A Milan jelene és j...
 

A Milan jelene és jövője

Oldal 25 / 28
 
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Most akkor a tegnapi események alakulásából kiindulva, jó lesz ez így a vezetőségnek továbbra is?!

- úgy látják, változtatás nélkül is meglehet a bajnoki arany?

- valamint így most akkor egy tavaszi újabb inter általi alázásnak vagyunk kitéve? Nem lehet azon a meccsen úriasan nem kiállni és írják be a talán még hízelgő is 3-0-t?

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 14:02
gumicsiga
(@gumicsiga)

A vezetőségnek "most" szerintem a saját dolgát kéne jól végeznie, igazolni egy bal szélső védőt Theo helyére, ez (3 éve probléma), igazolni egy a célokhoz mérten is jó csatárt (ez csak két éve égető probléma) és hozni egy belső védőt, hogy ki tudjunk állni két belső védővel egy meccsen.

Ha ezt megint elbagatelizálják, Jovic lesz a csatár Gabbia a védő, Juan Miranda majd csak nyáron érkezik akkor, ne számítsunk túl sok jóra. Krunic nem játszik már egy ideje, szerintem ő télen menni fog, itt lesz a lehetősség egy oda illő KP-t igazolni és végre mindenki játszhatna a helyén.

Most rengeteg a sérült, de szerintem nem sok kell ahhoz, hogy a "jó"-ból egy jobb és alkalmasabb keret legyen.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 14:57
Anselmo
(@anselmo)

Ez a csatárkérdés is... hihetetlen egy sztori. Meg úgy a hiányposztjaink kezelése általában véve. Kicsit olyan ez, mintha lenne egy márkás Lacoste cipőd, és bár már évek óta szétfeslőben van, te mégis inkább cipőkrémre és vaxra költesz még egy újabb és újabb évben, várva az isteni szerencsédet, hogy addig a kezedbe hullik a lottó 5-ös, és vehetsz magadnak egy másikat, csak újonnan. Giroud már 3 éve is csak "ideiglenes" átmeneti megoldásnak érkezett 35 évesen Ibrahimovic agonizálása miatt, erre még 3 év után is ott tartunk, hogy egy már 38 éves játékosra építünk, és ő az elsőszámú center. Hernandeznek kb. azóta nincs alternatívája, mióta ideigazolt 2019-ben. Az olasz élcsapatok között mi vagyunk az egyetlen, amely egy legjobb korban lévő potens center nélkül képzeli el a játékát. És ezt nem tartják hibának...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 16:48
123asd
(@123asd)

Szerintem meg csak türelemmel kell lenni. Tény még van mindig min javítani, de nem varázsütésre fog minden megoldódni.

Szerintem a télen fog jönni Miranda kb 2M ért még valami belsővédő tűzoltásra, de több nem is kell. Meg idővel a sérültek is felépülnek. Meg Krunicot szerintem eladjuk 8M ért kb de ennyi, meg nagyon pótolni se szílülséges szerintem, mivel Bennacer felépült, és így már van 6 középpályásunk.

Csatárigazolás max nyáron lesz. Ha Okafort is idevesszük van 3 csatárunk. Jovic jó formában játszik, illetve Giroud is még itt van ,,jó az öreg a háznál" alapon (is). Szerintem ezen a poszton nyáron fog eldőlni kinek mi lesz a sorsa, de arra szerintem Giroud utódjaként keresni kell, és szerintem fognak is valakit, de ez is elég alapos feltérképezést igényel, mivel annak semmi értelme hogy xy ra eszetlenül kidobjunk az ablakon 40-60M körül.

Meg azt is mondtam, hogy hiába igazoltunk elég jól, még mindig ne várjunk már az első évben bajnoki címet. A fél csapat le lett cserélve, Jovicon kívül mindenki a serie a n kívül jött. Nem 2 perc alatt fognak összeszokni rendesen, és van akinek több idő fog kell (Chukwueze, Musah), de ez eddig is így volt. Talán még egy jobb edző, és orvosi stáb ráférne a csapatra, de azon kívül én egyenlőre nem nagyon tudok mibe belekötni.

Persze mindenkinek más a véleménye, és én azt elfogadom természetesen, mert nem vagyunk egyformák, de én így gondolom erről

Aki nem értene egyet bármivel amit írtam, az nyugodtan beleköthet, de ha lehet kulturáltan, és én akkor elmondom, hogy miért gondolom így. 

