acmilan.hu közösség

Az AC Milan Club Budapest (acmilan.hu) a magyar Milan szurkolók legnagyobb közössége. Az oldal 1999-es indulása óta fokozatosan nőtt a táborunk, évről-évre többen és többen csatlakoztak hozzánk.

Mit jelent az acmilan.hu közösségéhez tartozni?

– A fórumot vagy a chatet használva beszélgethetsz több száz milanistával  a játékosokról, a mérkőzésekről, a csapatot érintő eseményekről.

– A fórum topikjaiban zajló játékokon keresztül tippelhetsz a csapat mérkőzéseire, az olasz bajnokság fordulóira de akár az európai klubfutball találkozóira is.

– Itt igazi barátokra lelhetsz.

– Részvételi lehetőséget a Szurkolói tornákon, ahol a pályán vagy a lelátóról szurkolva segítheted a magyarországi szurkolói közösségek legeredményesebb csapatát.

– Közös meccsnézéseken való részvételt, a kivetítő előtt együtt buzdítva a csapatot.

– Együtt utazhatsz a közösség tagjaival a Milan mérkőzéseire, élőben szurkolhatsz a San Siro lelátóján.

– Barátságos focimeccsen játszhatsz a Milan utánpótlás edzői ellen.

– Évenként megrendezésre kerülő pécsi Milan kupán szerepelhetsz, de év közben is többször nyílik lehetőség arra, hogy baráti focik alkalmával játssz egy jót a többiekkel.

– Alkalmanként olyan fantasztikus élményben is részed lehet, mint a tavaly megrendezett Magyar Ligaválogatott- AC Milan barátságos mérkőzés megtekintése, és az ezt megelőző élőkép megvalósítása.

– Csatlakozhatsz az AC Milan Szurkolói Egyesülethez, melynek tagjaként szurkolói kártya és @acmilan.hu-s email cím birtokosa lehetsz. Az egyesületi kártya segítségével  számos kedvezményt élvezhetsz itthon és Milánóban is, többek közt olcsóbban utazhatsz a Milan bizonyos mérkőzéseire.

Regisztrálj, és csatlakozz Te is a közösséghez!