A Milan jelene és j...
 

A Milan jelene és jövője

Oldal 26 / 28
 
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Nem tudom mi tudna egy forma javulást, feltámadást előidézni?! Szerintem ebben a szezonban semmi.

Még emlékszem a bajnoki arany szezonra (2éve se volt…), a csapat a 90. percben is úgy ment előre mint akik vért ittak. Volt kondi, akarat, pszichés tartás. Hol van ez most?

Sokadszor tűnik fel, hogy az 55., 60. perc körül már nincs erő sprintre, arról nem is beszélve, hogy akarat, elszántság hiányát is felfedezni, mikor sétálgatnak a pályán.

Az egész jelenkori football szerkezete hibás, elavult. Itt van ez a Popovic gyerek, aki ügynöke miatt nem lesz egyik vagy másik klub játékosa-ez abszolút elfogadhatatlan. Mint ahogy az is, hogy játékos igények, követelések, hosszabbítási szappanoperák azok vannak, de teljesítmény vagy hozzáállásbeli hiányosságok esetén következmények azok nincsenek. Miért jogosult az € milliós fizetésére a fentiek esetén? Miért nem lehet azt megvonni? Fizetési kötelezettség nélkül szerződést bontani? Orrvérzést kapok amikor azt olvasni, látni, hogy hónapokig formán kívül van, uram bocsá motivációs problémákkal küzd🥸🥹 tessék?! Melyik életpályán működik ez a focin kívül?! Miközben a fizetésüket se leírni se felfogni nem tudja emberek tömege.

Szeretett csapatunknál is fogynak a lapok, elment a bl, most a kupa, elfog az el is (kétség ne legyen), marad a bajnokság…

Mindegy, idegeskedjen az aki ebbe pénzt rakott vagy pénzt kap. Én egyik körbe sem tartozom, januártól lejárt a tv előfizetésem (12€/hó összegért láttam az olasz meccseket), most már nem fogom és nyárig spórolok 72€-t😜😂😂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.12. 15:34
Anselmo
(@anselmo)

Eddig váratlanul csendes a Milan téli mercatója. Ahhoz képest, ami be volt harangozva és amennyire szükség is lenne rá, meg főleg. A középpályán hetek óta Zeroli az egyetlen csere (vagy Terracciano, ha mindenképpen oda akarják erőszakolni), és a védelem megerősítésével sem igen boldogulnak egyelőre. De a legérdekesebb kérdés még mindig a center-ügy.

Én kissé azt érzékelem, hogy a vezetőség nagyon fél ezt a döntést meghozni.

Mármint, hogy ki legyen a 38 éves Giroud utódja, az elsőszámú center a csapatban. De most már lassan nem nagyon van hová odázni ezt a kérdést, legkésőbb a nyáron meg kell hozni ezt a döntést. De az szembeötlő, hogy túl nagy a tét, nem lehet hibázni, és rettegnek is attól, hogy hibáznak. Amíg csak ilyen Reijnders, RLC, stb. igazlásokat hajtanak végre, addig nincs nagy gond, de az még a RedBirdnek is világos szerencsére, hogy a "csúcs" ék igazolásánál ez a gemblerkedés, meg ismeretlen tehetséget veszünk 8 millióért - nem működik egy Milan esetében. Ilyen alkatrészt nem lehet 40 millió alatt megúszni, és egy dobásuk van, nincs több. Nem is csodálom, hogy be vannak tojva, mert nincsen számunkra elérhető és biztos választás a 30-40-50 millió eurós tartományban. Akárki is kerül szóba ilyen összegekért, azokat én ide nem hoznám ennyiért, mert jószerével semmit nem bizonyítottak még. De nézzük sorban:

