Játékosok
 

Játékosok

Oldal 2 / 2
 
tupi
 tupi
(@tupi)

Calabrias cikk-re reagálva annyit tennék hozzá, hogy külföldi honlapok szerint azért posztolta ezt Calabria, mert azt terjesztik twitteren meg ilyen social felületeken, hogy Mike kokain függő illetve Calabria lefeküdt valamelyik csapattársának barátnőjével/feleségével.

Kíváncsiságból megnéztem Mike instagram utolsó posztja alatt a kommenteket és tényleg voltak ott "trollok".

Nem tudom érdemes-e ezzel foglalkozni, de biztos zavaró a játékosoknak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 08:04
ettore
(@ettore)

Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy mi köze a Milan-nak Leao büntetéséhez?

Elvileg az Rafa és a Sporting Lisboa külön ügye...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 14:05
Anselmo
(@anselmo)

@ettore Közvetlenül semmi lényegében. Annyi viszont mégis, hogy jelenleg a mi játékosunk, akinek állnia kellene egy sok-sok milliós cechet a Sporting felé (a másik felét pedig a Lille OSC-nak). Emiatt aztán a létező legmagasabb fizetést akarja kicsiholni akárkitől is, vagy azt elérni, hogy az aktuális klubja "szálljon be" a költségeibe, és fizesse ki helyette a kötbér egy részét. Ezért nem elég neki a 8 milliós fizetés sem, sőt, még a 10 milliót is kevésnek tartja. Sajnos Leao egész esete nagyon szomorú, és tanulságos, akárki is lesz a munkaadója, ez az ügy rá fog égni. A Milant nyilván nem terheli közvetlenül semmilyen büntetés, de befolyásolja a szerződés-hosszabbítás körüli tényezőket. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 14:30
ettore
(@ettore)

@anselmo Köszi a választ! Alapvetően én is így gondoltam, csak nem voltam biztos abban, hogy van-e még valami a háttérben...

Arról tudunk valamit, hogy ebben az egyoldalú szerződésbontásban például az ügynöke mennyire hibás? Rajta is le lehetne verni a bünti egy részét.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.27. 15:16
Anselmo
(@anselmo)

@ettore Abban biztosak lehetünk, hogy egy (akkor) 18 éves kölyök nem hoz meg ilyen fajsúlyú döntést egyedül. Ezek a gyerekek még azt csinálják, amit az ügynökük, esetleg a szüleik (néha a kettő egy és ugyanaz) javasolnak, mondanak nekik. Ilyen tekintetben tehát valóban az ügynök felelős Leao 2018-as döntéséért, de jogilag aligha felelősségre vonható ezért. Mint kvázi cselekvőképes nagykorú állampolgár, Leao maga lépte meg a döntést, a jog szempontjából nem számít, hogy ki mit sugalmazott neki, vagy ki gyakorolt felette pszichés hatalmat. Leao az ügynökét már leváltotta, amit ő megtehetett, azt megtette ezt követően, de a butaságáért és naivitásáért komoly árat kell fizetnie. Ha volna esetleg arra írásos bizonyíték, hogy az ügynöke felbujtó volt, vagy más módon részt vett ebben, akkor talán más a helyzet, de nem hiszem, hogy az ilyen dörzsölt alakok ne figyelnének erre kiemelten. Ha így lett volna, akkor a 4 évig tartó vizsgálat ezt már biztosan felszínre hozta volna. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.28. 09:05
hodyzoli
(@hodyzoli)

Talán itt lesz a legjobb helyen, hátha érdekel valakit, Ibra búcsúztatója (angol felirattal):

https://www.youtube.com/watch?v=C8Xy-l-ULTc

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.06.05. 11:53
Oldal 2 / 2