2023-11-07 Milan-PS...
 

2023-11-07 Milan-PSG

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan kedd este a Paris Saint-Germaint fogadja a San Siróban a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A piros-feketék a hétvégén 1-0-ra kikaptak az Udinesétől, míg a párizsi gárda 3-0-ra nyert a Montpellier ellen. Az összecsapás kedden 21:00-kor kezdődik és az M4 Sport közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.11.06. 20:19
Anselmo
(@anselmo)

18:45-kor kezdődik a csoport másik meccse, ez nagy ajándék nekünk. Mire kezdődik a miénk, már tudható lesz a másik meccs eredménye függvényében, hogy ma mindenképpen nyerni kell-e, vagy teljesen mindegy, hogy mit játszunk. Ha döntetlen lenne véletlenül a másik meccs, akkor egy mai vereséggel is simán továbbjutnánk, ha az utolsó 2 meccset valahogy mégis behúznánk. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 07:53
Lansky
(@lansky)

@anselmo Ez a számolgatás nagyon megy nekünk… Nem vagy te magyar? :))

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 12:01
bubu971
(@bubu971)

@anselmo a másik meccs eredménye függvényében tudni fogjuk, hogy alkohol, nyugtató, drog vagy ezek kombinációjára lesz szükség a meccsnézéshez. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 12:19
Gagacs and Anselmo reacted
spincha
(@spincha)

Ha nem lesz egy csufos vereseg mar elegedettek lehetunk es ez eleg szomoru. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 12:22
Anselmo
(@anselmo)

@lansky Dehogy, csak Piolival beszéltem az imént, aki erre a meccsre is azt mondja, hogy a változatosság kedvéért ez sem lesz döntő fontosságú, a sorsunkat nem ez fogja eldönteni. Tehát biztos ő is magyar, vagy ő is számol, és arra bazírozik, hogy vagy x lesz a Dortmund-Newcastle, vagy az angolok nyernek, és mivel vagy a következő fordulóban akkor még a PSG továbbjutása sem lesz matematikailag eldőlve (ma ikszelünk), vagy ha mégis (ma kikapunk) akkor amúgy is bosszúra szomjaznak az 1-4 után, és majd biztosan nem fognak kikapni tőlük még egyszer.

Ha a Dortmund nyer ma, akkor is bármi lehet még, tehát nincs olyan szcenárió, hogy ma kiessünk, vagyis ez a meccs sem lesz sorsdöntő. Pioli egy Isten. Nem is félisten, az csak Herkinek állt jól. Fantasztikusan le veszi a terhet minden játékosáról, akik a végén annyira megkönnyebbülnek, hogy már focizni sem akarnak. Ez nagyon bejött a párizsi meccs előtt is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 12:24
ACM_GRA
(@acm_gra)

Valóban fordulópont ez a mérkőzés. Oké, nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de egy győzelem esetén elindulhatna végre a csapat felfelé. És a bajnokságban is gyűjtögethetnénk újra a pontokat. Nagyon jót tenne, nekünk szurkolóknak is egy siker. Bár így lenne! Egy vereség esetén viszont még mélyebbre zuhannánk a szakadékban. Megerősítené mindazt, amit gondoltunk a csapatról: Azt, hogy ég azért ez a ház! De azt kívánom, hogy ma nyerjünk, szívvel-lélekkel játszva, nagyszerű helyzetkihasználással talán nem is lehetetlen. Sokat nem várok ma este, (őszintén, egy fix 0:2-es zakóra számítok) de azért nehezítsük már meg a franciák dolgát, tegyük már magunkat oda igazán! Nagy kérés egy hétszeres BL-győztestől? Nem...

Végszóként: Egy kedves ismerősöm ma a Milanra fogadott, nem tudta megmagyarázni, hogy miért tett Leoékra, (pedig még csak nem is Milan szurkoló) egyszerűen csak érzi, hogy nyerni fogunk. Én nem érzem, de ha esetleg mégis neki lesz igaza, szerintem itt nagyon sok boldog ember lesz ma este a fórumon! 

A hozzászólás módosítva: 6 hónap telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 16:44
kissheva
(@kissheva)
Írta:: @anselmo

@lansky Dehogy, csak Piolival beszéltem az imént, aki erre a meccsre is azt mondja, hogy a változatosság kedvéért ez sem lesz döntő fontosságú, a sorsunkat nem ez fogja eldönteni.

Az a baj, hogy Piolinak egyik meccs sem döntő fontosságú, és egy derbi is csak egy meccs a sok közül. Kb ez látszik a csapaton is a pályán. Pedig mostmár igencsak ideje lenne, ha vért itatna a srácokkal, és ha komolyan gondoljuk ezt a bl-t akkor foggal-körömmel, csúszva-mászva, de valahogy hőzzuk be ezt a meccset. Nincsenek hiú ábrándjaim, de illene már hozni egy meccset, ami nem a kötelező győzelem kategória.

A bl-ben általában nyíltabb meccseket játszunk, ami a játék képét illeti, így biztos vagyok benne, hogy lesznek lehetőségeink. Az, hogy élünk-e velük, arra jelen pillanatban 200 ft-ot sem tennék.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 18:03
ACM_GRA reacted
tupi
 tupi
(@tupi)

Pioliball végéig nem terveztem kommentálni a dolgokat, mert már többször át lett itt beszélve a dolog. Nem szeretnék se pozitívat, se negatívat írni, de eredménytől függetlenül viszont egy kérdésem lenne..