David és Sesko nevei röpködnek legtöbbször 40-50 millióért, miközben ketten együtt nem rúgtak annyi gólt ebben a bajnoki szezonban, mint a most 37-38 éves Giroud egymaga. Hatalmas hiba lenne őket ennyi pénzért idehozni - még a feléért is. De általánosságban véve nincsenek épkézláb csatárok jelenleg a kis és középcsapatokban, akikre érdemes lenne figyelni. Santiago Giménez vagy Pavlidis csak Hollandiában bizonyított bármit is, arra én ugyan nem alapoznék (lásd CDK esete). Guirassy egy "one-season-wonder", 1 hónap múlva már 28 éves, szóval köszönjük szépen. Németországban csak ő és Harry Kane járnak 10 gól felett. Franciaországban egyedül Mbappé. Idehaza Vlahovic és Lautaro Martinez egyedül (Giroud éppen 10 gólos), Angliából úgysem tudunk idehozni senkit sem, Spanyolországban pedig Borja Mayoral, vagy Dovbyk lenne elméletileg elérhető, de 27 évesek, és eddig ők sem bizonyítottak korábban semmit (Mayoral a Románál baromi gyenge volt korábban). És akkor maradnak a kis bajnokságok gólvágói... vagy valami ismeretlen latin-amerikai srác. Nem lennék Monacadaék helyében, mert a felhozatal minimum tragikus. Biztosra menni nem lehet, túl nagy a kockázat. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.22. 14:47
kissheva and Gagacs reacted
tupi
 tupi
(@tupi)

@anselmo Igen, sajnos egy pár éve elég szűkös a kínálat a csatár piacon. Én akivel talán kockáztatnék az Zirkzee, de csak ha értelmes áron lehet elhozni. Mondjuk egy Alexis+kis pénz ajánlattal 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.23. 11:06
Anselmo
(@anselmo)

@tupi Nekem vele is az a problémám, hogy egy nagy csapatban, a Bayernben már egyszer könnyűnek találtatott, nem is nagyon ragaszkodtak hozzá a bajorok, simán eladták egy Bolognának.  Ettől még lehet, hogy fejlődött azóta, és most már elbírná azt a nyomást, ami Münchenben még nem annyira sikerült neki. Pirlóról sem gondolta senki az Interes flopja után, hogy az évtized igazolása lesz végül a Milan számára, szóval ki tudja... de neki inkább az új posztja megtalálásával nyílt ki a világ. Zirkzee esetében inkább azt érzem, hogy ő amolyan "local hero" lehet, de teljesen igazad van, hogy swap deallel, amelynek Saelemaekers is a része, még egészen megjátszható opció lenne. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.23. 12:18
123asd
(@123asd)

@anselmo Terraciano a középpályára jött, és nem azért mert ,,ráerőszakolják" hanem mert Veronaban is a legtöbb meccsén középpályás volt, legtöbbször dupla szűrőben. 

A téli mercato max tűzoltásra jó, nem most kell nagy pénzt költeni bárkire is, így az esetleges neveken (Matic, Chalobah) meg sem lepődöm.

Szerintem nem félnek meghozni egyed döntéseket (aki kirúgott egy klubikon nem hinném, hogy egy ilyen döntéstől fog félni), csak télen nem nagyon engedetik meg az anyagi lehetőségek (mint ahogy mondtam ez az időszak csak tűzoltásra jó szerintem) másrészt meg ahogy te is mondtad nincs túl nagy választék minőségben csatárposzton, de aki van azért is zsebbe kell nyúlni, így érthető, hogy nem 2 nap alatt akarják megválaszolni ezt a kérdést.

Egyébként akiket említettél csatárokat azok közül Gimenezt, és Pavlidist nézném meg, nekem nagyon tetszik a játéka mind2 nek, illetve Dovbykot hátha kifogunk vele egy új Shevát 🙂. Viszont sajna ők is alsóhangon 40-50M lennének. Meg még Zirkzee is szóba jöhetne, aki a Serie a ban lövi a gólokat, így szerintem ennyiből előnyösebb, plusz Makkert is oda tudnánk adni nekik. 

 

Csak ezekhez még egy jó edző is kellene. Pioli a szezon végén 1000% távozik. Valószínű hogy Conte vagy Motta lesz a befutó, így ja majd eldől minden.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.23. 20:01
Anselmo
(@anselmo)