Köszönöm  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 17:20
LireMille
(@liremille)

Sok mindenbe én se tudok belekötni. Ahogyan azt korábban ki is fejtettem már nem egyszer. De hát veszélyes itt mostanság az efféle vélemény, de legalább nem vagyok egyedül :). A türelem itt kulcskérdés, ahogy a kolléga mondja. A projekt működik, elindult, és meglesz a gyümölcse. A klub a csapatépítés fázisában van, és a tegnapi nap azt is megmutatta, hogy Pioli még mindig varázsütésre képes a csapatot megváltoztatni (vagy Ibra volt, de ez sosem derül ki). 

Akik fanyalognak az EL miatt, ajánlom figyelmükbe a koefficiens pontok rendszerét. Könnyen lehet, hogy a Milan tegnapi "továbbjutása" az EL-be ér majd egy 5. BL-helyet is. Egyre biztosabban látszik, hogy a németek és olaszok kapják. Szóval meg lehet látni ebben is a jót. 

De abban teljes az egyetértésem 123asd sporttárssal, hogy nagyon biztató a helyzet, sok dologba nem lehet belekötni még készakarva sem. Türelem és bizalom a két kulcsszó most talán, tehetségben nincs hiány, a vezetőség kiváló munkát végez és Pioli is sokkal több hideget kap, mint rászolgálna...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 17:42
kissheva
(@kissheva)

Tegnap újra bebizonyosodott, hogy Pioli egy géniusz. Parádés húzás volt tőle, hogy hagyja az angolokat, hagy fárasszák csak magukat, és váratlan duplacserével a 73. percben, illetve egy rendkívülien időzített újabb kettős cserével 10 perccel később el is döntötte a meccset. A továbbjutás nem Piolin múlt, hiszen láthattuk most is, hogy ő mindent megtett.
Irány az EL győzelem, illetve a Scudetto!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 18:38
LireMille
(@liremille)

@kissheva https://www.milannews.it/news/tmw-radio-impallomeni-la-squadra-e-con-pioli-e-un-messaggio-alla-societa-questo-se-aveva-qualche-dubbio-ora-non-ci-sono-517916

A szakértők valóban így látják. Hajlok rá, hogy ez túlzás azért, de tény, hogy tudott hatni a csapatra kritikus pillanatban. Megérdemli legalább ezt a szezont, ezt talán még a legelvakultabb ellenségei sem tagadhatják. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 19:42
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Én úgy làtom, hogy Giroudnak sztenderd kell 3-4helyzet 1gólhoz, viszont továbbra sem az a legnagyobb gond, hogy kapnak a támadók meccsenként 8-10 zsugát, csak nem rúgják be.

Valahogy a középpálya, személyeit tekintve, de főleg felállás miatt nem működik úgy ahogy az elvárt lenne.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.14. 20:07
gumicsiga
(@gumicsiga)

@anselmo 

Már vagy 3 szezon óta "egy hajszálon múlik".., Okafor néha föltűnik, Jovic nem lenne rossz,de csatár szinten jobb nálunk az Inter, Napoli, Juve,Roma négyes,de talán még a Lazio is. A bevételek megvoltak, a pénz meglenne rá, jön a téli átig. egy védővel és egy csatárral és Krunic helyett egy KP-val rendbe lehetne tenni ezt a keretet.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.18. 09:26
hodyzoli
(@hodyzoli)

Én a legutóbb is az arabok mellett voltam, most sem bánnám ha igaz lenne a pletyka:

https://milanreports.com/2023/12/28/cardinale-ac-milan-sale-auction/

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.28. 22:38
123asd
(@123asd)

@hodyzoli Valószínűleg csak a részvényeinek nagy részét adná el. Bár a jövőben nyitott lehet a klub teljes eladására is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.29. 10:45
hodyzoli
(@hodyzoli)

@123asd 

Igen, sajnos azóta cserélték is a cikket 🙁

https://milanreports.com/2023/12/29/no-confirmation-arab-milan-no-sale/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.29. 12:29
Gagacs
(@gagacs)

@123asd az már teljesen mindegy. Ha övék a részvénytöbbség, övék az irányítás.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.29. 22:06
123asd
(@123asd)

@gagacs Nem teljesen. De akkor mondom úgy, hogy 1 részét. Nem nagyon hinném, hogy jelenleg megvállna a klub irányításától, max a jövőben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.30. 11:20
hodyzoli
(@hodyzoli)

Egye fene, az idei évben még maradjon az amcsi, jövőre meg jöjjenek az arabok :).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.30. 15:53
Oldal 25 / 28