Serie A - Meccsek, ...
 

Serie A - Meccsek, eredmények stb.

Oldal 1 / 5
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Ide jöhetnek a Serie A mérkőzéseivel, eredményeivel és történéseivel kapcsolatos hozzászólások.

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.03. 10:28
hodyzoli
(@hodyzoli)

Állítólag a Juve nyerte a licitháborút Bremer-ért:

https://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-a-torino-hatvedjevel-potolja-de-ligtet-a-juve-sajtohir-2903959

Full agreement now in place with all parties, final bid accepted today by Torino and player side - after the bidding war with Inter.

Kép

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.19. 21:19
Anselmo
(@anselmo)

Sajnos egyre inkább bizonyosságot nyer, hogy a Milan - dacára a bajnoki címnek, a BL-indulásnak és több más tényezőnek - gazdaságilag erőtlen és súlytalan a közvetlen versenytársaihoz képest. Amit a nyáron eddig műveltünk, az borzasztó. Míg a közvetlen riválisok az eddig eltelt időszakban olyan játékosokat igazoltak, mint Pogba, Bremer, Lukaku, Di María, Jovic vagy Dybala, addig mi még egy De Ketelaere leigazolását sem vagyunk képesek lezárni kb. 5-6 hete. Más pedig egyáltalán nem érkezett (kivéve az ingyen Origit és kölcsönjátékosokat), és még gyengültünk is a tavalyi állapothoz képest.  

Eddig hatalmas csalódás és nagyon keserű pirula ez a mercato. Amit egy bajnoki cím és BL-pénzek után különösen értetlenül fogadok. De úgy tűnik, nincsenek magasabb ambíciók. 

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.20. 10:27
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Nagyon úgy tűnik, hogy gyakorlatilag üres a kassza. Egészen minimális befektethető pénze lehet a klubnak. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.20. 17:53
Anselmo
(@anselmo)

Csak hát tényleg nem érti már az ember, hogy miért. Gyakorlatilag 3 éve elképesztő takarékoskodás zajlik, ehhez a szinthez képest alig-alig költött a klub az elmúlt 5-6 átigazolási időszakban (téli+nyári), elvileg tulajdonosváltás is volt, bár ennek háttere azt hiszem megérne egy misét. Ismerős a történet: az Elliott a vevő által felkínált vételár felét meghitelezte. Most megint ott fogunk kikötni, mint 2018-ban? Úgy látszik hiába a BL-pénzek, hiába a bajnoki cím és azért járó 20 milliós bónusz, hiába a Pumával kötött új zsíros szerződés, a klubnak semmire és senkire nincsen pénze. Nem tudom, mi az ördög folyik itt már...

Én tényleg imádom ezt a klubot, az életem. De nettó szánalom, amit művelünk, illetve művel a menedzsmentnek egy számomra nem pontosan körül határolható része. Nem tudunk szinte senkivel szerződést hosszabbítani, csak azt csodálom, hogy Theo aláírt, mert más nem is fog. Én komolyan szintlépést vártam ezen a nyáron, és azt, hogy versenyképes, a BL-ben is tényezőnek számító keretet raknak össze Maldiniék, ezzel szemben még az sem megy, hogy szinten tartsák az együttest. Kessié helyére nincs senki (Sanches hülyét csinál belőlünk), Romagnoli helyére sincs (Botman a Newcastle-t választotta), az eddig is nyilvánvaló hiányposztokra pedig a világon senkit nem sikerült eddig idehozni. Majdnem augusztus van, 3 hét múlva szezon rajt, hova a tökömbe akarnak még várni? Most komolyan az van, hogy 32 millió helyett 35-öt nem tudunk adni a Brugge-nek? Vagy mi nem tudtunk volna 6 milliós fizetést adni Dybalának, miközben egy AS Roma igen? Van egyáltalán stabil jövőképe ennek a klubnak és a tulajdonosi körnek?    