@123asd Én ezt eléggé másképp látom. Nem is csak a mostani vezetőségre értem, hanem az elmúlt időszakbeliekre. Ezt a döntést 2-3 éve halogatják, nem 2-3 napja. Szó sincs arról, hogy 2 nap alatt kellett volna dönteni. De először inkább a járókeretes és játékra már nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan Ibrahimovic újabb és újabb hosszabbításaival próbálták ezt eltolni, majd Origiről hitték, hogy jó vásár lesz ingyen, most meg Giroud van csapágyasra járatva, miközben a játékunkban erős limitációk jelentkeznek, mert nincsen egy erős, fiatal és klasszisszerű center a csapatban. Szerintem rettentően félnek ettől. Maldinit kirúgni nem volt nagy bátorság, azt ne keverd ide. Kirúgni egy alkalmazottat, aki még lelépési pénzt sem kér ezért, egészen más horderejű sztori, mint egy 40-50 milliós beruházást elrontani. Maldininek egyetlen hasonló - a 32 millliós De Ketelaere - azonnal a fejébe került. És ugyanez lenne Moncada vagy Furlani esetében is, ezt biztosra veszem. De nem azért, mert bátor lenne Cardinale, hanem mert elvtelen. 

CDK példája elég jól megmutatta, mi történik azzal, aki téved, aki mellé nyúl és a Bíboros pénzecskéjét látszólag nem megfelelő helyre teszi. Gallianit is 10-szer kirúghatta volna Berlusconi, amikor Kluivert, Dugarry, Davids, Javi Moreno, vagy mondjuk (szentségtörés, vigyázat) Rui Costa személyében csillagászati összegeket vert el olyanokra, akik aztán végül nem sokat hoztak vissza az árukból. Cardinale az első ilyen után kibaxta Maldinit, ami azért elég arulkodó. Persze lehettek más okai is a szakításnak, ezt nem tudhatjuk biztosan, de a média viszonylag egybehangzóan azt hozta le, hogy a belga leigazolása volt a fő ok. 

Hogy nem jó a felhozatal, azt vitán felül áll. De nem erre van az AI? Meg a moneyball-modell.. vagy a csatárok esetében az már nem működik? Mert a gól, az gól? Nincs olyan, hogy valakinek nagyon magas az xG-je, de alig rúg gólt, és ezért nincs felkapva? Vagy az egyszerűen csak egy szar csatár, mert nem tudja kihasználni a helyzeteit? Na, ezért humbug ez az egész. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.24. 09:19
HegyalJani
(@hegyaljani)
Írta:: @anselmo

Ezt a döntést 2-3 éve halogatják, nem 2-3 napja. Szó sincs arról, hogy 2 nap alatt kellett volna dönteni. De először inkább a járókeretes és játékra már nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan Ibrahimovic újabb és újabb hosszabbításaival próbálták ezt eltolni,

Örülök, hogy rajtam kívül más is így gondolja.. Régóta megfogalmazódott már ez bennem, de az az igazság, hogy ha itt bárki, bármi negatív dolgot megemlít Ibrával kapcsolatban, azt sokan személyes sértésnek veszik.. Pedig egy az egyben az történt, amit Anselmo kolléga is felvázolt.. Hozzáteszem, nekem nem kimondottan Ibra személyével van problémám, hanem azzal a helyzettel, amit az ő reaktiválása okozott..

Ha jól tévedek 2020-ban, amikor felmerült, hogy visszahívják Ibrát, kb. az egyetlen voltam, aki ellene érvelt.. Volt is rengeteg vitám a szurkolótársakkal emiatt.. Sok érvem nem volt a témában, mindössze annyi, hogy oké, Ibra elfocizgat 2-3 évet, de mi lesz utána??? Annyi volt a válasz, hogy ennyi idő elég ahhoz, hogy igazoljanak egy fiatal, jó képességű csatárt.. Nem akarok azzal jönni, hogy "én megmondtam", de számomra teljesen egyértelmű volt, hogy amíg Ibra itt van, nem igazolunk komoly csatárt, mondván "minek, hisz itt van Ibra".. Persze nevetséges próbálkozások voltak, mint pl. Pellegri vagy később Origi, de teljesen komolytalan.. Megjegyzem a bajnoki címet nagyban Ibrának is köszönhetjük, de jó képességű, fiatal csatárunk továbbra sincs..

Most ott tartunk 2024-ben, hogy az Ibra utáni időszakban van egy 38 éves Giroud és pont..

