, ki tudja milyen hosszú szenvedésre.. Meccs másnapján megnézem mi lett az eredmény, aztán ennyi..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.22. 19:47
Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Számból vetted ki a szót, én is pont ugyanerre készülök, ha Fonseca lesz az edző. Legalább lesz rá egy (valós) okom amellett, hogy őszre jön a ketteske... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.22. 20:36
Gagacs
(@gagacs)

@hegyaljani ugyanez. 🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 07:11
bubu971
(@bubu971)

Srácok nem kell sírni előre... Lényegében 2011 óta szinte csak kudarcokban volt részünk (ok volt közben egy covidos bajnoki cím) szóval igazán megszokhattátok volna. Értem, hogy mindenki frusztrált (én is), de ha belegondolunk felső polcos edzőre esélyünk sincs (egyelőre). Az edző személye mellett még a Theo-val történő hosszabbítás (vagy nem) sok mindent elárul, mordor lesz vagy napsütés.

Milan meccseket pedig tessék nézni, jót tesz az egészségnek (vagy nem) 😀. Túléltük Hókuszpókot (Giampaolo), Piolit, Foncsecat is túl fogjuk😀.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 08:41
gumicsiga
(@gumicsiga)

@hodyzoli Ezt már le se merem írni, hogy Piolinál lehet rosszabb választás is 🙂

Nem olvasok Juventusos forumokat/híreket, de arra kíváncsi lennék, hogy vajon ott is így ment-e a ködösítés vagy Motta volt végig a pletyka is és a befutó is - hozzáteszem, hogy az 5M€-s fizetés is fontos része egy megegyezésnek-.

Szerintem kevesen gondolják úgy, hogy Fonseca lenne a legjobb választás, de alapvetően még meg is bíznék ebben a választásban, ha végig őt akartuk volna és tudnám azt, hogy ki áll a szakmai döntés háta mögött. Ott van nálunk a Furlani-Moncada páros, Ibra mellettük mint kirakat ember -az egyetlen, akinek van tapasztalata a pályán- és Cardinale, aki valószínűleg él is a döntéshozatali jogával. Concencaio egyértelműen jobb döntés lett volna, a tény, hogy akartuk őt,de valószínűleg nem tudtunk vele vagy a Portoval megegyezni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 08:44
Anselmo
(@anselmo)

Sajnos Fonseca kinevezése már a hétvégén megtörténhet a hírek szerint. A gond tényleg az, hogy ezzel a vezetőség saját maga pecséttel, bélyegzővel ellátva aláírni azt a nyilatkozatot, amelyet a gyanakvóbb szurkolók már egy ideje sejtenek. Ugyanis nincs észérv, objektív érdemi mutató, amely indokolná Paulo Fonseca kinevezését. Egy teljesen középszerű edző, aki semmit nem nyert soha, nincs jól identifikálható játékstílusa és filozófiája. Két nagy előnye viszont van: olcsó, és akkor is nagyon boldog lenne, ha újabb kulcsjátékosokat adnának el alóla, vagy akár a fél csapatot is, bármit elfogadna, amelyet a tökkelütött, arrogáns Furlaniék kitalálnak. Ennyi számít, a többi lényegtelen. 

Nem fog kiderülni, hogy a keretünk mit tud, vagy mit nem, mert ismét nem lesz rá lehetőség, hogy valaki kihozza a bennük rejlő potenciált. A Milan pedig bebetonozza magát a középszerűség mocsarába, a győzelemre esélytelen "high-mid-table" klubok sorába, ahová a Roma, a Lazio vagy a Fiorentina is tartozik évtizedek óta. Én erre speciel már nem vagyok kíváncsi. Én nem ezért lettem Milan-szurkoló, nem egy szürke és rapszodikus középcsapaton szeretnék bosszankodni egész életemben, és szerintem nagyon sokan lesznek meg így ezzel. 

Néha nehéz eldönteni, hogy a Milan vezetősége szimplán csak hazugokból, vagy idiótákból, esetleg teljesen arrogáns dilettánsokból áll-e, és melyik miatt tartunk ott, ahol. Lehet ezek kombinációja is. Nem tudom, melyik, de nagyon rossz kezekben van a klub, ezt a véleményemet fenntartom. Az biztos, hogy a rosszhiszeműség, hozzá nem értés, arrogancia szűrődik át a klub körüli történések kapcsán, és ez nem olyan alap, amelyre sikeres klubot lehet építeni.

Néztem tegnap az Atalantát, meg a meccs után örömében síró Percassit, és az jutott eszmbe, hogy nem gondolnám, hogy Cardinale, Furlani vagy bármelyik baromarcú valaha is könnyeket fog ejteni a Milanért...se ezért, se azért. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 08:46
Anselmo
(@anselmo)

@bubu971 Nem tudom Bubu, én ebbe belefáradtam és kész. Azt még elfogadom, elfogadnám, ha egyszerűen nem menne több, nem lenne rá lehetőség, de hogy szándék se legyen rá, az már sok nekem. Azt senki ne mondja már, hogy Fonseca a legjobb elérhető opció egy Milan számára. Mármint szakmailag, mert hogy másképp igen, azt nagyon is el tudom képzelni. Ez egyértelműen CSAK ÉS KIZÁRÓLAG arról szól, hogy olcsójános tulajdonosunk van, aki nyerészkedni akar, és minden más és van szarva. És ezt még tetézik azzal, hogy beképzeltek, arrogánsak, azt hiszik, hogy ezzel az unortodox stratégiával itt majd sikeresek lesznek sporteredmények tekintetében is. Hát nem lesznek. 

