Játékosok
 

Játékosok

Oldal 3 / 3
 
Anselmo
(@anselmo)

Jó gyerekek, ezt a kört magamra vállalom :). Én voltam a feszültségkeltő. Csak mindenki nyugodjon meg ;). 

Igen, az elmúlt másfél év iszonyatos játékának és kilátástalan helyzetének is szól, és talán (biztos) túlzó is a Leão kapcsán tett kijelentésem. De hogy ár-érték arányban nagyon rossz játékosnak tartom, azt nem rejtem véka alá, bárki mondjon bármit. Ennek sok összetevője van, részleteiben ezt majd talán máskor. Persze szar igazolás volt Montolivo, meg Poli is, de hogy nem került nekünk 30+20 millióba, + csillagászati fizetésbe, az is biztos. Leão alig tesz hozzá nagyon hosszú ideje bármit is a csapathoz. Ami ilyen befektetés (50 millió euróról beszélünk a fizetésén felül!), és a klub történet legdrágabb igazolásától én sokkal, de sokkal többet várok. Emberileg és játékminőségben is. 

Mindegy. Nagyon elégedetlen vagyok a Milannal, Piolival, az egész vezetőséggel és Leãóval szemben is. Azt hiszem teljesen érthető okokból, ezt talán senki nem vitatja. 

Azt meg légyszi hadd engedjem már meg magamnak, hogy egyszer szubjektív és feszültségkeltő legyek :). Legalább itt köztetek. De mondom, ezt a rundot elviszem én Lansky helyett is :D. 

A hozzászólás módosítva: 4 hónap telt el 2 alkalommal , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.28. 13:01
HegyalJani
(@hegyaljani)

@anselmo nem tudom a többiek hogy vannak vele, én teljesen nyugodt vagyok.. 🙂 Ahogy korábban is írtam, engem már nem tudnak bosszantani a Milannal kapcsolatos dolgok  🙂

Az, hogy elkeseredett, elégedetlen vagy jelen helyzetben teljesen érthető..

Leaoval kapcsolatban továbbra sem értek Veled egyet, de ezt betudom annak, hogy én elfogult vagyok vele kapcsolatban.. Mindig is kedveltem a játékát, és a mai napig kedvelem, annak ellenére is, hogy most finoman szólva sincs formában..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.28. 13:08
Anselmo reacted
Lansky
(@lansky)

@hegyaljani A piolis rész egy párhuzam akart lenni. Pontosan tudom, mit írtál Pioliról. Az ominózus mondat ("Akkor az sem fontos neked, hogy Pioli marad vagy megy?") után mintegy magyarázom is a dolgot. Hogy amennyiben a Leaóval kapcsolatos történések hidegen hagynak - mondván, kit érdekel, ki mikor, miért, mennyit és hogyan fizetett -, akkor ennyi erővel nem kellene hogy érdekeljen az sem, hogy mi lesz Piolival. De közben meg érdekel... Hogy is írtad, 

Te gyakorlatilag nyitnál egy új oldalt, és azt mondanád, hagyjuk a francba ezt a 20 milliót. Tabula rasa. Nos. Ehhez a hozzáálláshoz az passzolna, ha te azt mondanád mondjuk a Sassuolo elleni esetleges győzelem után, hogy "na, most elindult valami, nyertünk, volt hajtás, szép passzok, tetszetős támadások"... És azt mondanád, kit érdekel, mi történt az elmúlt pár hétben vagy hónapban, az a lényeg, hogy most mi van.

A Bonucci-Caldara cseretranszferre senki sem lehet büszke, azt viszont tán jobb is elfelejteni. Szerencsére a mai Milanra kevés ráhatása van, kiderült, hogy Caldarából nem lesz az új Nesta... A leaós hosszabbítás viszont nem egy olyan sztori, aminek a jelenre ne lenne hatása... Igazolhattunk volna belőle, fordíthattuk volna Milanellóra vagy szerződtethettünk volna orvosokat a MilanLabba... De igazság szerint semmi gondom nem lett volna azzal sem, ha csak normálisan kommunikálják ezt az egészet. Amikor ez szóba került (vagy Massara vagy Maldini mondta ezt, nem rémlik), szinte kikérték maguknak, nem is értették, miért kellene a Milannak fizetnie. Majd utána nyilván el kell könyvelni a kifizetést, tehát semmi értelme nem volt a titkolózásnak vagy a hazudozásnak. Bizalom, őszinteség, elkötelezettség, transzparencia... Ilyen szavakkal dobálóznak folyamatosan a RedBirdnél. Egyszer majd lesz egy tökös újságíró, aki megkérdezi, hogy ez mi ez... És akkor megint jöhet egy újabb, sokadik kamu szöveg.

Azzal nincs gond, ha téged ez a téma nem érdekel, de azért ebben a véleménynyilvánításban van szerintem pár objektív elem is. Ez pedig a már idézett rész, miszerint a "téma egy teljesen felesleges és értelmetlen feszültségkeltés". Ha nekem az a véleményem, hogy rondák Picasso képei, akkor ezzel nincs semmi gond. Ha viszont azt mondom, semmi értelmét nem látom annak, hogy ezeket a ronda Picasso-képeket a múzeumokban mutogassák, az már más jellegű megállapítás.

A megállapításoddal (felesleges, értelmetlen, feszültségkeltés) azt sugallod, mintha ez a téma objektíve is alkalmas lenne arra, hogy feszültséget keltsen... Miért? Mert most ilyen időszakot élünk az edzőváltás kapcsán? Vagy nyugisabb időszakban is feszültséget keltenék ezzel? Nem hiszem. Ha szerinted alkalmas feszültségkeltésre, akkor ez azért lehet, mert a szurkolóknál ez kiverné a biztosítékot.

Na. Ennyi.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.28. 14:51
Anselmo
(@anselmo)

https://sempremilan.com/mn-milan-palermo-starlet-giuseppe-pipito

Szerintem ez így - főleg egymás mellé rakva - a nap képe. Lenyűgöző. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 14:41
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo De miért vett fel Ibra szőke parókát?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 19:44
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli azt nem tudom, de Moncada vágyakozóan révedező tekintete, és ez a felette mintegy gondolatbuborékként megjelenő érdekes hajú srác együttes szerepeltetése ezen a fotón.. nos így ebben a formában nem tudom mennyire szerencsés szerkesztői választás volt.... 😀 😀 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 20:52
Oldal 3 / 3