Erről persze nem Giroud tehet.. Nekem pl. a mai Milanból Ő az egyik nagy kedvenc.. A mai napig a legalulértékeltebb csatár, és csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb igazoltuk le.. Fej játéka szerintem az egyik, ha nem a legjobb a világon, talán Osimhen hasonló még, de Giroud más szint.. Jót mosolyogtam nemrég, amikor az egyik "szurkoló" azt írta róla a Chaten, hogy néha eltalálja a fejét a labda.. 😀

Még egy érdekes dolog Giroud-al kapcsolatban.. Idén sokan őt hibáztatják és őt tartják a támadójátékunk kerékkötőjének.. Nos Giroud idén legjobb, legeredményesebb AC Milanos szezonját futja..  2020/21: 31 meccs; 11 gól   2021/22:  38 meccs; 14 gól, 4 gólpassz    2022/23: 47 meccs; 18 gól, 7 gólpassz     2023/24 eddig:  25 meccs; 11 gól, 8 gólpassz és a szezon fele még hátravan..

A nagy problémánk az, amit Anselmo szintén megjegyzett, hogy jelenleg nincs olyan csatár a piacon aki mozdítható számunkra.. Vagyis csatárok lennének, de aki tényleg jó az megfizethetetlen, vagy aki megfizethető, abban nagy a kockázat.. Bár az sem feltétlen igaz, hogy az a csatár, aki arany áron van az tuti beválik.. Erről a MU vagy a Chelsea sokat tudna mesélni.. Egy 30-40 millió csatárra meg simán járhatunk úgy, mint CDK-val.. Szóval nem egyszerű a történet, kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből Moncadáék.. Egy biztos.. Nyáron csatárt kell igazolni..

A végére még egy gondolat, csak azért, hogy ijesztgessem a szurkolótársakat.. 🙂

Ha a szezon második felét sikerül lehozni eredményesen, és talán még az EL-ban is sikerül jó eredményeket elérni, akkor simán benne van, hogy szezon végén nem küldik el Piolit és marad a következő szezonra is.. Én látok erre esélyt..

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.24. 10:51
kissheva, Anselmo and bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

Így van, ezt a kérdés alsóhangon 3 éve tolják maguk előtt, és a balválasztás félelmén túl ezt nem tudom mivel indokolni. Giroud egy nagyszerű játékos, technikailag képzett, kiváló és szimpatikus emberileg is, nagyon kedvelem. Nem ő tehet róla, hogy csapágyasra van járatva közel 38 évesen, és hogy évek óta olyan terhet cipel, amely az ő korában már nincs rendjén. Ha vannak is szürke meccsei, ez bőven betudható ennek is. És ne feledjük: egymaga rúgott idén is annyi gólt, amelyről a 40-50 milliós jelöltjeink csak álmodoznak egyelőre. De ez a gyáva, megúszós, vagy sóher stratégia, amit a center poszton alkalmazunk, ez tényleg nem méltó a klubhoz. 

Ezt egyetlen másik olasz élcsapat sem engedi meg magának (Lautaro Martinez, Vlahovic, Osimhen, Lukaku, stb.). Az rendben van, hogy egy templom egere státuszban lévő hanyatló Lazio annak idején pl. jó ötletnek gondolta, hogy a veterán Miroslav Klose lesz az, akire 5 évig még építeni akar, az ő renoméjukba ez belefért akkor (és most is), de még ők is belátták, hogy az őt váltó Immobile minimum minőségi ugrás volt a 37 éves némethez képest. Hiába feszít rajtunk a szép öltöny, nadrág, amikor szétfeslett cipőt hordunk mellé. Komolytalan, és szánalmas. 

Ami Pioli kapcsán Janitól elhangzott, azt senki ne vegye üres vagy alaptalan fenyegetésnek, ennek nagyon is van realitása. Szinte biztosra veszem, hogy ha nem lesz csúnya a szezon vége, akkor Pioli ki fogja tölteni a 2025-ig tartó szerződését. Részben megint ugyanazért: a vezetőség fél, gyáva lépni, nincsenek számunkra valid és kockázatmentes alternatívák, akikkel biztosra lehetne menni, és akiket megfizetni is tudnának/akarnának. Nem ismerős valahonnan a gondolatmenet? Ha összeomlik a csapat megint tavasszal, vagy korán kiesünk az EL-ből is, akkor persze nem lesz más választásuk, de ez is olyan, hogy addig fogják húzni a cserét, amíg már lejárták a cipő sarkát is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.24. 12:42
kissheva and HegyalJani reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)
Írta:: @rossoneri1978

Nem tudom mi tudna egy forma javulást, feltámadást előidézni?! Szerintem ebben a szezonban semmi.