 

Az elmúlt hetekben hol volt ez az akarat és csapat?! Tudnak focizni a srácok ha akarnak 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 22:49
bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

A qrta életbe, 10 évet öregedtem!!@@@

Hát. Erre. Nem. Számítottam. Ki vagyok készülve. Csatlakozom Tupihoz. Nagyon sok kérdést felvet ez a meccs, de most nem akarok velük foglalkozni. Most csak inni és örülni szeretnék holnapig. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 23:03
ACM_GRA reacted
Dio
 Dio
(@deeo)

tupi kérdése teljesen jogos. Mintha teljesen mások léptek volna pályára Milan mezben mint eddig, és ezek bizony vért ittak, méghozzá nem is keveset. Ez elképesztően tökös és férfimunka volt, a szezon meccse eddig.

Itt ma mindenki csak dícséretet érdemel, bizony még Pioli is. A Loftus-Cheek Musah Reijdners hármas lehozott egy olyan közepet, amire szerintem senki nem gondolt előzetesen. Calabria a védelem vezére volt. Mintha egy párhuzamos univerzumból írnám ezt, jó atyám.

Életben tartottuk a reményeket, fohászkodjunk hogy valami most megfordul. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 23:10
ACM_GRA reacted
ACM_GRA
(@acm_gra)

Ez tényleg durva volt, tétmeccsen vertük meg a PSG-t úgy, hogy még arra is volt sansz a végén, hogy 3:1 legyen nekünk, teljesen reálisan. Jeeeeeeeeee!!! Tényleg valóság az; ami történik? 😀 És igen, mert remekül játszva, szervezetten és tökösen vertük el a franciákat. Végre lelke is volt ennek a csapatnak! Nálam Loftus játéka tetszett igazán, iszonyat jó a pali! (legalább is amit ma produkált, az alapján igen)

Komolyan, ha valaki azt mondja, 0:1-es hátrányban hogy a végén mi örülünk majd, mert megnyertük a meccset, nem hittem volna el, azt gondoltam volna, hogy egy hatalmas átverés. 🙂

Nagyon kellett ez a siker mindannyiunknak, köszönöm ezt az estét a csapatnak!

 

A hozzászólás módosítva: 6 hónap telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.07. 23:23
bubu971
(@bubu971)

Gratula a srácoknak ez komoly teljesítmény volt. 💪

Halkan kérdezem meg, most akkor "Pioliin"-ezni kell? 😀 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.08. 08:13
ACM_GRA
(@acm_gra)

Lehet Sacchi tartott egy taktikai diskurzust Piolinak?! Vagy az Ibra hatás megint? 😀 Tudtommal visszatér Ibra, bár még nem hivatalos.

Meccsről: Nyilván, nem lehet mindig, minden mérkőzést megnyerni de amikor egy csapat küzd, hajt és van elképzelés is a játékában akkor jóval elnézőbb az ember arra vonatkozólag, hogy mi is lesz a végeredmény. Tegnap mindkettő megvolt: Az eredmény és a jàték/mentalitás is. Számomra ez a Milan maga a rejtély, képes 4 meccsen keresztül annyira pocsékul játszani, hogy az ember kedvét is elveszi a további meccsnézéstől (mármint megfordult a fejemben, hogy mégsem nézem, baromira fájt volna ha újra nagyon elvernek minket) aztán képes egy olyan remek produkcióval előrukkolni, hogy arra csettinteni lehet. Voltak persze hibák is, például az első gól elkerülhető lett volna, de összességében egy rossz szavam sincs. Sőt, ha nem Donnarumma véd tegnap, akkor Okafor lövése minimum beakad és gól. Az egyéni teljesítményekről is érdemes szót ejteni, Calabria legszebb napjait idézte, Loftus olyan volt mint egy tank, valósággal lepattantak róla az ellenfelek, komolyan mint egy Terminator, Pulisic is hozzátette a magáét és Leó is végre fickándozott a maga oldalán, az akarat jelen volt a részéről és ez nagyon tetszett.

Összességében rendkívül elégedett vagyok a látottakkal, még a remény is visszajött (megvan az esély így a továbbjutásra!) és csak bízni tudok abban, hogy ez volt a fordulópont és elindulunk felfelé, ahogy az tavaly is történt otthon, a Tottenham legyőzése után. 

Persze, azért van bennem óvatosság is, tartok én azért a következő meccsektől (pl. Lecce ellen idegenben), de ez legyen az én hibám. 

A hozzászólás módosítva: 6 hónap telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.08. 08:50
ACM_GRA
(@acm_gra)

Még annyit hozzáfűznék, bár tegnap győztesen hagytuk el a pályát, a bizalmam Pioli iránt még mindig bizonytalan. (persze szép teljesítmény volt a mestertől is, nem vitás)

Remélem, ez lehet tényleg a fordulópont, és a játékosok mostantól valóban odateszik magukat. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.08. 09:15
Oldal 1 / 2