2012 után elfogadtam, hogy a Milan megroppant, túl kellett élni. De ez most nagyon más helyzet, mert nem arról van szó, hogy a tulajdonos sikeres akar lenni, csak (már) nem tud, hanem nem is feltétlenül akar. A szurkolókat érdeklő értelemben persze, mert pénzt termelni azt akar, naná. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 09:00
Gagacs reacted
spincha
(@spincha)

Teljesen leirja magat a vezetoseg. Nulla ambicio, amit mutatnak. A lopeteguis infok is nemtudom, hogy inkabb vicces vagy szanalmas inkabb. Ha lett volna barmi komoly indok mellette, akkor nem partolnak el mellole. De ezek szerint nem fogtak fel a curva sud uzenetet sem. Majd Fonseca jo lesz, ha Lopetegui nem? Pedig egyertelmu volt, hogy nem a szemelye ellen szolt, hanem a vezetoseg es a varhato semmilyen ambicio ellen szolt a tiltakozas. Ha jon Fonseca maradunk annyinal, hogy a BL legyen meg minden mas plusz. Ami semennyire sem garantalt, hogy meg lesz

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 09:02
hodyzoli
(@hodyzoli)

Mondjuk az vicces lenne ha tényleg kineveznék #Nosecat azok után hogy Lopeteguit a szurkolói nyomásra "elengedték". Szóval ebből az jött le hogy egy még kevesebbet bizonyított, még inkább középszerű edzőt kell hozni, aki még Lopeteguinál (és Piolinál is...) szürkébb. Akkor jöjjön inkább egy fiatalabb (felőlem lehet az Van Bommel is) aki még nem bizonyított sokat, de van egy határozott elképzelése arról mit szeretne. Arteta, X.Alonso is a "semmiből" került elő, hátha nekünk is bejönne. A langyos középxarnál egy bizonytalan is jobb lehetne, HA értelmesen választják ki. Csak sajnos itt is benne van az a HA a mondatban...

Persze én ott leszek a TV előtt ősszel is, nem mondok olyat hogy nem. Ha kiesünk akkor is ott leszek, ez van. Egyszerűen már elfogadtam hogy nem Van Bastenéket vagy Sheváékat nézem, viszont egy életem van elvileg, a Milan meg Milan számomra, úgyis tudom hogy nem fogom elengedni, max. 2-3 gólos Inter előnynél elkapcsolok (vagy egy Torino elleni vergődésnél...), ahogy ezt tettem Pioli alatt is többször.

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 09:02
123asd
(@123asd)

@gumicsiga Ezzel most kimondottan egyetértek. Kimondottan én sem Fonsecat választottam volna de szerintem ő még mindig előrelépés Piolihoz képest.

Mottat én is elfogadtam volna, de olvastam, hogy visszautasított minket a Juve miatt, plusz azért 5M fizetés is azért elég sok. Egyébként jó edző lehet belőle, de pl Eusébio Di Francesco is jó volt egy Sassuolonál, aztán elbukott a Rómában. Motta is simán térhet hasonló útra. 

Én pl Conceicaonak örültem volna a legjobban, de eltudom képzelni, hogy mindenki kedvenc ügynöke (Mendes) szokás szerint akkora aláírási pénzt kért, amit nem igazán szerettek volna kifizetni. 

Na de visszatérve Fonsecara, mint mondtam én sem őt hoztam volna első sorban, de szerintem annyira nem lenne rossz, mint azt gondolják. A Portonál, a Braganál, és a Shaktarnál is nagyon jó volt, a Rómánál több pontot szerzett mint Mourinho és De Rossi is csak jóval kevesebb meccsel van jobb helyzetben. Plusz érdemes hozzátenni, hogy a Rómánal kiépített egy bizonyos magot amit a mai napig használnak. A Lille-nél pedig szinte 0 pénzből felépített olyan jáékosokat, mint David, T. Santos (ezek ketten simán beférnének a csapatba) meg Leny Yorot is pl, akit szinte minden topklub le akar igazolni (elvileg viszi a PSG 50M ért). Plusz hozzá kell tenni, hogy a Lillenél ő megtudott újulni, amire Pioli gyakorlatilag képtelen lenne. 

Mindenesetre én is el tudnék képzelni jobb neveket, de adnék neki időt, és megnézném mire mennénk vele. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 09:18
Anselmo
(@anselmo)

@123asd És ezzel a csodálatos Lille-el két szezon alatt még a BL-indulást (selejtező nélkül) sem tudta elérni egy francia farmerligában? Még egy Brest szintű csapatot sem tudott megelőzni. A Romával szintén két év alatt a BL-indulás közelébe sem jutott. A Portóval összehozott egy 3. helyet a bajnokságban, ami ott hatalmas kudarc, azonnal ki is vágták. Nem ő jött el, kirúgták 9 hónap után. Az meg, hogy a Shaktarral nyert pár ukrán bajnoki címet... hát ne haragudj... Stöger vagy Csercseszov is jöhetne ilyen erővel. De te azt gondolod, a Milan számára ő megfelelő ember lehet. Azt szeretném kérdezni, milyen alapon? Mert az eredményei alapján nem hinném, a játékstílusa alapján nem hinném. Az ukrán bajnokság pontátlaga alapján? 

Majdnem a trollkodást súrolja, amiket írtál (sőt). 

Ha te tényleg azt gondolod a fentiek alapján, hogy Fonseca jobb edző, mint Pioli, akkor azért csak sajnálni tudlak. Az, hogy a tavalyi 5. hely után az idei 4. hely "megújulás" egy Lille-el (miközben hajszálra ugyanúgy 59 pontot szereztek tavaly is, meg idén is) ilyen alapon Pioli is megújult, mert a tavaly 4. (5.) hely után 2. lett. Hát még az mekkora megújulás... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.23. 09:41
Oldal 7 / 13