Még emlékszem a bajnoki arany szezonra (2éve se volt…), a csapat a 90. percben is úgy ment előre mint akik vért ittak. Volt kondi, akarat, pszichés tartás. Hol van ez most?

Sokadszor tűnik fel, hogy az 55., 60. perc körül már nincs erő sprintre, arról nem is beszélve, hogy akarat, elszántság hiányát is felfedezni, mikor sétálgatnak a pályán.

Az egész jelenkori football szerkezete hibás, elavult. Itt van ez a Popovic gyerek, aki ügynöke miatt nem lesz egyik vagy másik klub játékosa-ez abszolút elfogadhatatlan. Mint ahogy az is, hogy játékos igények, követelések, hosszabbítási szappanoperák azok vannak, de teljesítmény vagy hozzáállásbeli hiányosságok esetén következmények azok nincsenek. Miért jogosult az € milliós fizetésére a fentiek esetén? Miért nem lehet azt megvonni? Fizetési kötelezettség nélkül szerződést bontani? Orrvérzést kapok amikor azt olvasni, látni, hogy hónapokig formán kívül van, uram bocsá motivációs problémákkal küzd🥸🥹 tessék?! Melyik életpályán működik ez a focin kívül?! Miközben a fizetésüket se leírni se felfogni nem tudja emberek tömege.

Szeretett csapatunknál is fogynak a lapok, elment a bl, most a kupa, elfog az el is (kétség ne legyen), marad a bajnokság…

Mindegy, idegeskedjen az aki ebbe pénzt rakott vagy pénzt kap. Én egyik körbe sem tartozom, januártól lejárt a tv előfizetésem (12€/hó összegért láttam az olasz meccseket), most már nem fogom és nyárig spórolok 72€-t😜😂😂

csak tesznek róla, hogy megerősítsenek s az ember azt érezze: csak legyen már vége ennek a szezonnak (is)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.28. 21:45
milandrukker
(@milandrukker)

Jani álma teljesülhet?

A hozzászólás módosítva: 3 hónap telt el , milandrukker
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.30. 01:44
HegyalJani
(@hegyaljani)

@milandrukker mire is tetszik gondolni?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.30. 12:15
milandrukker
(@milandrukker)

@hegyaljani Ja bocs, nem látszik,  ha a szövegre klikkelsz, akkor visz a link a Conte-s cikkre 😀 

 

Persze azóta már kint van magyarul a főoldalon is.

A hozzászólás módosítva: 3 hónap telt el , milandrukker
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.30. 14:48
123asd
(@123asd)

Elég sok véleményt olvastam többmindenről is (pl Leao, Conte), így kifejteném hogy én hogy gondolom az egészet 

1. Leao

Olvasni lehetett olyan pletykákat, ha a teknőc lelép, akkor a PSG kifizetheti Leao záradékát, vagy legalábbis egy elég komoly összeget ajánlhat érte. Mivel ott pótolni kell így a klub arcát, így a sejk szinte 100%, hogy megpróbálja leigazolni. A személyes feltételeket illetően meg egy telefon és ott a pénz. Ezzel mi nem tudunk, és nem is akarunk versenyezni.  

És ebből a pénzből egy új jövőt lehetne építeni!

Ha Tonalihoz hasonlóan okosan visszaforgatjuk a pénzt, akkor gyakorlatilag meglenne a jövő csapata, és nem muszáj minden évben nagyobb pénzeket költeni, mert xy pozira nincs ember. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ebből a pénzből egy top edzőt is lehet fedezni!

Egyébként én akikkel megpróbálkoznék:

Frimpong (Leverkusen, 40M kivásárlási árral)

Chiesa (2025 ig van szerződése, kb 50M lehet, Leao helyére tökéletes lenne, de sok múlik azon, hogy a Juve elengedi e, és hogy olaszo.n belül engedi e el)

Illetve Zirkzee (40M ért el lehet hozni, viszont a Bayernek 25-30M körül van visszavásárlási opcióval, de ez csak akkor lenne érvényes, ha a játékos is visszamenne, de én erre nem sok esélyt látok)

Edzőnek pedig Conte vagy Xabi Alonso lenne nálam a befutó.