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.21. 14:27
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Nagyon jó kérdéseket teszel fel. Nem tudom mivel győzte meg végül a Kardinális Paolót, de hogy ennek eredményét nem látjuk az tényszerű. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.21. 15:44
Jackoby5
(@jackoby5)

Egyet értek! Én is kicsit tökösebb fellépést vártam a vezetőségtől. Mondjuk hogy bejelentik a héten Dybalat, Zyech et és a belga srácot is.. És akkor nem is mondtam most semmi lehetetlent. 
Ennyivel már mind pozitívan tekintenénk a jövőbe. 
De sajnos tényleg egyre siralmasabb ez, és a Leao-s hosszabbítási mizéria se tesz jót a vérnyomásomnak..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.21. 15:46
kissheva
(@kissheva)

Érdemes lesz idén odafigyelni a Roma-ra. Mkhitaryan távozását leszámítva sikerült megtartaniuk az alapembereiket, értékeiket, és igencsak pofás csapat van náluk kialakulóban. Ami még nagy fegyvertény, hogy Mourinho látszólag elég egységes csapatot alkotott, ahol mindenki egyirányba húz, és az egész város lázban ég, a szurkolók lelkesedése rég volt ilyen Roma-ban.
Szerintem ők nagy eséllyel pályáznak majd a Bl helyek egyikére. Azért azt bánom, hogy viszonylag könnyen megszerezték Dybala-t, é ő nem nálunk kötött ki.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 08:29
hodyzoli
(@hodyzoli)

Na Őt sajnálom hogy nem jött 🙁

https://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-a-napoli-megszerezte-a-tottenham-rekordigazolasat-2909177

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.19. 21:22
szucsi82
(@szucsi82)

Azért az nagyon szembetűnő ,hogy mekkora csóróság van a Serie A-ban.
Senki sem költi túl magát nagyon azon mint ami bejött neki.
Olyan meg ,hogy valamelyik csapat nagy minuszt csinálna a nyáron szinte lehetetlen.

Juvénál ami De Ligtért bejött kb azt forgatták vissza.
Inter küszködik már évek óta a kinaiak miatt és idén sincs ez másképp.Ha nem lenne Marotta már kb sehol sem lennének.
Napolinál egy Raspadori érkezésével verhetik még magukat "nagyobb" minuszba.Persze az idézőjel csak azért van mert egy angol kis vagy közép csapat minden évben ennyi minuszt produkál a nyáron.
Roma sem költött szinte semmit.Sőt ők inkább jóval pluszba zárják a nyarat az eladásaik miatt.
Egy szóval az FFP-vel egyik klubnak sem lesz nagyon gondja 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.20. 08:45
Lacinho
(@lacinho)

Sajnos valamit kéne kezdeni  a helyzettel mert csak egyre nagyobb lesz a szakadék. A Pl. Nagyon meglogott pénzügyileg az összes ligától sajnos. Szinte bárkit megvesznek kilóra. Egy kis csapat többet tud költeni mint itt egy bajnok. És habár a spanyolban pl a Real és a Barca szokott rendesen igazolni néha még az Atlético is de a többi 17csapat ott sem szórja a pénzt. Németeknél is van 1-3csapat és franciáknál is csak pár csapat. A többi tulélésre játszik kb

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.20. 10:31
hodyzoli
(@hodyzoli)
Banksy
(@Banksy)

Dobjunk egy pacsit a Stadio Friuliba! Szerintem Inzaghi ebben a szezonban repülni fog Milánó hitvány felérõl!

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.18. 14:47
Lacinho
(@lacinho)

Nem lehet panasz mert akárhogy is nézzük másodikok vagyunk. Csak maradjon így a téli szünetig. A Nápoly nagyon megy de tavasszal nekik rögtön jön 1-2 rangadó ott lehet esély. De ha esetleg nem akkor is inkább legyenek ők Bajnokok ha nem mi... 

Talán jól fog jönni is a szünet. A hosszú szünet után jól szoktunk muzsikálni és remélhetőleg a Nápoly ki tud zökkeni a pihenés alatt. 

De összességében elégedett vagyok ha nem is maradéktalanul a szezonnal. Lehetne több pontunk de a BL-ben is ott vagyunk. 

Mára meg még egy x beleférne vagy nyerjen a Juve... Csak ne az Inter mert a 2 pont nem sok elött. 

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.06. 20:30
szucsi82
(@szucsi82)

Szerencsére a sinter hozta amit mindenki elvárt tőle :)))
Lazio,Milan,Róma és most a Juventus elleni rangadójukat is bukták.

Inzaghi nem igazán tud mit kezdeni a nagyobb csapatok ellen.

Róma szurkolók is még augusztusban óbégattak ,hogy bajnokok lesznek most meg a bl helyet szeretnék valahogy elérni de látva az ő focijukat is meg a többi csapatét szerintem ilyen 6-7 helyre fognak csak érni.Ahogy szoktak is.

Hétvégén megint lesznek jó meccsek.Atalanta-inter,juve-lazio.
Ha nyerünk akkor ismét duplán nyerünk.

Persze előtte még lesz egy hétközi forduló.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.07. 09:16
Oldal 1 / 5