Serie A - Meccsek, ...
 

Serie A - Meccsek, eredmények stb.

Oldal 2 / 5
 
gumicsiga
(@gumicsiga)

Azért ez nem volt ennyire egyértelmű :)persze az eredménynek én is örültem, de az első félidőben kb 4 -el mehetett volna az Inter, mindent kihagytak, amit csak lehetett, a Juve első gólja kb az első támadás volt, Raibot lábáról pedig "csak" lecsúszott a labda. Innentől megrogyott a Sinter és gyengén fociztak, jó volt látni, hogy végre nem nálunk jönnek elő ezek a hibák.

Sokáig nem fog ez így maradni, a Juve és az Inter is itt rá fog kapcsolni a második körben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.07. 09:52
dzsozy
(@Gunz)

Kiváncsi lennék, hogy ti hogyan ítélitek meg a Roma gólját. Szerintem les volt. (illetve nagyon kétes, mert a játékos elfele mozgott, de mintha Kalulu miatt hasonlóért vettek volna el gólt a Milantól) Amúgy a bíró ( a 5. perctől néztem), ugyanaz volt, mint a Cremo ellen és pontosan ugyanúgy vezette a meccset. Csoda, hogy nem lett meglincselve. Borzasztó az a bíró. Annyit sem érdemel, hogy a nevét kikeressem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.13. 17:16
Dio
 Dio
(@deeo)

Amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Tegnap a Napoli egy tűpontos, tökéletes meccsen gyalázta le a Juventust, egy olyan meccsen amit nagyon sokáig fognak még a torinoiak orra alá dörgölni. Egy percre sem álltak le, nem volt olyan labda ami gyakorlatilag rossz helyre ment, minden ívelés, minden lövés ott volt, ahol lennie kellett. Ilyen tökéletes meccset egy olasz csapat lehet csak 3 szezonként egyszer tud produkálni. Kemény volt, na.

Abban bízok, hogy a bajnokság második felében azért nem fog minden lépés ilyen tökéletesen kijönni nekik. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.14. 09:22
Anselmo
(@anselmo)

Egy riválissal kevesebb a BL-helyekért folytatott csatában. A Juventusra 15 pontos büntetést mér a fellebviteli bíróság, már csak a CONI-hoz fordulhatnak, de elenyésző az esély arra, hogy az ítélet harmadfokon megváltozzon. 

A Juventus ezzel a 11. helyen áll a táblázaton.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.20. 22:17
R66
 R66
(@r66)

Vegyesek az érzéseim a Prisma ügyben. Egyrészt azt gondolom, hogy minden pofon, amit a rabruhások kapnak, az jó helyre megy. Amennyiben valóban trükköztek, úgy nem kérdés, hogy megérdemli az Agnelli banda, hogy meghurcolják őket. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a BL helyekért folytatott harcban egy nagyon komoly rivális esik ki.

A másik szempont viszont kicsit globálisabb. Úgy gondolom, hogy az olasz futball hanyatlása a Calciopoli-val kezdődött és talán ez a mostani ügy lesz az, ami végérvényesen beveri az utolsó koporsószeget. Azzal, hogy "kinyírják" az utolsó tőkeerős olasz klubot, ami tényező tudott lenni nemzetközi színtéren, az olasz futball végérvényesen lesüllyedhet kb a francia liga szintjére. Ez a bírósági döntés simán magában hordozhatja azt, hogy anyagilag is bedől a Juve (BL bevételek kiesése, szponzorok kihátrálása, részvényesek bizalmának megingása, etc.) és kb onnan építkezhetnek majd, ahonnan most a milánói klubok. (Ami pedig látjuk mire elég)

Egy erős Serie A-hoz pedig szükség van erős Juventus-ra (ahogy Milan-ra, Inter-re, stb).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 08:19
tupi
 tupi
(@tupi)

@anselmo és ez még csak az volt, hogy "játszottak" a játékosok árával a könyveknek. Folyamatban van még a márciusi dolguk amikor fű alatt fizették ki a játékosokat. Lehet nem csak ennyi lesz a vége.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 08:24
Gagacs
(@gagacs)

Plusz még igazából nem is hivatalos. A lega serie a oldalán még nem vették le a pontokat. Majd a fellebbezés után örüljünk(?).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 09:12
kissheva
(@kissheva)

Nyilván nekünk mákunk, ha valóban pontokat vonnak le a juvétól, de kb az egyetlen olyan olasz klubot próbálják ellehetetleníteni, akik még talán a legkönnyebben igazolták klasszisokat. Ezzel pedig az olasz futballt gyengítik. Meggyőződésem, hogy amiatt ilyen "súlyos"a döntés, mert a juve az, aki kitartott a szuperliga mellett.

Egyébként nonszensz, hogy mindig az olasz kluboknál derül fény a kihágásokra. Bezzeg az senkit nem érdekel, hogy a barcanak meg a realnak milliárdos tartozása van. Vagy éppen az angoloknál honnan van pénz egy téli átigazolás alatt elköltendő 100x milla, amikor nyáron is ugyanúgy költekeztek.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 09:23
HegyalJani
(@hegyaljani)

Közben a Juventus fórumon a következőt írják:

"Több forrás szerint az UEFA is vizsgálatot folytat az ügyben, Luca Momblano szerint pedig az UEFA jelenleg azt mérlegeli, hogy kizárja a Juventust az összes (feltehetően európai) kiírásból a következő 3 évre"

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 12:11
tupi
 tupi
(@tupi)

@hegyaljani bezzeg amikor Bence barátod mondta akkor nem volt igaz! 🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.21. 12:22
kissheva
(@kissheva)

"Az ügyészség hamarosan be fogja kérni a nyomozó hatóságtól azon dokumentumokat, amelyek az Aurelio De Laurentis védjegye alatt történi Osimhen transzfert érintik, ugyan a Lille-től megszerzett most már a Napoliban játszó támadó esetében is hamis könyvelés és így kettős tőkenyereség gyanúja merült fel. A nyomozások során további dokumentumok kerülnek feldolgozásra, amelyek alapján a Milan és a Roma, valamint a Sassuolo és az Atalanta is bajba kerülhet a Caldara-Bonucci és a Pellegrini-Spinazzola ügyletek miatt. A La Repubblica szerint február 22-én lesz eredménye ezen vizsgálódásoknak."

Apa kezdődik...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.22. 15:51
Gagacs
(@gagacs)

@kissheva a hivatalos közlemény alapján nincs eljárás alatt a klub.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.22. 17:36
kissheva
(@kissheva)

@gagacs igen, azóta már elolvastam azt is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.22. 21:35
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Hogy tud az inter is egyszer mesterien játszani és lemosni a Milant a pályáról, pár napra rá meg hazai pályán az empolitól kikapni?!?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.23. 22:42
kissheva
(@kissheva)

@rossoneri1978 Ugyanez volt velük a hónap elején. Iskolajátékkal nyertek a Napoli ellen, hogy aztán x-eljenek Monzában. Még jó, hogy a meccs előtt már elment a mixem, mert rohadt szar lett volna a sinternek szurkolni. :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.24. 09:17
Oldal 2 / 5