Persze ez nem így megy, de én így képzelném el.

2. Conte

 Hát róla is megoszlanak a vélemények, de én kindenképp pozitívumként tekinteném az érkezését.

Én elfogadom, ha valaki negatívan áll hozzá (írok majd arról is miért nem lenne jó), de azt nem tudom érvként elfogadni hogy: De Ő jUvÉs VoLt MeG iNtErEs!! Mihajlovic (R.I.P) inter legendaként volt Milan edző. Pioli is Interes volt, Weah Juve szurkolóként lett Milan ikon, meg pl Ancelotti is inkább elvállalt egy Napolit meg egy Evertont (....) minthogy visszajött volna. Mellette mindenképp meg kell említeni, hogy tudja mi kell ahhoz, hogy egy csapat sikeres legyen, meg tud mit kezdeni az olyanokkal akik szarnak bele az egészbe (Leao), így ilyenek (hála ég) nem hinném, hogy lennének. 

Viszont képes balhézni/hisztizni ezért meg azért így ennyiből visszafelé is elsülhet, de majd meglátjuk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.30. 15:01
kissheva
(@kissheva)

@123asd Én nagyon sajnálnám, ha Leao elmenne, és máshol teljesedne ki, viszont, amit idén művel az kritikán aluli. Tehát, ha csak ezt az arcát nézem, akkor szem rebbenés nélkül azt mondom, hogy mehet, és abból a pénzből tényleg fel lehetne építeni egy komplett csapatot. Egy ilyen eladással hosszú évekre meg lehet alapozni egy csapat jövőjét, hiszen olyan polcról tudnánk igazolni, hogy ha nem válnának be esetleg, akkor is még jó pénzért lehetne tovább adni az új igazolásokat. 

Én sem tekintek negatívumként, ha esetleg Conte jönne. Persze egy szurkoló leginkább érzelmi oldalról közelíti meg az ilyen kérdéseket, de ha szimplán sportszakmai szempontból nézem, szvsz tökéletes választás lenne. Karakteres edző, akinek szava és tekintélye van nem csak az öltözőben de a székházban is. Biztos vagyok benne, ha jönne, akkor azt csak úgy teszi majd, hogy lesznek szakmai követelései, ami szerintem jó, hogy nem egy báb. Ami a legnagyobb negatívum vele kapcsolatban általában az a nemzetközi szereplés, ami valljuk be őszintén, minket olyan komolyan jelenleg nem érint, hiszen reális esélyünk nincs Bl-t nyerni. Nekünk tényleg most egy olyan edző kell, aki egész szezonon keresztül fenn tudja tartani a fegyelmet és a tüzet a csapatban, ami egy bajnokságban elengedhetetlen ahhoz, hogy nagy kilengések legyenek. 

Szerintem a piacon forgó edzők közül, ha a realitás talaján maradunk, akkor ő az aki számunkra elérhető, és megfizethető edző.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.30. 17:27
gumicsiga
(@gumicsiga)

Szerintem egy edzőnél a szurkolói mivolta az utolsó, amit mérlegelni kell. Sok érvet lehetne fölhozni pro és kontra, de feketén-fehéren, szerintem Conte nem jobb edző, mint Pioli, jelenleg Pioli alkalmasabb ennek a Milannak a vezetésére, mint Conte..

A Inter és a Juve esetében is nagyságrendekkel jobb eredményeket értek el az utódai gyengébb keretekkel, Allegri és Inzaghi is jobb edzők nála. Angliában szintén nem volt jó,tavaly pont Pioli-tól kapott egy alapos leckét a BL-ben, természetesen egy erősebb kerettel kapott ki tőlünk is..

Nem mellesleg mióta elhagyta a Tottenham-et, jobban megy a csapatnak, szintén egy gyengébb kerettel 🙂

Általában nagy port kavar az érkezése, tervek, magas igények, néhány hónapig megy a játék, utána jönnek a kifogások és a távozása még nagyobb port kavar az érkezésénél.

Ahhoz, hogy fölépítsünk egy jobb erősebb keret, idehozzunk méregdrága játékosokat magas fizetési igénnyel nincs szükség Conte-ra.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.31. 09:04
Oldal 26 / 28